Hazır burda kımse yokken bıraz yazayım delikafadulden
Dügün tarihim 2.08 allah izin verirse
gelinligimin siparisini verdik ekliyorum burda krem rengi benimki kirik beyaz olacak (herzaman allahin izniyle, herzaman yazmasamda bilin ki icimden diyorum)
yakasi böyle olacak ve burda görünen güpür kulanilacak
[/URL][/IMG]
genel olarak da bu model olacak
[/URL][/IMG]
arkadan durusu
[/URL][/IMG]
bu ayakkabim. biraz alisilmisin disinda, ama daha sonrada kulanabilirim belki diye:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
kina gecesi abiye giyeyi düsünüyorum, onu artik türkiyeye gidince dügün öncesi alirim
himmm bide sectigim davetiye
[/URL][/IMG]
simdilik bukadar arkadaslar.
Benim is biraz zor almanyadayim dügün türkiyede olacak nisanlim türkiyede yasiyor. Dügünden sonra almanyaya döneceyiz bu yüzden ben netten bakip begeniyorum askima söylüyorum gerisini o hal ediyor...
Ilk görüste hersey mutlu mesut görüne bilir ama bizimde dertlerimiz var icimizde cözmeye calistimiz. Allah bütün genc kizlara hayirli yuva kurmayi nasip etsin
haklısın canım ben bunları duyyunca halime şükretmeye başlicam
seninki ne zaman
diktiricem canım provalarım haziranda başlayacak nasip olursa.cnm ekımın 10 u yazmıstım yaa:))
bu arada gelınlıgın cok şık cnmcım bu arada sorması ayıp kaça aldın?:sm_cool:
şimdi baktım canım bence de yakasını değiştirmekle iyi yaparsın bu gösterdiğin daha şık,hatirlatim dedim kaydirigubbakcemile3
diktiricem canım provalarım haziranda başlayacak nasip olursa.
yanlış hatırlamıyorsam ya 1.000 lira yada 900 lira gamyoncuiremsu
bence aklındaki gibi bişi görürsen üzerine giy gelinliğihımm anladım cnm hayırlısı olsun bende gelınlıgi temmuzda almayı dusunuyorum bakalım hayırlısı dıktırme yapıcam sanırsam ama ordada model begenırsem alırım dırek hıc ugrasmam :))):sm_cool:
biz biraz aceleciyiz sanırım hemencik herşey olsun istiyoruz kaydirigubbakcemileayy.. ne güzel... gelinlikler belirlenmiş....ben daha karar veremedim...fmk ayakkabın çok yüksek geldi rahat edeilecek misin..
bence aklındaki gibi bişi görürsen üzerine giy gelinliği
ondan sonra beğenmediği yerleri olursa dersin şurası şöyle olsun burası böyle olsun diye.
değiştirirsin modeli :1rolleyes:
bence de o zaman gelsinde, bende 7 aydan saymaya başladım hee bakıyorumda şimdi ne çok olmuş beeee gamyoncuiremsuoda olabilir aslında bakalım daha cook var benım gelınlık bakmama o zmaan gelsınde hayırlısıyla
tas islemeli yaka daha güzel bencede diyer sekil cok basit görünüyorduşimdi baktım canım bence de yakasını değiştirmekle iyi yaparsın bu gösterdiğin daha şık,
ayrıca ayakkabılarını çok beğendim ama sence pahalı değil mi
ayy.. ne güzel... gelinlikler belirlenmiş....ben daha karar veremedim...fmk ayakkabın çok yüksek geldi rahat edeilecek misin..
bu gelinliğim kızlar yorumlarınızı bekliyommmmm
Eki Görüntüle 14486
sade bı gelınlık gıbı gorunuyo canım ama yakısmıs cok hos modelı allah mutlu etsın ıns
teşekkür rederim canım ben hep sade şeylerden hoşlanırım annemin gözü hep kabarıklardaydı amakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?