- 21 Aralık 2008
- 439
- 2
- 296
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Kadercim. Bende yazmistim, yanlis hatirlamiyorsam. Yada yazmak istedim ve yazmadim mi?fisfisfis El cicegin cok tatli. Sacciceginde güzel ama ben böyle tek gül düsünüyorum mesela. Daha hosuma gidiyo. Gerci bende cok özeerek secmedim. Gelinlikci bu olur mu dedi. Bende oluuuuuur dedim kafamçokkarıştı
o burası baya canlanmış ama küstüm kımse benim çiçegime abiyeme yorum yapıyor bi fmk yaptı kızlar kötü bile diyebilirsiniz benim durumumdakilerin yorumu insana moral oluyor artık sayfalar çogaldıgı için baya gerilerde kaldı neyse saglık olusun
bulamadım kı yorum yapayım canım yaasırnaşık şey
bence de o zaman gelsinde, bende 7 aydan saymaya başladım hee bakıyorumda şimdi ne çok olmuş beeee gamyoncuiremsu
canım benim bende diğer arkadaşların takvimlerni görünce öyle diyordum içimden, ama şimdide o gün gelse hemencik diyorumgunaydın kızlar...
selcığım ben 10 aydan basladım saymaya şimdi 5 ay 12 gun kaldı ıns bende 3 aylara düşerım hemencık:)))):dance:
aaa evet hatırladım bunun kolları gibi bişi istiyorum işte gelinliğimi ama yakası daha farklı olacak.
sen bunu mu istiyorsunm canım
bence de sade ve ağır , hoş duruyor saçlarınla hareketlenecek eminim,bu gelinliğim kızlar yorumlarınızı bekliyommmmm
Eki Görüntüle 14486
canım benim bende diğer arkadaşların takvimlerni görünce öyle diyordum içimden, ama şimdide o gün gelse hemencik diyorum
saç çiçeğin gerçekten güzel bende incili işiler düşünüyorum bakalım.[/ATTACH]
fmk belki net olmaya bilir ancak bu kadar iyi çekebildim bak bakalım beğencenmi çicekleri gelinligimde de var
:roflol::roflol:evet cnm ınsanlar doyumsuz bosuna demıolar bende 8 aylardayken ooo cok var dıodum yaz topıgındekı arkadasların hepsının 6-5-4 ay gıbı zamanları vardı ahh keskem dıodum sımdı 5 aydayım hala gözum sızın takvımınızde degısen bişi olmadı yanı:)))):dance:
:roflol::roflol:
gelir diyorum en, iki sendir nişanlı olunca hala düğün moduna giremedim ben, sanki evlenecek olan ben değilim :lepi:
hakikaten canım ya nikahı nasıl yapıcaksınız bizimki salonda olucak günü ne kadar önce almak gerekiyor ki :sm_confused:bende düğün modunda degılım sankı daha coookk varmıs gıbı gelıor hazırlıklarda henuz baslamadı ya belkım ondandır ne tadılat basladı bızım nede bişi cunku daha cok erken hazıran da baslıcaz bıde mayısı beklıorum nıkah tarıhını alalım ıste o zmaan ınanıcam ben gıdıyorum dıcemsırnaşık şey
olsun canım kasma kendini iş yerinde problem olmasın,kizlar is yerindeyim burda da net yazak normalde... bütün sayfalar kilitli acilmiyor... bitek KK ya girebiliyorum nedense :jeyyar: arada bir göz atip cikiyorum
hakikaten canım ya nikahı nasıl yapıcaksınız bizimki salonda olucak günü ne kadar önce almak gerekiyor ki :sm_confused:
çok sağol canım daha güzel, senin olsun inşallah ŞenizSelcim gelinliğin çık güzelmiş güle güle giy