• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

8 de gidiyor 22 de geliyor seninkininde mesai saatleri agirmis allah kolaylik versin bacim. issiz olmaktan iyidir ama.. benkide sabah 8 aksam 8 yok eve gelmesi 9 buluyor ayni yani sizin durumdan farksiz

8 de gidiyor 22 de geliyor seninkininde mesai saatleri agirmis allah kolaylik versin bacim. issiz olmaktan iyidir ama.. benkide sabah 8 aksam 8 yok eve gelmesi 9 buluyor ayni yani sizin durumdan farksiz

Ama cok rahat canim, yani arada sirada kacamaklar yapiyor yanima ugruyor bir kac saatligine. Amcasinin oglunun yaninda calistigi icin allaha sükürler olsun cok rahatiz ama isler iste cok yogun oluyor bu zamanlarda..
Allahtan iki hafta sonra sezon bitiyor :lepi:
Senin esinde cok calisiyormus bak, hemen hemen ayni saatlerde geliyorlar. kolay degil vallah :bbo:

benimki daha yeni basladi calismaya bir hafta oldu..hem dil kursu hem is ayni anda yürtümeye calisiyoruz.. is imkani dogdugu icin cok sevincliyiz.. evlendik almanyaya geldik 1.5 ay evde kaldi esim suan calisiyor ve bundan dolayi cok sevincliyim.. nekadar para verecekler bilmiyoruz bile ama yinede.. bugün belli olacakti vergikarti filan kattim bugün yani sira kontrolle gelirler kacak calismak yüzünden ceza yeriz mazallah.. bugün kontratini hazirlicaklardi

yilan hikayesine dönen stüdyo fotograflarini bugün nihayet yoluna sokktum kizlar rahatladim vallah.

mail atiyorum fotografciya su su fotograflar albüm yapilsin diyorum aradan zaman geciyor.. babam gidiyor teslim almak icin megersem benim attigim hic bir mail ulasmamis onlara ve bizden yanit bekliyorlarmis.. gecen hafta babam gitti sordu okadar fais bir fiyat demislerki bayiliyordum nerdeyse.. bunun üzerine ben aradim telefondan tekrar söyledim istedigim resimlerin numaralarini not aldi bide bana mail atmak icin mail adresimi aldi.. bir kac gün bekldim mail gelmeyince bugün yine aradi iyiki aradin diyor mail adresimi yalnis not almis mail iletilmiyormus.. simdilik hersey yolunda haftaya pazartesi albümün hazir olur dedi calismaya baslamis hele sükür

anladım canım...stüdyo fotoları daha hazır değil mi?

yokkk nerde.. haftaya hazir olacakmis.. iletisimde problem olmus.

17 kare 18x24 ebat çalışma

1 adet 50x60 büyük ebat baskı

6 sdet 15x21 adet hediye baskı

Siyah albüm

Fiyat:500tl

Ekstra olarak 2 adet aile fotoğrafı da eklenirse 550 tl

bende yaptirmisken aile fotograflari da olsun bari dedim 50 tl batirmaz herhalde.
6 adet de hediye oldugunu bilmiyordum süpriz oldu.. onlardan da cerceve yaparim..
büyük fotografida yatak odasina asmayi düsünüyorum.

fiyatını daha önce konuşmamışmiydınız? maillerin nasıl olurda ulaşmaz ki?

konusmamistik.. ne bilim nisandada orda yaptirmistim bir albüm birde hepsinden birertane albümsüz almistik 400 ödemistik herhalde...

bu sefere o civarda olur diye düsünmüstüm.

babam gitmis babama söylenen fiyat 800 tl.. bayramdan sonra 1000 tl olacak demisler.. ben sok oldum nerdeyse agliyordum..
bunun üzerine kendim aradim.. biz her pozdan bir kactane istemiyoruz dedik. bir albüm yeterli dedim filan.. megeresem babama her pozdan ikisertane bir albüm sart curt..
biz istemiyoruz okadar poz dedim bak simdi 6 adet resim hediyeleri oldu.. 500 yine cok para ama orduda ki en tanidik fotografci.. bide ufak bir sehir olmasinin desavantasi..

800 nerde 500 nerde.. 500 gibi bir fiyat bekliyordum zaten.. cok para ama dügün fotografi sonucta..

bide 17 poz daha az poz olsaydi daha az olacakti fiyati..
siz nekadara yaptirdiniz.. bu ara nasilsin adasim antalyadasin esinin yaninda

Canim vallah bana 500 de pahali geldi..

biz 15 resim, 1 cd, 1 kücük albüm, 2 aile albümü, bir tane bizim icin büyük bir albüm tasli felan, ve büyük bir resim cercevesi ile 270ytl ödedik.

Cokta begendik gercekten.

Iki dügünümüz oldugu icin birde Gaziantepde cektirdik,o da 350civarindaydi..

Canim vallah bana 500 de pahali geldi..

biz 15 resim, 1 cd, 1 kücük albüm, 2 aile albümü, bir tane bizim icin büyük bir albüm tasli felan, ve büyük bir resim cercevesi ile 270ytl ödedik.

Cokta begendik gercekten.

Iki dügünümüz oldugu icin birde Gaziantepde cektirdik,o da 350civarindaydi..

sizin ödediniz fiyat yaninda bizim kisi kazik yemis gibi oluyor biliyorum ama ne yapayim.. almim dedim bi ara hep fazgecelim ama onu da yapamadim.. ordu ufak ve pahali bir sehir.. bide piz pazarlik yapmadik ben yapamiyorum.. benden baskasida bu islerle ilgilenmedi olan oldu.
Sizin ki ne güzel bir fiyat.

sizin ödediniz fiyat yaninda bizim kisi kazik yemis gibi oluyor biliyorum ama ne yapayim.. almim dedim bi ara hep fazgecelim ama onu da yapamadim.. ordu ufak ve pahali bir sehir.. bide piz pazarlik yapmadik ben yapamiyorum.. benden baskasida bu islerle ilgilenmedi olan oldu.
Sizin ki ne güzel bir fiyat.

Bende pazarligi beceremiyorum delikafadulden
Olsun canim bir kere yaptiriyorsunuz yine buna sükür, almanyada yaptirsaydin 1.o kadar güzel olmazdi ve 2. daha da pahaliya mal olurdu.

O yüzden bunlari hic kafana takma, ona bakarsan gelinlige ne kadar para verdik bir kere giydik.. resimlere en azindan hep bakabilecegiz bu bir ani bizim icin.

Önemli olan yuvanizdaki huzur,saygi ve sevgi. Para kazanilir canim benim Şeniz

sütyo fotgraflari orduda dügün samsunda oldu.. salondada bir fotografci vardi onu esim ayarlamisti.. oda da ayritten para ödedik tabi.. ama esim gelsin soracam bize niye cd vermiyorlar.. cd dedigin vido cekimimi yoksa fotograflar olan bir cd mi?... ben henüz hic fotograf görmedim :( dügün vidosu ve salonda cekilen fotolar annemlerde onlar getirecekler yil sonunda allahin izniyle ozaman kavusacagim

Bende pazarligi beceremiyorum delikafadulden
Olsun canim bir kere yaptiriyorsunuz yine buna sükür, almanyada yaptirsaydin 1.o kadar güzel olmazdi ve 2. daha da pahaliya mal olurdu.

O yüzden bunlari hic kafana takma, ona bakarsan gelinlige ne kadar para verdik bir kere giydik.. resimlere en azindan hep bakabilecegiz bu bir ani bizim icin.

Önemli olan yuvanizdaki huzur,saygi ve sevgi. Para kazanilir canim benim Şeniz

dogur diyorsun.. bide bana biraz cesaret geldi gibi.. esimde ise girdi ya az olsada eve bir katgi.. yoksa bukadar masrafin altindan tek maasla zor gercekten.. allah bir kapi daha acti cok sükür

sütyo fotgraflari orduda dügün samsunda oldu.. salondada bir fotografci vardi onu esim ayarlamisti.. oda da ayritten para ödedik tabi.. ama esim gelsin soracam bize niye cd vermiyorlar.. cd dedigin vido cekimimi yoksa fotograflar olan bir cd mi?... ben henüz hic fotograf görmedim :( dügün vidosu ve salonda cekilen fotolar annemlerde onlar getirecekler yil sonunda allahin izniyle ozaman kavusacagim

o cd'de resimler var canim... bizim dügünümüz atakule kubbe restoranda oldu ankarada.. oranin anlastigi fotografcisi varmis, her aldigimiz poz icin 3 Tl ödedik ayriyetten(salonda cekilenlerden) Dügün CD'si zaten Dügün organizasyona dahildi,yani fiyatin icindeydi.

esimin maddi durumu cok cok kötüdü.. cok zorluk cektik ve bunun üzerine yine cok cok fahis fiyatlar ödedik hersey icin.. allah büyük yedimiz kaziklari görüyor. Kimsenin hakki bizde kalmasinda varsin bizim hakkimiz baskasinda kalsin allaha havale ediyorum.

Back