Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 de gidiyor 22 de geliyor seninkininde mesai saatleri agirmis allah kolaylik versin bacim. issiz olmaktan iyidir ama.. benkide sabah 8 aksam 8 yok eve gelmesi 9 buluyor ayni yani sizin durumdan farksiz
anladım canım...stüdyo fotoları daha hazır değil mi?
fiyatını daha önce konuşmamışmiydınız? maillerin nasıl olurda ulaşmaz ki?
Canim vallah bana 500 de pahali geldi..
biz 15 resim, 1 cd, 1 kücük albüm, 2 aile albümü, bir tane bizim icin büyük bir albüm tasli felan, ve büyük bir resim cercevesi ile 270ytl ödedik.
Cokta begendik gercekten.
Iki dügünümüz oldugu icin birde Gaziantepde cektirdik,o da 350civarindaydi..
sizin ödediniz fiyat yaninda bizim kisi kazik yemis gibi oluyor biliyorum ama ne yapayim.. almim dedim bi ara hep fazgecelim ama onu da yapamadim.. ordu ufak ve pahali bir sehir.. bide piz pazarlik yapmadik ben yapamiyorum.. benden baskasida bu islerle ilgilenmedi olan oldu.
Sizin ki ne güzel bir fiyat.
Bende pazarligi beceremiyorum delikafadulden
Olsun canim bir kere yaptiriyorsunuz yine buna sükür, almanyada yaptirsaydin 1.o kadar güzel olmazdi ve 2. daha da pahaliya mal olurdu.
O yüzden bunlari hic kafana takma, ona bakarsan gelinlige ne kadar para verdik bir kere giydik.. resimlere en azindan hep bakabilecegiz bu bir ani bizim icin.
Önemli olan yuvanizdaki huzur,saygi ve sevgi. Para kazanilir canim benim Şeniz
sütyo fotgraflari orduda dügün samsunda oldu.. salondada bir fotografci vardi onu esim ayarlamisti.. oda da ayritten para ödedik tabi.. ama esim gelsin soracam bize niye cd vermiyorlar.. cd dedigin vido cekimimi yoksa fotograflar olan bir cd mi?... ben henüz hic fotograf görmedim dügün vidosu ve salonda cekilen fotolar annemlerde onlar getirecekler yil sonunda allahin izniyle ozaman kavusacagim