• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

evet canim onun icin geldim.. pazartesi allah izin verirse islerim bitiyor..

Esim beni ve annemi durmadan ariyor,biletini aldinmi dogum gününde yanimda ol diye.

Bir yandan esim, bir yandan ailem:sinifsinif:

Daha en az 10gün burdayim sanirim benneyaptımki

neden 10 gün daha ordasın..ailen mi bırakmıyor..işlerin mi bitmiyor...

size iyi sohbetler... ben dusa sonra uyumaya cok uyksuzum yine.. öptüm sizi sekerler

iyi uykular canım...bende birazdan kaçarım..sabahçı olduk...o nedenle erken kalkacagım...birde yol yorgunuyum....sabah 6 da kalkmak gerekiyor..

neden 10 gün daha ordasın..ailen mi bırakmıyor..işlerin mi bitmiyor...

yok canim onlar hic karismiyor..
Ama simdi gitsem yine esim 22den asagi gelmeyecek eve, bide sezon bitmek üzere isi daha cok. Zaten su an otelde kaliyor, 20dakikalik mesafe bizim eve, ama gel git sorunu olmasin diye orda kaliyor. Simdi ben gelsem 23de eve gelecek, dus alacak,yemek yiyecek uyuyacak sabah erkenden yola cikacak.

Bende diyorum ki en azindan otelin kapanmasini bekleyim,esimde rahat etsin böylece.

belki dayanamam giderim :gitme:

anladım canım...eşin eve geç geliyor...doğal olarakta beklerken sıkılıyorsun..benim eşim 7.5 gibi geliyordu çok sıkılıyordum...zaten pek evde duramıyordum...sıkılıp genelde yanına giderdim....
bir sorun yok değil mi vize işlemlerinde?

canım kemer e yakın oturuyorum demişsin ...tam olarak nerde? birde kumluca ya doğru balık restoranları var..ben çok sevdim..gittiniz mi hiç?

anladım canım...eşin eve geç geliyor...doğal olarakta beklerken sıkılıyorsun..benim eşim 7.5 gibi geliyordu çok sıkılıyordum...zaten pek evde duramıyordum...sıkılıp genelde yanına giderdim....
bir sorun yok değil mi vize işlemlerinde?

benim sIkILmam önemli degil,ki cok sIkILiyordum..Ya disariya cikardim,ya evle ugrasirdim yada esimin yanina giderdim..

Pasaportumu hal ettim,hemen bir damga vurdular evlendi diye..

Simdi sadece konsolosluga gitmem lazim bu pazartesi,sonra bitti islerim.

Sen ne yaptin canim? Sizin icin bu durum oldukca zor olmali :1no2:

pazartesi son gün o zaman...kolay gelsin canım..bende istanbuldayım eşim ant...da..şubat atamalarını bekliyoruz...şubat ta çıkacağı kesin olsa...yani o zaman da tayinim çıkmayabilir....hayırlısı diyorum...allahım en hayırlı zamanda bizi kavuştursun...

pazartesi son gün o zaman...kolay gelsin canım..bende istanbuldayım eşim ant...da..şubat atamalarını bekliyoruz...şubat ta çıkacağı kesin olsa...yani o zaman da tayinim çıkmayabilir....hayırlısı diyorum...allahım en hayırlı zamanda bizi kavuştursun...

Amin canim,insallah istediginiz gibi olur. Tam kavusmusken böyle bir ayrilik zor,ama bunun üstesindende gelirsiniz. Subat'a kadar dua edelim :Saruboceq:

duydum canım beldibiyi ama tam hatırlayamadım...evet canım bende orayı bahsediyorum....kayabaşı restoranı var mütavazıbir yer fiyatları çok uygun...orayı seviyorum..tavsiye ederim...belki oralarda karşılaşırız...birde şelale restoran var genelde turistlerin ve biraz da zenginlerin gittiği yer diye bilirim..garsonların kulaklarında mikrafon tarzı birşeyle ağır abi modunda dolaşıyorlar...mekanı güzel...yer sofrasında oturuyorsun..suların üzerinde...fiyatlar iki katı...ben orayı sevmedim...

duydum canım beldibiyi ama tam hatırlayamadım...evet canım bende orayı bahsediyorum....kayabaşı restoranı var mütavazıbir yer fiyatları çok uygun...orayı seviyorum..tavsiye ederim...belki oralarda karşılaşırız...birde şelale restoran var genelde turistlerin ve biraz da zenginlerin gittiği yer diye bilirim..garsonların kulaklarında mikrafon tarzı birşeyle ağır abi modunda dolaşıyorlar...mekanı güzel...yer sofrasında oturuyorsun..suların üzerinde...fiyatlar iki katı...ben orayı sevmedim...

kayabasi restorani biliyorum canim, orasi gercekten cok güzel.
Biz bazende Beach park'taki deniz balik evine gidiyoruz, orasi da cok hos. Daha kemer tarafini pek gezemedim, ama insallah karsilasiriz bir gün

anladım canım...kırmızı papuçların hayırlı olsun.kaydirigubbakcemile5..bende istiyom :jeyyar:kaç puanla aldın?sanırım puanlar yüksekti ..simit 200küsürdü...puanlarımızda sıfırlandı...sanırım 30 puanım ancak var...

anladım canım...kırmızı papuçların hayırlı olsun.kaydirigubbakcemile5..bende istiyom :jeyyar:kaç puanla aldın?sanırım puanlar yüksekti ..simit 200küsürdü...puanlarımızda sıfırlandı...sanırım 30 puanım ancak var...

Bunlari bana Elis hediye etti zemuszemus sagolsun,cok sevindim. artik her sey icin puan topluyormusuz,albüm resimleri, mesaj sayisi, konu sayisi,vs.

sanirim puanlar öyle birikiyor

Back