Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum
anlami kalmadi degil.. canim ben yine buralardayim.. ama kimse yok bu topikte kimse girmiyor bir sey yazmiyor.. augostos da bitti belki bu topik kapanir :-( bide ramazan ayinda oldugumuz icin cok firsat bulamiyordur arkadaslar is ev yemek yap ben inaniyorum ramazandan sonra bir canlanma olur..
kadercim nasilsin evlilik nasil gidiyor.. hangi ilde yasiyordun sen simdi tekirdag kalmis aklimda ama dogru mu yalnis mi bilemiyorum.. alistin mi evli olmaya. günleriin nasil gidiyor.. esim dil kursuna basladi iki üc hafta oldu ben henüz bir ilerleme göremiyorum ama evde türkce konusuyoruz o yüzden.. bide is bulursak rahatlicaz.. böyle bi tek benim maasimla zor oluyor. Bu günlerde bir is ümidi dogdu ama bu seferde dil kursu calismasina engel allah yardim edecek insallah bir orta yolu bulacagiz.. ümit ediyorum
ocakta sebsezli mercimek corbam kayniyor... salatayi hazirladi esim.. köfteyi yogurdu bende yuvarladim.. bide sagolsun patadesleri söyup dogradi.. bende kek yaptim kek demek fazla olur aslinda.. pundingli büskit den kek yapiyorlarya ondan.. burda henüz iftar olmadi.. gecen haftalari bunalcak gibi olacaktim bir iki gün kendimi sorguya cektim mutlumuyum diye.. suan allah nazarlardan saklasin.. mutluyum diye biliyorum.. aksini söylemek nankörlük olur. bide calismaya baslasa kosis bali börek olacak
ben geldim... bu sabah istanbul a geldim...yani tayinim çıkmadı ve işin kötü tarafı antalya yı sadece 1 puanla kaçırdım...aslında geçen hafta salı günü okula gelmem lazımdı müdürümdem den izin aldım...halime acıdı...kırkım çıkmadan istanbul a geldim...hayırlısı...zaten 7 yıldır birbirimize kavuşmak için uğraşıyorduk tam kavuştuk derken yine ayrıldık...allahım bizi sınıyor mu?inşallah şubat atamasına...ordayken internetim yoktu şimdi var..yani hep sizinleyim artık...toplanalım artık...kader yeni topik açmışsın burdan mı devam edelim ordan mı canım?
ocakta sebsezli mercimek corbam kayniyor... salatayi hazirladi esim.. köfteyi yogurdu bende yuvarladim.. bide sagolsun patadesleri söyup dogradi.. bende kek yaptim kek demek fazla olur aslinda.. pundingli büskit den kek yapiyorlarya ondan.. burda henüz iftar olmadi.. gecen haftalari bunalcak gibi olacaktim bir iki gün kendimi sorguya cektim mutlumuyum diye.. suan allah nazarlardan saklasin.. mutluyum diye biliyorum.. aksini söylemek nankörlük olur. bide calismaya baslasa kosis bali börek olacak
ne güzel eşleriniz yanınızda...allah mutluluğunuzu hiç bozmasın...eniştemizde pek hamaratmış....bence evde de almanca konuşun...yaş ilerledikçe yeni bir dil öğrenmek zorlaşır...inşallah en kısa zamanda iş olayıda olur..eşin ne iş yapıcak orda ? mesleğini devam ettirebilecek mi?
canim benim adasim.. demek istanbuldasin simdi yalniz nerde kaliyorsun kirada bir dairededmi ögretmenler evindemi.. kocan ne diyor bu duruma? Bayram tatilinde kavusursunuz insallah.. bundada vardir bir hayir canim belki birbirinizin kiymetini daha iyi anlarsiniz ama zor bir durum kabul etmek gerek..
Esim türkiyedeki meslegini burda sürdüremez. Türkiyede muhasebecilik yapiyordu. Burda bir Türk Markete calisacak gibi ikimizde cok sevincliyiz market evimize yakin yürüyerek gidebilir aksamlari da ben arabayla alirim yürümesine gerek kalmaz.. suan ki kurs bu ay sonuna kadar devam ediyor haftada dört gün ve 8.45 - 13.00 bi sonraki kursu aksam 6 dan 8´e kadar olana yazilacak bu kurs haftada üc gün olacak.. kurstan sonra markette yardim edecek ve kasapcilik ögrenecek allah izin verirse.. esim kasapciligi ögrendikten sonra ordaki kasap isi esime birakacak allah nasip ederse.. simdilik böyle konusuldu insallah bir aksilik olmaz. Kasap derken et reyonunda olacak hayvan kesmicek .Marketci demiski isi ögrendikten sonra normal kasaplarin aldigi maasi öderim ve kadrolu yaparim demis..
ben eski evimde kalıyorum...evimi tam boşaltmamıstım...ev arkadaşımda yanına birini almamıştı...eski yerime döndüm yani... mesleğini devam ettirememesi kötü...ama olsun senin yanında artık...birlikte olunca herşeyin üstünden gelirsiniz...kasap işi iyi olur...özellikle ona devredildikten sonra...işe girsin hayatınız daha da düzene girer geliriniz artar....
canlarım gelmıs kusmustum sızler olmayınca bende ne yalan soyleyım gırmek ıstemedım ne bılıyım sızlere alısmıstım o zevklı konusmaları baska topıklerde bulamadıgım ıcın gırmıyordum neyse kızlar hepınız burdaysanız ne mutlu bana ben bu topık kapanır dıye yenı bır topık acmıstım baktım ordada kımse yorum yapmıyor eger burası kapanırsa ordan devm edelım TATLIRUYA canım ınan cok uzuldum sana hergun dua edıcem ıns bıran once ataman olurda esıne kavusursun FMKcanım ben edırnedeyım bu arada sanada mutluluklar ıns esınde tez zamanda bır ısı olur masallahı varmıs mutfaktada ben edırnede henuz karsı ve alt komsu dışında kımseyı tanımıyorum esım ısten gelıyo yorgun olmazsa dısarı cıkıyoz bundan baska bı luksum yok 4 duvar arasındayım o kadar sıkıldımkı persembeye ankaraya gıdıyorum esıme ızın vermıyolar tek gıdecem evlılık cok guzel gıdıyor en cokta hanı o kadar sıkıntı cektım ya bunlar sona erdı kafam cok rahat ayyyyyyy kızlar dertleşmeye o kadar ıhtıyacım varmışkı sızlerı ıyı kı tanımışım bende lojmanı beklıyorduk ama lojman demeye şahıt lazım resmen (afedersınız)ahır gıbı oranın kırası 80 ytl borclar bıtene kadar oturak dedık ama ınsan oturamaz anlıyacagınız kıralık tutgumuz evde oturmaya devam etcez yarında yatak odamızı almaya gıtcez tullerımı alcaz oyle ıste ben yenı actıgım topıge ıkı resmımı koymustum kına gunume daır beklerım yorumlarınızı her ne kadar kuaforun gazabına ugrasamda gectı gıttı o gunler neyse ben artık hep burdayım kıb
kader gelmiş....hoşgeldin...benimde canım sıkılıyordu...kk da dolanıyordum...insanın sevdiğinin yanında olması kadar güzel birşey olamaz....ahh...ahhh...bende birkaç gün içinde antalya ya gidicek gibiyim...eğer birkaç gün sesim soluğum çıkmazsa antalyadayımdır..okullar açılmadan bir kere daha göreyim...daha kırkım çıkmadan bıraktım geldim...delikafaduldenbende antalya da iken çok sıkılıyordum...apartmanda oturuyorduk ama hiçbir komşum ile tanışmadım....bende sıkılınca yanına gidiyordum... kumluca turu yapıyordum...
kader gelmiş....hoşgeldin...benimde canım sıkılıyordu...kk da dolanıyordum...insanın sevdiğinin yanında olması kadar güzel birşey olamaz....ahh...ahhh...bende birkaç gün içinde antalya ya gidicek gibiyim...eğer birkaç gün sesim soluğum çıkmazsa antalyadayımdır..okullar açılmadan bir kere daha göreyim...daha kırkım çıkmadan bıraktım geldim...delikafaduldenbende antalya da iken çok sıkılıyordum...apartmanda oturuyorduk ama hiçbir komşum ile tanışmadım....bende sıkılınca yanına gidiyordum... kumluca turu yapıyordum...
bu akşam 7 uçağı ile antalya ya kaçıyorum...okul açılana kadar ordayım...sanırım sen merkezdeydin...inşallah seninle yüzyüze görüşmek nasip olur...çok isterim...
bu akşam 7 uçağı ile antalya ya kaçıyorum...okul açılana kadar ordayım...sanırım sen merkezdeydin...inşallah seninle yüzyüze görüşmek nasip olur...çok isterim...
meehaba kızlar...ben geldim....1 hafta kadar eşimin yanındaydım....dün izmir e ailemin yanına geldik...bu sabahta eşimiant..gönderdim...bende yarın akşam ist. gidiyorum...malum okullar açılıyor....sizler nasılsınız nasıl gidiyor.evlilik..vallla ben evlilik nasıl birşey anlayamadım bile....... mutlulukreçetem sen niye yalnızsın canım?
meehaba kızlar...ben geldim....1 hafta kadar eşimin yanındaydım....dün izmir e ailemin yanına geldik...bu sabahta eşimiant..gönderdim...bende yarın akşam ist. gidiyorum...malum okullar açılıyor....sizler nasılsınız nasıl gidiyor.evlilik..vallla ben evlilik nasıl birşey anlayamadım bile....... mutlulukreçetem sen niye yalnızsın canım?
Simdiden hayirli yolculuklar canim.. Bende simdi almanyadayim annemin yaninda.. Pasaport islemleri felan vardi onlari hal etmek icin geldim,.. 40im cikmadan ayrildim esimden mafoldumben bende evlilikten henüz bir sey anlayamadim, sabah 8de gidiyor aksam 22de geliyor... Akrabalarimin cogu döndü, ki$i almanyada gecirdikleri icin yalnizim, kimse yok yani senağlama
Allah sizede sabir versin canim, cok zor, sen istanbulda esin antalyada.. Ne yapmayi düsünüyorsunuz peki?