• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Evet bende geldim evime herşey cok güzel geçti allaha şükür hep ağlarım sızlarım diye düşünmüştüm ama kınam da olsun düğünde olsun hep güldüm allaha şükür şimdide evimdeyim allaha şükür , herkese mutluluklarrrr kızlarrrr

slm kızlar evlilik nasıl gidiyor...ben ailemi özlüyorum birde ayrı illerde olunca....ailelerde biraz sorun var.buda bana yansıyor..sabır diliyorum...

canım ya bende de ayrılık cok zor gıdıyor ne yalanım var kocışin yanında cok mutluyum ama o ıse baslayınca co sıkılacagım sımdı zaman su gıbı akıp gıdıyor bugun selımıye camısınde namaz kılmaya gırdıgımızde cok dua etım herkese tatlıruya hanı benımde erkek tarafı ıle sorunlarım vardı ya o gelıp gıtmeyen ınsanlar dugunumde oyle bır dokturdulerkı anlatamam herkes gıpta ıle baktı sankı 1,5 senedır bana goz yası dokturenler onlar degılmıs gıbı ama bosvermeyı ogrenıyorum tıpkı onlar gıbı demekı ınsanlaara boyle yarnılıyo yuzeme zor bakan kaynanam her tel acısında gozlerımden opuyo sız olsanınz ne dersınınkı bence sende esınle mutlu olmayabak ve gerısını boşver gıtsın ayyyyyy kızlar ben fotolrı bayramda ankaraya gııtıgımde alcam sızle ne yaptıtn meraktan oldurmeyın gonderın fotoları artık ama bekarlara sunu soyleyım vaktı geldıgınde ve dogru ınsanı buldugunuzda evlenmekten sakın kacmayın cok guzel bır duygu allahım bozmasın cok mutluyum.....

kızlar nerelerdesınız evılılık nası gıdıyor sesınız solulugunuz cıkmıyor se resımlerınız guzel cıkmıs mutluluklar

benim internetim yok o nedenle giremiyırum.. atamam antalya ya çıkmadı...ek atamayı bekliyıruz..pek umudumuz yok...buda olmaz..yani ben yine istenbulda olucam eşim ve evim antalya da...ooff ooff...

canım yaaaaaa cok uzuldum allah yardımcınız olsun zaten bı turkıyrde var bu sıstem benım ablam ve enıstemde evlendıklerı ılk 2 sene ayrı kaldılar hıc anlamıyorlar ınsan halınden ya bekar bırırnı gonderseler olmazmı canım sabır dıliyorum bunda da bır hayır vardır kıb duanı eksik etme canım

benim internetim yok o nedenle giremiyırum.. atamam antalya ya çıkmadı...ek atamayı bekliyıruz..pek umudumuz yok...buda olmaz..yani ben yine istenbulda olucam eşim ve evim antalya da...ooff ooff...

bundada vardir bir hayir.. üzülme adasim.. insallah atamani antalyaya alabilirsin ama alamasanda bu dünyanin sonu degil.. esin kayinvaldenler ne diyor bu duruma? göndermem istanbula filan diyorlarmi.. isi biraksan bu seferde kendi ailenle aran acilir

Bu düğünden küçük bir kare geri kalanı da albümde :)):nazar::nazar:

Eklentiler

• $IMG_6698_resize.jpg
    $IMG_6698_resize.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 53
bundada vardir bir hayir.. üzülme adasim.. insallah atamani antalyaya alabilirsin ama alamasanda bu dünyanin sonu degil.. esin kayinvaldenler ne diyor bu duruma? göndermem istanbula filan diyorlarmi.. isi biraksan bu seferde kendi ailenle aran acilir

mesleğimi bırakmayı düşünmüyorum..daha doğrusu devlet kapısından çıkmak istemiyorum...hem ailem karşı çıkar...çok sorun olur..aileme bunu yapamam ..ailem o kadar sene beni okuttu...emeklerine yazık olur...eşim bazan diyor burada kolejde çalışırsın yada halk eğitimde ama ben istemiyorum...ben sözleşmeli olarak 4 yıldır çalışıyorum ve antalya ya sözleş. olarak sadece 8 kişilik atama oldu...kadrolu olarak ise 100 civarı şu adaletsizliğe bakın....bazen diyorum allahım bizi sınaman ne zaman bitecek diye günaha giriyorum..çünkü bizim ilişkimiz çok zor oldu...ancak 7 sene sonra kavuştuk derken bu tayin işi çıktı....bu Arada benim ailem artık eşimin ailesini sildi..düğğün sonrası kötü bir kavga çıktı..biraz yanlış anlama ve abartma ile....allahım sabır ver bana...

bende koymayı cok ıstıyorum ama bayramda alıcam ankaraya gııttıgımde amotör cekımler var elımde begenmedıgım ıcın koymadım ama sonra sadece album yapar sızler ıcın koyarım ınsallah

bende koymayı cok ıstıyorum ama bayramda alıcam ankaraya gııttıgımde amotör cekımler var elımde begenmedıgım ıcın koymadım ama sonra sadece album yapar sızler ıcın koyarım ınsallah

merakla bekliyoruz...kaydirigubbakcemile5

bu arada bende resimlerimi ekledim...tatlırüya evlendi diye konu açtım...zemuszemus

kızmutluluk reçetem hala bu ne boyle medenı dururmun degışmemiş bırakamıyon sende bekar kalmayı bende hala kızlık soyadımı kullanmayı bırakamıyorum bu arada hoş geldın kızlar bı baslık acıyorum agustos gelınlerı evlendık sımdı hayat nasıl gıdıyo dıye beklıyorum orda ne yaptıgımızı dugun gunlerınde neler yasadıgımızı evden ayrılısımızı dugun fotolrı ozel olanları kısacası deymışmı bu kadar çektıgımz sıkıntılara gozyaslarna sevıclere paylaşalım ıstıyorum beklıyorum hepınzııııı

kadercim hosbuldum canim, vallah ne yalan söyleyim unutmusum evli'ye degistirmeyi. Nasil güldüm ya, hala bekar gibi hissediyorum kendimi dermisim zemuszemus az önce stüdyo resimlerimiz geldi, cok duygulandim. Ne cabuk gecti zaman, 5senedir o günleri bekliyordum uctu gitti.. 5günde her sey bitti... sonra balayi.. cok duygusalim bu gün nedense.,.

Back