• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

dogur diyorsun.. bide bana biraz cesaret geldi gibi.. esimde ise girdi ya az olsada eve bir katgi.. yoksa bukadar masrafin altindan tek maasla zor gercekten.. allah bir kapi daha acti cok sükür

esimin maddi durumu cok cok kötüdü.. cok zorluk cektik ve bunun üzerine yine cok cok fahis fiyatlar ödedik hersey icin.. allah büyük yedimiz kaziklari görüyor. Kimsenin hakki bizde kalmasinda varsin bizim hakkimiz baskasinda kalsin allaha havale ediyorum.

Allah isiniz rast getirsin canim, cok zor gercekten. Ama cok cok sansliymissiniz ki esin 1.5 ay sonra bir is buldu. Gercekten tebrik ediyorum sizi, baskalari olsa 2-3sene bos bos evde otururlar, helal olsun size.
Kimsenin hakki kimsede kalmaz, herkes ettigini bulur hic süphen olmasin arkadasim.
Siz elele vermissiniz ya,en önemlisi bu.

hamd olsun... evdeki huzurumuz yerinde huzur istiyordum huzuru yaklandim herhalde..
daha dün aksam diyorum esime.. ben seninle evlendigime hic pisman degilim, sen s askim soruyorum? allah senden razi olsun diyor degilim diyor. Sonra diyorum askim sen tam bana göre bir insansin henüz erken evliligin basindayiz allah izin verirse uzun yillar var önümüzde ama dogru karar vermisim.. allah kimsenin evinden huzuru mutlu eksik etmesin..

hamd olsun... evdeki huzurumuz yerinde huzur istiyordum huzuru yaklandim herhalde..
daha dün aksam diyorum esime.. ben seninle evlendigime hic pisman degilim, sen s askim soruyorum? allah senden razi olsun diyor degilim diyor. Sonra diyorum askim sen tam bana göre bir insansin henüz erken evliligin basindayiz allah izin verirse uzun yillar var önümüzde ama dogru karar vermisim.. allah kimsenin evinden huzuru mutlu eksik etmesin..

Amin canim, masallah nazar degmesin size :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hamur yuracagim simdi.. dua edin yapacak oldugum börek bir seye bensesin :)

adaşım biz yaptırmadık...ama fiyatlar izmirde ve antalyada sizin yaptırdıgınız gibi....ben şimdi izmirdeyim ailemin yanındayım...yarın akşam istanbul a gidiyorum...kız sen yufka da mı açabiliyon..hamarat seni...ben açamam...hazır yufkalar sağ olsun....
mutluluk reçetem gerçekten albüm için iyii fiyat vermişsin...

yufka acamiyorum :) normal mayali hamur yaptim boagca hamuru

evde bir sürü taze soganvardi onlar kötü olmadan dogradim beyaz beynirle karistirdim tuz baharat k.biber ic hazirladim.. bakalim nasil bir sey olacak bende merak ediyorum..

valla bu ramazanda kendimi astim..hergün yemek yaptim nerdeyse pasta kek tatli gidna geldi ama :) mutfak masrafi da ikiye katlandi buda ayri bir konu tabi

Son düzenleme:
komik bir sey söylim mi.. google kadinlar kulübü fmk yazinca benim mutfak ve banyo resmim cikiyor :bbo: evi yeni yeni yerlestirince eklemistim ceyiz topigine sonra kaldirmistim yine tabi.. nasil yok edecem googelden resimleri bilmiyorum.. mesela baska fotograflarda eklemistim sonra kaldirmistim onlar yok bitek banyo ve mutfagim fisfisfis insallah tanidik biri görmez rezilik :roflol:

mayalı poğaça mı harika olur....olsada yesem.cokacimcoook.bu arada ben evlendiğimden beri 1-2 kg almışım.:utangac:..eşimde 3 kg vermiş.:1shok:..sanırım o bana daha iyi bakıyor..delikafaduldensizin kilolar nasıl?
merak ettim bende kk tatlırüya yazayım bakayım ne çıkıyor?sengözlerimebaksanab

bu sabah istanbul a geldim..bayramın ilk günü antalya daydık...sonra ailemin yanına izmir e geldik...ordanda ben istanbul a...artık bir daha kasım ayında görüşeceğiz....sizlerin bayramı nasıl geçti?

slm adasim iki ay sabret canim... güzel tatli tatli özleyin birbirinizi kavusma daha da lezzetli olsun :-)
bayram iyidi evdeydik bir sey yapmadik..

zaten kaç senedir ayrıyız...benim ailem sıcak bakmadığı için evlenemiyorduk...tam engelleri açtık birbirimize kavuştuk derken ayrı olmak ....oofff..ne yapalım kaderde buda varmış....
hamarat kız sen neler yapıyon? ramazan bayram biti..mutfaktaki tempon devam ediyor mu?

canım sen şuan vize işlemleri için almanya da olduğun için mi ayrısın...ne zaman kavuşuyon?

evet canim onun icin geldim.. pazartesi allah izin verirse islerim bitiyor..

Esim beni ve annemi durmadan ariyor,biletini aldinmi dogum gününde yanimda ol diye.

Bir yandan esim, bir yandan ailem:sinifsinif:

Daha en az 10gün burdayim sanirim benneyaptımki

yok hamaratlik suan icin devam etmiyor.. en son bayram günü pasta ve kar topu yapmistim.. hii bide son yaptigim poacalar..

kaderi bende merak ediyorum..

bu ara benimde albümüme bir göz atin

albümüne baktım çok güzel olmuş...beklediğine deymiş...sende çok güzel olmuşsun...maşallah canım...allah ellerinizi hiç ayırmasın...

Back