ocakta sebsezli mercimek corbam kayniyor... salatayi hazirladi esim.. köfteyi yogurdu bende yuvarladim.. bide sagolsun patadesleri söyup dogradi.. bende kek yaptim kek demek fazla olur aslinda.. pundingli büskit den kek yapiyorlarya ondan.. burda henüz iftar olmadi.. gecen haftalari bunalcak gibi olacaktim bir iki gün kendimi sorguya cektim mutlumuyum diye.. suan allah nazarlardan saklasin.. mutluyum diye biliyorum.. aksini söylemek nankörlük olur. bide calismaya baslasa kosis bali börek olacak
kader gelmiş....hoşgeldin...benimde canım sıkılıyordu...kk da dolanıyordum...insanın sevdiğinin yanında olması kadar güzel birşey olamaz....ahh...ahhh...bende birkaç gün içinde antalya ya gidicek gibiyim...eğer birkaç gün sesim soluğum çıkmazsa antalyadayımdır..okullar açılmadan bir kere daha göreyim...daha kırkım çıkmadan bıraktım geldim...delikafaduldenbende antalya da iken çok sıkılıyordum...apartmanda oturuyorduk ama hiçbir komşum ile tanışmadım....bende sıkılınca yanına gidiyordum... kumluca turu yapıyordum...
Hosgeldin canim, arada sirada bana kacarsin iste geldiginde
bu akşam 7 uçağı ile antalya ya kaçıyorum...okul açılana kadar ordayım...sanırım sen merkezdeydin...inşallah seninle yüzyüze görüşmek nasip olur...çok isterim...
meehaba kızlar...ben geldim....1 hafta kadar eşimin yanındaydım....dün izmir e ailemin yanına geldik...bu sabahta eşimiant..gönderdim...bende yarın akşam ist. gidiyorum...malum okullar açılıyor....sizler nasılsınız nasıl gidiyor.evlilik..vallla ben evlilik nasıl birşey anlayamadım bile.......
mutlulukreçetem sen niye yalnızsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?