2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

evet ağustos gelinleri tek tek baba ocağından ucmaya başlıyoruz 01,08,2009 tarihi ile evlenecek olan PARPALIM,GİRESUNLUARZU,HULAKA26,SEÇ-HİL arkadaşlarımıza burdan ömür boyu mutluluklar dilerim herşey gönlünüzce olsun allah bir yastıkta yaşlanmayı nasip etsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın inş nazar

bende 1ağustos um yani ilk düğünüm....bu akşam kınam yapıldı...yorucuydu........

kız seni listede görmedim ben seni 6si biliyordum eeeeee nasıl geçti canım herşey güzel geçtimi inş herşey güzel olmuştur sanada gönülden MUTLULUKLAR.....

bu akşam ilk düğünüm oldu... yarın antalya ya ya gidiyoruz..birgün sonrada annemler gelecek..ikinci düğün için... belki birsüre giremem......özellikle kader dalina ve fmk mutluluklar diliyorum...

canım allah mutluluğunu daim etsin bircok şey paylaştık kırcı olduysak af ola inş düğün sonunda da evliliklerimiz hakkında fotolar hakkında bunları paylaşmayı arzu ediyorum valla sırf bu yüzden netti koçişe bağlattırdım dalina fmk özledik sizleride inş düğünleriniz ağız tadıyla olur benim de 3 günüm var içim öyle buruk ki insan ne güldüğünü ne ağladığını biliyor şuana kadar hiç ağlamadım ama heralde kınada iyi patlıyacam nette girmeye çalışacam elimden geldiğince giremezsem birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim hakkımız hayırlar olsun kib CANLARIM

kader düğüne 2gün kalmış... heyecan nasıl?
bu arada ben balayındayım...şuan dışarı çıktık bir internet cafedeyim...sizleri özledim.... şuan evimizde internet yok...ve bir çok eşyamızda yok...herşey ayın 10 nunda atama durumlarına bağlı..inşallah atamam çıkarda eşimin yanına gelebilirim..yoksa o antalya da ben istanul da ...offf.. bu arada ikinci düğünüm güzeldi ama düğün bittinde kıyamet koptu... hiç hatırlamak bile istemiyorum....

evlendim kizlar selamlar olsun..
cok sükür gelin oldum bu telasayi da geri de biraktik.. hamd olsun allahima

evlendim kizlar selamlar olsun..
cok sükür gelin oldum bu telasayi da geri de biraktik.. hamd olsun allahima

canım hoşgeldin..özlettin kendini...umarım herşey gönlünce olmuştur....eminim çok güzel bir gelin olmuşsundur....
kader sanırım bugün kınan var..yarın düğünün ..kınada iyi ağlamalar....

heycan bu gün basladi... cok fena heycanliyim..

hazirliklar bitti sayilir bi nikah sekeri eksik onu da dekorasyona uygun yaptirmak istemistim..

gelinligimde hazir, bekliyorum :)

slm kızlar cok mutluyum evıme geldım dugunum cok guzel gectı kına gecem bı harıka gectı dugumude bıraz sorun vardı gecen hafta cenaze vardı kanserden 18 yasında bı akrabamızın cocugu vefat ettı o yuzden gelen kısı sayısı yarıya dustu keske cocuk olmeseydıde geleceker yıne gelmeseydı bu bıraz yıktı bızı ama yınede kurtlarımı oyle bır doktumkı fotoları en kısa zamanda beklıyorum baslıgıgmızı acacagım ahttttt ettmıstım cunku sımdı kocışle evde basbasa kahvaltı yapıyoruz allah herkese bu mutlulgu versın dılıyorum kendıdne ıyyı bakın fmk tatlıruya mutlulukurecetem mutluluklar dılıyorum sızlere byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…