• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Eklenen Resim Ön İzlemesi DSC01486.JPG (56.1 KB (Kilobyte), 0x kez in
buda sacımın cicegi

kızlar sac çicegim ileri ki sayfalarda alamadım ordan bakıp yorum yaparsanız cok sevinirim

yok ız özel bi nedeni yok valla üle değiştirdim, kızlar bu arada kına gecesinde ne gitmeyi planlıyorsunuz anlatın bakem sengözlerimebaksanab

abiye tarzi düsünüyoru.. belki etek kismi haiften kabarik olabilir türkiyeye gidince karar vercegim allah izin verirse nisan elbiseleri gibi cok kabarik olsun istemiyorum ama... basimada elbisenin renginden kocaman cicek...

Dügün icin bilemiyorum tac mi cicek mi diye

abiye tarzi düsünüyoru.. belki etek kismi haiften kabarik olabilir türkiyeye gidince karar vercegim allah izin verirse nisan elbiseleri gibi cok kabarik olsun istemiyorum ama... basimada elbisenin renginden kocaman cicek...

Dügün icin bilemiyorum tac mi cicek mi diye
ay bende gelinliğimin resmini koyayım ama isterseniz tabe naniknanik

ay bende gelinliğimin resmini koyayım ama isterseniz tabe naniknanik

isteriz tabi ne söyletiyon nannn gamyoncuiremsu
ben de koymustum benimkinin modelini ön sayfarada
bide pabucumu :ecrin_bebek:

isteriz tabi ne söyletiyon nannn gamyoncuiremsu
ben de koymustum benimkinin modelini ön sayfarada
bide pabucumu :ecrin_bebek:
ok yükleniyo accuk bekle, ama bişi diim aynısı olmicak koyacağım model straplez ona kol istiyorum fransız küpüründen yada boğaza doru geliyo boğazda dönüyo ya öle bişide olabilir fikirlerinizi bekliyorum. daha ayakkabılarımı ve çiçeğimi almadım

selcim ben begendigim gelinlik hakkinda konu acmisim... sende bana begendim elbisinen istesin sormustum simdi merak ediyorum acaba o siteden mi diye

buda yakından üstü, etekleri falanda aynı bu dantelden uzaktan bakılınca iki parça gibi gözüküyor ama tek

anlamadım canım :uhm:

karisik yazmakta üstüme yoktur :nazar:

ben konu acmistim.. ben bu gelinligi begendim baslik altinda sende bana gelinligi hangi sitenden begendim diye sormustun onu demek istedim anladin sen onu sengözlerimebaksanab

buda yakından üstü, etekleri falanda aynı bu dantelden uzaktan bakılınca iki parça gibi gözüküyor ama tek

karisik yazmakta üstüme yoktur :nazar:

ben konu acmistim.. ben bu gelinligi begendim baslik altinda sende bana gelinligi hangi sitenden begendim diye sormustun onu demek istedim anladin sen onu sengözlerimebaksanab
heh şimdi anladım bakayım dur senin konulara unuttum valla

birazdan davetiyemide korum kaydirigubbakcemile2

702bz6.jpg

aaa evet hatırladım bunun kolları gibi bişi istiyorum işte gelinliğimi ama yakası daha farklı olacak.

sen bunu mu istiyorsunm canım

Back