Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 14243
kızlar resim yüklemedeki ilk deneyimim eğer cıkarsa kına günü gündüz giyeceğim abiyemin boydan görünümü
Eki Görüntüle 14244
kızlar bu üst bolümü
yok ız özel bi nedeni yok valla üle değiştirdim, kızlar bu arada kına gecesinde ne gitmeyi planlıyorsunuz anlatın bakem sengözlerimebaksanab
ay bende gelinliğimin resmini koyayım ama isterseniz tabe naniknanikabiye tarzi düsünüyoru.. belki etek kismi haiften kabarik olabilir türkiyeye gidince karar vercegim allah izin verirse nisan elbiseleri gibi cok kabarik olsun istemiyorum ama... basimada elbisenin renginden kocaman cicek...
Dügün icin bilemiyorum tac mi cicek mi diye
ay bende gelinliğimin resmini koyayım ama isterseniz tabe naniknanik
ok yükleniyo accuk bekle, ama bişi diim aynısı olmicak koyacağım model straplez ona kol istiyorum fransız küpüründen yada boğaza doru geliyo boğazda dönüyo ya öle bişide olabilir fikirlerinizi bekliyorum. daha ayakkabılarımı ve çiçeğimi almadımisteriz tabi ne söyletiyon nannn gamyoncuiremsu
ben de koymustum benimkinin modelini ön sayfarada
bide pabucumu :ecrin_bebek:
anlamadım canım :uhm:selcim ben begendigim gelinlik hakkinda konu acmisim... sende bana begendim elbisinen istesin sormustum simdi merak ediyorum acaba o siteden mi diye
anlamadım canım :uhm:
heh şimdi anladım bakayım dur senin konulara unuttum vallakarisik yazmakta üstüme yoktur
ben konu acmistim.. ben bu gelinligi begendim baslik altinda sende bana gelinligi hangi sitenden begendim diye sormustun onu demek istedim anladin sen onu sengözlerimebaksanab
gerçekten beğendin mi hihoyyyt