• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

gelinliğin harika olmuış canım benim, çok çok güzel, sanada çok yakışıcak valla yaaa

saol canim güzel dilegin icin.

Bir seneden fazla ne bir senesi iki sene rahat var bir gelinlik konusu var bende..gelinlik baka baka baka baka kafayi yiyorum.. hangi gelinlik hangi marka artik biliyorum hepsini tekre tekrer incelemistim..kabus gibi boldu kafamçokkarıştı sonra bu modeli bu sitede gördüm canim Hayat87 eklemisti hangi siteden aldi diye sordum fotograflari söyledi orayi inceledim.. buna karar verdim.. sonra bunu siparis verdim samsunda ama icime sinmemisti ölcü almalari bir acayipti bir kere bide aynisini yapamicaklarindan okadar emindimki ortaya bam baska bir sey cikacakti kulanaacak danteli bile icime sinmemisti ama artik gina gelmisti gelinlikten tam tamam diksinler kurtulim yaptim.. Sonra sonra bu siparis verdigimiz yer fotograf filan göndermesi gerekiyordu göndermei ben gicik oldum zaten.. sonra dediler gelinlik hazir parasini gönderin gelinligi gönderelim bende nisanlima söyledim istemiyorum fazgectim.. onlar sözünde durmadi bizde gelinligi almiyoruz.. iyiki de almamisik dogru karar vermisim. Sonra nisanlim dediki niye bu modelin sahibi olan moda evine sormyuruz ne garip ki benim aklimin ucundan bile gecmemisti.. hani istanbulda diye istanbul nerde biz nerde.. ama allah kismet etti ve istanbulda dikildi.

Yarin nisanlim parsini eft yapacak parayi aldiktan sonra gelinlikci gelinlgi kargo yapacak bizim eve.. carsamba evimizde olur bende allah nasip ederse cumartesi üstüme denerim

ayyyy canım benimya valla çok uğraşlı olmuş senin gelinlik mevzun.
ama bu kadar canını sıktığına rağmen çok güzel olucak mutlka üzülme sen :lepi:

bütün islerim cok urasmali oldu.. cok cok yoruldum.. artik hersey olsun bitsin istiyorum su dügün günü gelsin normal hayatimiza dönelim ve hayatimiza bir yön verelim istiyorum..

tatlirüya resim eklicekmi simdi eklemicek mi yok suan.

Sel sende hazirliklar nasil cok seyi hal etmisin zaten. Eviniz annenlere yakin mi

bende bu hafta sonu moblyalar gelicekti ama maalesef mobilyacı yetiştiremediği için gelemedi.
perşembeye kaldı zaten cumartesi çeyiz sericez anca yetişir.
bu arada kına değil ama düğün iptal olabilir bizim, nişanlımın amcası ölüm döşeğinde ona kafam çok bozuluyor :delphin:

bende bu hafta sonu moblyalar gelicekti ama maalesef mobilyacı yetiştiremediği için gelemedi.
perşembeye kaldı zaten cumartesi çeyiz sericez anca yetişir.
bu arada kına değil ama düğün iptal olabilir bizim, nişanlımın amcası ölüm döşeğinde ona kafam çok bozuluyor :delphin:

sendede aksilikle bas göstermeye baslamis.. nazarmi geldin canim benim.

gecmis olsun amcanin nesi var.. ne kadar zor bir durum. Bi yandan hasta olduguna üzülüyor bir yandanda icinden benim evlenecegim zamanimi buldun diyesei geliyor. Hayirlisi insallah kötü bir sey olmaz. dügününüzü yaparsiniz.

Allah hepimizi kötülüklerden kazadan beladan hastaliktan korusun

sendede aksilikle bas göstermeye baslamis.. nazarmi geldin canim benim.

gecmis olsun amcanin nesi var.. ne kadar zor bir durum. Bi yandan hasta olduguna üzülüyor bir yandanda icinden benim evlenecegim zamanimi buldun diyesei geliyor. Hayirlisi insallah kötü bir sey olmaz. dügününüzü yaparsiniz.

Allah hepimizi kötülüklerden kazadan beladan hastaliktan korusun
bişey derdim şimdi ama neyse :delphin:
amcası sağolsun beni hiç sevmezdi, başım açık diye neler demiş, aldın çingeneyi demiş nişanlıma.
kayınvalideme ve nişanlıma niye bunu gezdiriyorsunuz diye bir sürü laf söyledi, en son gittiğimdede elini öpmek için uzandım elini vermedi bana.
he ama bu ölüm yinede içim burkuldu bide düğün üstü.
hepimiz dua ediyoruz klbi 20 gün daha dayansın diye :delphin:

kendisinin bütün kalp damarlaru tıkalı, şeker ve tansiyon hastası, diyet de yapmayan bir adam,
hayırlısı olsun diyoerum sadece.
ama bu adam ölmesin diye dua edeceğim hiç aklıma gelmemişti :delphin:

sel bir sey diyecem taktir ettim seni... demek sende de böyle bir olmsuzluk morel bozucu seyler olmus cirkirkin kalp kirici seyler söylenmis amca ama sen masllah.. yani ben olsam bunu kafam taka taka deli olurdu. Sen demek daha sakin bir insansin ve böyle olmanda cok güzel. Biz burda okadar dert yanarken senden hic böyle bir sey duymadim.. Bende keske bukadar tez canli bir insan olmasam..

Bu tarz konusmalari cahilige vereceksin sende öyle yapmisin zaten.. aferim sana.. insallah 20 daha dayanir

sel bir sey diyecem taktir ettim seni... demek sende de böyle bir olmsuzluk morel bozucu seyler olmus cirkirkin kalp kirici seyler söylenmis amca ama sen masllah.. yani ben olsam bunu kafam taka taka deli olurdu. Sen demek daha sakin bir insansin ve böyle olmanda cok güzel. Biz burda okadar dert yanarken senden hic böyle bir sey duymadim.. Bende keske bukadar tez canli bir insan olmasam..

Bu tarz konusmalari cahilige vereceksin sende öyle yapmisin zaten.. aferim sana.. insallah 20 daha dayanir
aslında tam tersi biliyor musun, ben sadece amcasını kafama tamıyorum çünkü dış kapının dış mandalı benim için.
ama kayınvalidemden duyduğum bi kaç söz var beni bitirdi burda da anlatmak istemedim ne olur ne olmaz diye.
hala toparlayamıyorum kendimi, nişanlımda tam anne bağımlısı biri sağolsun, bakma sen bana sesim çıkmıyor, ne yapıcam diye hindiler gibi düşünüyorum :delphin:

ileri geri konusmustur kayinvaldecik... yapman gereken kendini ezdirmemen ve hic bir lafin altindada kalmaman nisanlinida yola getirmek sizin artik ayri bir aile annesi babasi ayri bir aile oldugunu aklina soksun.
selim ben uyumaya calismaliyim.. sende takma kafana biz polyanacilik oynayalim..

bende bazen cok cok dodugum zaman buraya yaziyorum icimi döküyorum sonra geri siliyorum :-)
insan rahatliyor :-))

ileri geri konusmustur kayinvaldecik... yapman gereken kendini ezdirmemen ve hic bir lafin altindada kalmaman nisanlinida yola getirmek sizin artik ayri bir aile annesi babasi ayri bir aile oldugunu aklina soksun.
selim ben uyumaya calismaliyim.. sende takma kafana biz polyanacilik oynayalim..

bende bazen cok cok dodugum zaman buraya yaziyorum icimi döküyorum sonra geri siliyorum :-)
insan rahatliyor :-))
haklısın canım işte ama benimkinin babasıda vefat ettiği çin ne bilim yaa salla.
sen yat bebem iyi uykular işlerin çok senin hadi öpüyorum bys :1hug:

dün akşam mahalleye davetiyeler dağıtıldı...akrabalar kaldı...dün çeyizin resimlerini çekmiştim ya iyi çıkmamış.. kardeşiim beğenmedi..şimdi o resimleri çekiyor...

istranbulda kan testi yaptırmıştım ya akdeniz anemisi de isteniyormuş.. benim ona bakılmamış.. bugün tekrar kan verdim... özellikle belirtim.. akd. anemi. bakıyormusunuz.. bu benim 2.i kan verişim diye.. çarşamba günü alacam.. birde oturduğum yerdeki sağlık ocağı beni başka bir semte gönderdi.. allahtan yakın ve bildiğim bir çevreye gittim..

tatlış kız hani yokki ama herşeyi yazıp gönder butonunamı basmadınmiki acaba yinede beklemedeyiz

Back