- 25 Temmuz 2008
- 4.440
- 37
- 683
gelinliğin harika olmuış canım benim, çok çok güzel, sanada çok yakışıcak valla yaaa
saol canim güzel dilegin icin.
Bir seneden fazla ne bir senesi iki sene rahat var bir gelinlik konusu var bende..gelinlik baka baka baka baka kafayi yiyorum.. hangi gelinlik hangi marka artik biliyorum hepsini tekre tekrer incelemistim..kabus gibi boldu kafamçokkarıştı sonra bu modeli bu sitede gördüm canim Hayat87 eklemisti hangi siteden aldi diye sordum fotograflari söyledi orayi inceledim.. buna karar verdim.. sonra bunu siparis verdim samsunda ama icime sinmemisti ölcü almalari bir acayipti bir kere bide aynisini yapamicaklarindan okadar emindimki ortaya bam baska bir sey cikacakti kulanaacak danteli bile icime sinmemisti ama artik gina gelmisti gelinlikten tam tamam diksinler kurtulim yaptim.. Sonra sonra bu siparis verdigimiz yer fotograf filan göndermesi gerekiyordu göndermei ben gicik oldum zaten.. sonra dediler gelinlik hazir parasini gönderin gelinligi gönderelim bende nisanlima söyledim istemiyorum fazgectim.. onlar sözünde durmadi bizde gelinligi almiyoruz.. iyiki de almamisik dogru karar vermisim. Sonra nisanlim dediki niye bu modelin sahibi olan moda evine sormyuruz ne garip ki benim aklimin ucundan bile gecmemisti.. hani istanbulda diye istanbul nerde biz nerde.. ama allah kismet etti ve istanbulda dikildi.
Yarin nisanlim parsini eft yapacak parayi aldiktan sonra gelinlikci gelinlgi kargo yapacak bizim eve.. carsamba evimizde olur bende allah nasip ederse cumartesi üstüme denerim