• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

merkez değil ama kumluca da ...1 yıl öncesine kadar öğretmendi.ardahan da çalışıyordu.....ama şimdi oturduğu ilçede bankada çalişıyor....sanırrım senin nişanlın merkezde?

merkez değil ama kumluca da ...1 yıl öncesine kadar öğretmendi.ardahan da çalışıyordu.....ama şimdi oturduğu ilçede bankada çalişıyor....sanırrım senin nişanlın merkezde?

Merkezde kalacagiz ama kendisi kemer tarafinda calisiyor yerimseniben

bu arada takvimin hayirli olsun canim, cok cici olmus zemuszemus

sen balayını ayarlamadan önce nerelerdeydin?kafamçokkarıştı?bizde hep kemer taraflarına bakmıştıkkaydirigubbakcemile5...bilseydik eniştenin otelinden yer ayarlardık.kaydirigubbakcemile..
Balayi topiginde yazmistim aslinda yardimci olabilecegimi ama kacirmisiz birbirimizi :1no2:

Nisanlimin cevresi cok, mutlaka bir yer bulunurdu.

Hangi oteli ayarladiniz peki canim?

ben sana geçen gün sormuştum...greenwood resort(göynük'te)opuyorumnanaktan..balayı topiğine de bakmıştım gözümden kaçmış...seninle tanışmak bu topikte nasip oldu...kaydirigubbakcemile5

Evet kızlar ben geldim, bizde davetiyeleri aldık bende ugraşıyorum şu an onlarlan, nikah şekerimizde geldi evimize eşyalar geldi perdeler geldi herşey düzendi şimdi tek eksik olarak gelinlik, damatlık ve alyanslar kaldı vede küçük eksikler kaldı, nikaha da az kaldı vallah :D

gözün aydın...birçok işini halletmişsin....ev eşyalarını seçmek,yerleştirmek uğraştırmıştır...gelinliği hazır mı düşünüyorsun?

ben geldim kızlar düğündeydik dayı kızını evlendirdik simdi onlar bursaya yolla çıktılar darısı bizlere kızlar bende bellki bir kaç gün giremiyebilirm köyümüze gidiyoruz simdide çıkmam lazım gidecek kartları yazacağım kendinize iyi bakın kızlar bende gideyim birdaz moral depolayım bu gelinlik işi resmen sinirlerimi bozdu kib bayyyyyyyyy

köyde güzelce dinlen canım.iyi yolculuklar.... gelinlik üstünü daha yapamadıkları için mi canın sıkkın.. ne olur sıkma canını.. benim gelinlikte tam istediğim gibi olmadı..o nedenle biraz değişiklik yapmıştık.. yani benim gelnlikte tam istediğim gibi değil....

ben geldim
basim agriyor
hesapta olmayan masraflar cikiyor morelim bozuluyor

geçmiş olsun.. düğün öncesi stresleri yaşıyoruz... bakma benimde hiç birşey yolunda gitmiyor....ne gibi masraflar çıktı?

arabam var.. ufak corsa bugün muayenesi vardi. Muayene zaten cok para adam bakti ama gecemedi parcalari varmis deismesi gereken pazartesiden itibaren bununla urasacagim türkiyeye gitmeden önce hal etmem gerek. Bir ay mütteti var ama 18 de türkiyeye ucuyorum zaten ozmana kadar araba parcalarini almam gerek ve sanaiyde deistirmem gerk. nerden baksam muayeneyle birlikte 240 euro tutar yaklasik 500 tl :-(( cok üzgünüm türkiye harsligimda arabaya yatacak offff offffff

Back