• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

:bbo:
arabam var.. ufak corsa bugün muayenesi vardi. Muayene zaten cok para adam bakti ama gecemedi parcalari varmis deismesi gereken pazartesiden itibaren bununla urasacagim türkiyeye gitmeden önce hal etmem gerek. Bir ay mütteti var ama 18 de türkiyeye ucuyorum zaten ozmana kadar araba parcalarini almam gerek ve sanaiyde deistirmem gerk. nerden baksam muayeneyle birlikte 240 euro tutar yaklasik 500 tl :-(( cok üzgünüm türkiye harsligimda arabaya yatacak offff offffff

araban olması çok güzel.. demek karşımızda usta bir sürücü var.. tebrikler canım.alkisalkisalkis. benimde 3 yıl önceden aldığım bir ehliyetim var. ama süs niyetine çantamda taşıyorumdelikafadulden...araba sana tam da düğün öncesi masraf çıkarmış..hemde epey.:kızgın:. kolay gelsin...

saol adasim... söförlügüm var ama yalniz kendi arabami kulaniyorum yabanci araba kulanmadim hic..

staja baslayinca bana araba sart olmustu ulasim araclari yoktu. Ben ehliyet yapmaktan korkuyorum hic yapasim yoktu annemin zoruyla yazlidim ehliyet. ablam abim ziplaya ziplaya gittiler sürücü kursuna bende tam tersi. annem söyledi git yazil ehliyetini al diye. Benim yasadigim yerde gercekten ihtiyaz yoksa ise gidip gelmem cok zor.

Ehliyetm icin de cok para ödedim cünki cok fazla pratik yapmam gerekiyordu araba kulanmayi kavramam biraz uzun sürdü.
Ehliyet parami da kendim biriktirdim aldim. Arabayi da. Ailem hep arkadamda oldu onlardan destek aldim. Cok sükürki onlara maddi yönden cok fazla yük olmadigimi düsünüyorum. 16 yasimdan itibaren okullun yanisira hep part time calistim. 18 olduktan sonra bir fast food restoranta calsitim cuma cumartesi pazar calisiyorum bide okul tatilerinde komple calistirodum. pazartesi sabahi okulun icin kalktigimda cok yorgun oluyordum. Ama hic okulumu etgilemedi daha disziplinli calsitm zamanimi iyi ayarlardim. Ilerde cocugum olursa onu da bu sekil egitmeyi isterim. Harslik yapiyordum.. ve biriktim.

Son düzenleme:
adasim inanirmisin.. para biriktirmisim, önceden bas ettigim teyzem degil diyer teyzsem rahatsizlanmisti telefonda annemle konusuyor ve kendini adeta acindiriyordu.. para yüzünden. Annem de dedi bizim durumumuz müsait degil borc veremeyiz. Benden istedi o ne halle biriktirdigim parayi aldim borc olarak teyzeme verdim bi zaman sonra borcunu geri verdi ama eksik vardi.. tamamlayamadim geri kalaninda sonra veririm demisti.. aradan yillar gecti belki 10 sene olmustur unutuldu gitti. Beni unuttu saniyor ama unutmadim tabiki iyilik yap kötülük gör misali. Talebe bir cocuktan borc al ve bi kisminin üstüne yat.
2 sene önce para biriktirdim de bilersik aldim kendime diyor... ya sabir ya sabir

mobilyaların nasıl alınacağı bellşi değil.. hangi tarafın ne alacağı pek belli değil..karışık durumlar...

yatak odasi kiz tarafina ait..
beyaz eslalar bölüsülür..
salon erkek tarafina ait filan
baktiniz cok tantana oluyor.. dügünden sonra kendiniz tamamlarsiniz

adaşım hem okul hem iş aynı zamanda yapmışsın.. nasıl dayandın?hem harçlığını çıkarmışsın hemde para biriktirmişs,iin.. aferin kız sana...ben sanırım dayanamazdım.. teyzeni ne yaptın ? konuşup istedin mi?sanırım o da diğer teyzen gibi paranın üstüne konmayı düşünüyor...

ben geldim gittmedim köye canım sıkın koçişin amcası gelip çeyizime bakcaktı onun getireceği arabayla edirneye götürcektik ama hala gelip sığıp sığmayacağına bakmadı annem her zamanki gibi söyleniyor davetiylerimi bi yaptı kayınpeder demiştim ya onuda eksik göndermişler habirde tel edeceğim kişi sayısını çogaltıyorum bi sıkıntıdır ve şuan 3 gündür doğum kontrol hapıını kullanıyorum sanırım ondan yada stressten midem fena halde ağrıyo tatlırüya esya konusu edirneye gidemediğim için bizde daha alamadık ama bizde yatak odasını erkek tarafı yapar mutfak bize aittir sadece annemlerde ek olarak bütün evin halılarınıda alıyorlar ama mobilya olmadığı için daha ortada ne halı ne perde hiçbir şey yok ortada ve sıyıracam kafayı şurda birşey kalmadı düğüne allahım sabır diliyorum güç kuvvet istiyorum çok koçişe dedimki allahın gücüne gitmesinde inan bu kadar zor olduğunu bilseydim evlenmezdim çünkü onun ailesi hiç ama hiç maddi manevi birşey yapmıyorlar bi arayıpta neler yaptınız diyen bile yok bu kadar streesin içinde bide onların bu yaptıkları daha da zoruma gidiyor gelinlgimi teslim aldığım gün bi gelin vardı kayınpederi nasıl üstüne düşüyordu o kadar imrendimki dün akşam dayı kızının kaynanası değil arkadaşıydı sanki yani eşimi sevmesem bi snye durmazdım ne diyim allah sonumuzu hayır eylesin artık hiç hayal kurmuyorum kuramıyorum çünkü ona bile izin yok

sel gelinliğin harika olmuş arkasındaki çicek sırıtır diyodum ama bence hiçte öyle olmamış kilonda yerindeymiş allah gelinginligin gibi beyaz bir sayfa açmayı nasip etsin hayatında güle güle giy canım

fmk a araba olayı durduk yere kötü olmuş valla bizimde var araba ama inanırmısın bizden daha çok para yiyor neyse sıkma canını bunda da bi hayır vardır elbet

sel gelinlik harika topine yazdim yazten.. ne kadar dieismis ilk gördügümüz haliyle suanki hali

selam kizlar....

dün solariuma girdim yanim heryerim cok aciyor.

bugün ablamla havadan sudan tartistik sinirlerim zipladi yine. bir türlü cenemi tutmayi ögrenemdedim halbuki su bir kulagimdan girsin diyerinden ciksin ama yok ben bunu ögrenemedim

solariuma ilk girisim degil...her ara verisimden sonra bi yaniyorum..herkezde bir olmaz yanik gecince bir daha girecegim bide türkiyeye gitmeden önce bir daha yani 3 kere girerim.. bide bir kere türkiyede dügün öncesi girerim kafi ortalama 5 kere sonra diye bilirim.

Ablamla niye tartisim.. belli bir sebebi yok hani biriktirir biriktirir ufak bir bahaneye patlarsinya öyle oldu. Bana göre cikarci oludugugu icin dayanamadim söyledim.. aslinda bende ara ara böyle patlamalar oluyor hep diyorum bu son patlamaydi bi dakine ceneni tutacaksin diye ama henüz basaramdim düsüncelerimi kendime saklamayi

Back