2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

kizlar bügün gelinlik teslim günüyü.. ben zaten almaistim son halinin fotograflarini göndermeyince yetistiremdigini.. nisanlimi aramis fermuari dikilecek bide ütüsü yapilacak demis.. nisanlimda aceleye getirmeyin ozaman temmuz 10 da teslim edersiniz temiz is olsun demis.

ben biliyordum dügün tarihim temmuz 15 demistim herhalde nolur nolmaz diye iyiki öyle demisim bi ise yaradi.
dayanamdim isyerinde de bir is arkadasina gösterdigim gelinligi nazara gelecek diye korkuyorum biraz ;.) allah korsun size gelinlik kargoda kayboldu yada gelinligi giyerken cart diye yirtildi dersem hic sasmayin.. allahim yarabbim bi hayirlisiyila yapsak dügünümüzü de hayatimiza sil bastan bir yön versek insallah hic birimizin dügünü kursagimizda kalmaz allah kazadan beladan korur huzurlu neseli baba evinden cikmayi nasip eyler ve güzel bir evlilik yasamayi nasip eder.

adaşım hiç korkma.. herşey yolunda..kaydirigubbakcemile2. kargonada birşey olmayacak... güvenilir bir kargoyla göndeririler...

canım sen izmir e döndün mü?ben cumartesinden beri izmir deyim..zemuszemus
Canim izmir'e gelemeyecegim büyük bir ihtimal :bbo:

hep yeni bir is cikiyor :1no2: Mobilyalari almam lazim daha antalyadan sonrada ankaraya gidecegim kafamçokkarıştı

benımde dugunum 8-9 agustos.benımde butun hazırlıklarım tama sadece gelınlık kaldı dıkılıyor.bıran once agustos gelsın

Canim hosgeldin aramiza benim dügünümde 9 Agustos'ta zemuszemus

mutlulukreçetem kolay gelsin ...nişanlın ankaralı mı?CADIARZU

bizim is baya karisik canim kaydirigubbakcemile3

Nisanlim marasli, ama daha cok antalyali diyebiliriz cünkü 10yildir antalyada..

bizim akrabalar ankarada oldugu icin ankarada yapacagiz dügünü.. Almanyada yapamayacagimiz icin babam ankarada istedi dügünü..Sonrada zaten nisanlimin memleketinde büyük dügün olacak.. Ankaradaki kücük

selamlar isten yeni geldim karnim zil caliyor..

bakalim kac gün yazacak takvim

bend 1 aydan geri sayıyorum artık... akşam vaktim olursa şu takvimi kardeşime yaptırayım.. geçenlerde denemiştim yapamadım...

canım ankaranın neresindesiniz düğün salonu tutuldumu yoksa ev düğünümü olacak

kızlar gelinligimi aldım her ne kadar sizinkiler kadar güzel olmasada idare eder işte kuyrugu fazla gözükmüyor ama hazır alınan gelinlikte bu kadar oluyor

işte bu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…