2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

özdilek orient modelli.. ama özdilegin bütün ürünleri güzel

benim bornoz da özdilek...ama ben alırken senin model yoktu...sonra çıktı...sanırım sen yeni aldın.. geçen sene veya bu yıl....

onlari bulacagim diye yapmadigimi birakmadim..

orduda bulamadim bu modellini gittim samsunda baktim ordada bulamadim.. karadenizden dagitim yapilan deposu samsundaymis.. bunu ögrenince nisanlimi oraya göderdim git depotan iste geldi.. aklima bir kere onu koymustum netten baktip begenmistim cok sükür alabildim.. belki havlulardan bi kac daha alirim beyaz olanlardan bakalim parasal durumuma bagli..

gecen sene aldim nezaman cikti bu model bilmiyorum.. annem telefonda bana bornoz takimi bide havlu takimi da alirsin dedi ceyiz icin benim hic aklimda yoktu siteleri arastimaya basladim ozaman aklima takmistim bunu.. tacin pamuk satenten nevresimlerde vardi listemde bitane alabildim sadece pahali geldi bide örgü pataniyelli nevresim takimi bide hisarin tiryaki model caydanligini.. hisar dedim suan aklima geldi ozaman bide cezve takimi vardi listemde ama o istedigim model yoktu bende almamistim ben en iyisi onu listeye yazayaim cok yasa adasim sayende hatirladim.. Cay setlerini de yazmistim listeme rüyamda görürüm o nekdar pahaliymis öyle alamamistim

güle güle kulan adasim.. anneminde özdilek bornozlari onlarda güzel kalitli demek özdilek ben henüz kulanmadim misafir gelince kulanirim onlari diye düsünüyorm ama memnunum cok kalin yumsacik seninkide öyledir. Paketeinden cikarmadiyzan anlayamasin

fiyatini hatirlamiyorum ama internetteki fiyatindan cok cok altinda almistim.. nisanlimin sayesinde güzel bi indirim yapmisti yalnis bir sey söylemek istemiyorum bornoz takimini 200 almistim herhalde ayritten bide havlularini almistim onlarda 50 di
bornoz takimi + havlu takimini ya 250 aldim yada 150 + 50 yani 200 aldim

geçenlerde çeyiz için aldıklarımı yazmıştım.. sen aldıklarınla karşılaştır...eksiklerni görürsün...benim eksiklerimide yazarsın...yerimseniben

ok cezve takimi alacam daha mercury di herhalde modelin adi hisarin.. aslinda takindi ne fark eder cezceler hangi markadan olursa olsun

kontrol ettim nette bornoz takimi 250
ozaman ben 200 aldim
bide havlu takimi ondada 50 verdim. Yani netteki fiyata arti olarak bide havlu takimi olmus oldu gercekten iyi indirim yapmisti.

bitmedi sizin temizlik isi.. hayirli geceler allah rahatlik versin

ben taktim zaten allah kismet dererse hisardan alacagim

iyi kolay gelsin.. ben okadar temizlik yapamazdim iyi dayaniyorsun valla.

bugün dügün davetiyeleri elime ulasti... Cok begendim cok güzel olmus karta baya büyükmüs internettedki fotgrafdan daha güzel
allah utandirmaz insallah.

bugün dügün davetiyeleri elime ulasti... Cok begendim cok güzel olmus karta baya büyükmüs internettedki fotgrafdan daha güzel
allah utandirmaz insallah.

hayirli olsun canim, begendigine cok sevindim cünkü cok üzülmüstün bu davetiyeler yüzünden :1no2: ama sonunda yüzün güldü ya önemli olan o yerimseniben

Resim var mi merak ettim ben davetiyeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…