• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

cok cok saol gercekten ben görünce cok begendim allah razi olsun nisanlimdan ve ailesinden

fotografmakinenin sarji yok ama ben sana nettedkini bulayim bi sn.

ne zameti canim sizinle paylasmak bana mutluluk veriyor... zarfin üsütnede o kapak olan yerde de adimizi yazmis cok begendim bide gölgeli yazmis adimizi, yapanin elline saglik. keske fotograf imkanim olsaydida orjinalini ekleye bilseydim

50475.jpg
[/URL][/IMG]

slm kızlar fmk aldğın herseyi çok güzel gözün aydın davetiyelerin gelmiş sade ama çok hoş durmuş allah hiç utandırmasın inş

bende gelinlik pravoma gittim mart ayında alırken bustiyeri fermarlı ve 38 bedendi ben 40beden ozaman iki kişi zorla kapatılar arkamı kız bana düğüne 1ay kala gelki kilo durumuna göre ayar verelim dedi ama kapattıklarında nefesimi almıyordum hazır gelinlik alırnırsa ne olacak bu olur neyse bugün gittim terzlerine yönlendirdi beni gittim kadın demesinmi ben bunun balenleriini kople açtırmam gerek 3günde veririm ama bişeye benzemez haydaaaaaaaa al burdan yak resmen kadını oracıkta gırtlaklayasım geldi sözde gelinlikci gelinlik üzerine tadilat yapıyor aldım gelinligin üstüün satın aldığım yere siz dedim ürünü satana kadarmı ilgileniyorsunuz hani alırkende satan kız ben açılırmı diye sordum canım sen korkma sakın aynı sekilde sana yapıp verecem demese amena valla bu mall siz ve ben bunun bedenin bana göre aynı bozulmamış şekilde istiyorum dedim acıkcası bu işi yapmasaydım bellik hakkımı arayamazdım tabi birde magzanın içinde birçok kişi gelinlik ve abiye alıryor deneyenler var aileleri var hepsi bana bakınca valla kuzu kuzu firmaya gönderildi ve bakalım 2beden açılacak dedi ay birde kız sen kilo almışsın canım demesinmi manyak şey sinir oldum resmen zaten dün evi tutmamıştık birde onun sinirii vardı valla hepsinin hırsını stresssini o kızdan çıkardım cıkardım ama inş iyi bir şekilde yapıp elime verirler valla gün geldi bide ben çok strees yaparım en ufak şeyi uçuk çıkar en basittin den ordan çıktım canım oyle bir sıkıldı ya lcw de indirim başlamış girdim bej rengi keten bir pantolon aldım spor kesimli hiç yoktan zarara soktum kendimi daha o kadar eksigim varken ama buna da ihtiyacım vardı sonra iki güzel haber geldi yarın kaynım davetiyeleri getiriyormuş çıkmış bide koçiş evi ayın 2sine sözleşmesi kalmış anlıyacağınız evi tutmuş ayy yyy ben buğun streesten öldüm bu sıcakta varya ne gün yaşadım anlamadım kendimi bu yazdıklarımdan sonra günlük tutuyormuş gibi hissetim anacım napim sizede anlatmayınca çatlıyorum kimse anlamıyorki halden paylaşmayı seviyorum napimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

offffffff bir sürü bir sey yazdim sildindi.

Kadercim firmayi geri gönderdilerse gelinligi hic merak etme acarlar acamasalar yenisini dikierler sonucta onlarin isi bu.

davetiye sade cicekli filan degil ama ebati büyük olmasi benim cok hosuma gitti göz doluruyor. Bize de uyudugunu saniyorum tarzimizi yansitiyor sonucta yasimizi basimizi aldik :))

bende bugü dolgu topuk sandalet aldim topugu baya yüksek. Aslinda almicaktim param kalmadigi icin vazgecmistim ama bu 15 euro olunca aldim ihtiyacim da vardi..
Kadercim sende aldiklarini güle güle giy

kader gelinlikçiyi güzel haşlamışsın ürünü satana kadar ilgileniyorlar.:oklava:..yeni kaprin hayırlı olsun.:icecream:.en güzel haberi sona saklamışsın davetiyeler ve ev hayırlı olsun....:teytey:

adaşım davetiyelerini ben de çok beğendim.:sm_cool:.sade ve şık...benimki de belki bu tarz olur...:1rolleyes:dolgu topuk sandaletlerin hayırlı olsun ben daha alamadım...param yok ki....:sm_confused:

saol canim istersen davetiyenin aynisini yaptir.. Erdem davetiye :-)

papuclarim icin tesekkürler ucuza görünce aldim bundan daha ucuza almazdim

bugün tarihe baktımda izmir deki düğüne tam 1ay var..kaydirigubbakcemile4.bizim ev karman çorman heryerden benim çeyizler fışkırıyor.kafamçokkarıştı..çeyiz sergilensin buraya topik açarım ..sositososito.sizlerde görmüş olursunuz..yerimseniben. bizim evde diğer işler yine karışık.. neyin ne zaman olacağı ne zaman antalya ya gidilecek.:1shok:. eşyalar
nerden ve nasıl alınacak belirsiz..fisfisfis

bugün tarihe baktımda izmir deki düğüne tam 1ay var..kaydirigubbakcemile4.bizim ev karman çorman heryerden benim çeyizler fışkırıyor.kafamçokkarıştı..çeyiz sergilensin buraya topik açarım ..sositososito.sizlerde görmüş olursunuz..yerimseniben. bizim evde diğer işler yine karışık.. neyin ne zaman olacağı ne zaman antalya ya gidilecek.:1shok:. eşyalar
nerden ve nasıl alınacak belirsiz..fisfisfis

al benden de o kadar canim delikafadulden

fmk hayırlı olsun papucların kız güle güle kullan tatlış kolay gelsin senin annedemi temizlik hastalığı var benimkinde fena var hatta bu son yaptığım temizlikte ohhhhhhh kurtuluyom evi çöp basa temizlemiyecem dedim kısmede kalk temizlik yap demiyecek dedim sen gör ben tel acarım diyo kadın anacım 130metre kare valla canım çıkıyo temizlerken kendi evimiz tuttuğumuz yani 75 koçişimi kızdırdım kümese sokuyon beni diye adam zıvanadan çıkıyo bayılıyorum onu sinir etmeye ayyyyy kızlar ayıpmı olur içimden geldi ona burdan bi SENı SEVıYORUM dersem ay utandımmmmmmmm:)

benımde dugunum 8-9 agustos.benımde butun hazırlıklarım tama sadece gelınlık kaldı dıkılıyor.bıran once agustos gelsın

Back