2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

içindeki dobide benim kilo vermedim bir türlü sadece 3,50kilo vermişim çünkü ben streesten kiloyu daha çok alıyorum mutluyken yemek aklıma bile gelimiyor

ulan kader az önce kocise kizdigim gibi sana da kizacagim ne kadar takinti etmisin nisanlimda diyor fotograf cektirmeyi sevmyiroum kafam kocaman burnum ocaman cikiyor gözlüklüyüm filan diyor. sende bunun gibi gelinlignie takmisin .. gördüm baktim ve güzel buldum idare eder degil sana cok güzel yakismis.
Üstüle problem yasamisin nasil acmislar simdi hemde nasil bukadr cabuk yetisti harika

canım ankaranın neresindesiniz düğün salonu tutuldumu yoksa ev düğünümü olacak

Canim bizimkiler genelde Etlik/incirlide.. ama ankaranin her yerinde akrabamiz var :)

Dügünüm Atakulede olacak, kubbe restaurant'da. Hic görmedim umarim güzeldir :Saruboceq:

Eki Görüntüle 18790
işte bu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:senağlamasenağlamasenağlama

gelinligin harika, sana cok yakismis ben cok begendim zemuszemus

kızlar merhaba nasılsınız.
şuam istanbuldayım gelşinliğim içim. yarın teslim alıyorum gelinliğimi. bu gün ayakkabılarımı aldık, yarın gelinlik için iç çaömaşırımıda alıcaz.
pazar günü fotoğraflarımı eklicem.
ayrıca evimiz için halılarımızıda aldık.
davetiyelerin basımı bitmek üzere. cumartesiye yetişirse onlarıda alıp dönicez sakaryaya.
yetişmezse ayın 15inde gelicek davetiyelerimiz.
gelişmeler bu şekilde değişiklik oldukça yazıcam öpüyorum sizi

kader gelinliğin gayet güzzel...açtığın topiğide yorum yaptım.. ben bir tek eldiveni beğenmedim..sen beğendiysen sorun yok canım...nasık istediğin gibi üstü yapılmışmı...ne güzel kilo vermişsin..ben veremiyom...

tatlırüya tes ederim canım orda unutum aslına bakarsan bende sevmiyorum eldiveni takmıyacam zaten kilo vermedim az verdim iki bedenmi iki cmi ne açılacak dediler salı günü hızlı çalışmışlar valla birazda azarlayınca çabuk oldu heral

fmk beğenmemek elimde değil ben tam bir sene pcde model aradım aksesuarlarımı ayarladım ama erkek tarafı birşey yapmayınca herşey nişanlıma kalınca mecburen aldım yani bir HAYALıM vardı bu birkez oluyo içime sinen birşey osun istemiştim ama olmadı sorunum bu yani

bende dün gece yarısına kadar davetiylerin kurdallerini yapıştırdım katladım zarfa koydum simli kalem aldım bugun şık dursun diye bide davetiyler simli olunca uyum sağlasın dedim ancak 10 tanesini üstü yazdım spordan gelince yatmak istiyorum çok yoruldum çünkü artık yarın aksam düğüne gitcez gitmeden bitirirm

mutlulukreçetem kolay gelsin rumuzun ne güzel aslında keşke öyle birşey olsaydı ...

bu arada DALıNA hiç gelmez oldu nerelerde acaba birşeymi oldu iyice merak etmeye başladım

bu arda ilk doğum kontrol hapını aldım bakalım yarım saat önce bakalım neler değişecek hayatımda herkes öyle bir anlatıyoki şu ilaçı bakalım bende ne degişecek maglum konu dışında kızlar ben kaçar gözlerim kapanıyor artık herkese tatırüyalarrrrrrrr

mutlulukreçetem kolay gelsin rumuzun ne güzel aslında keşke öyle birşey olsaydı ...

sagol canim benim, var öyle bir sey var opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kendine dikkat et canim, bende bir doktora gitmem lazim :kedi::kedi::kedi:

iyi geceler dilerim

ne güzel halletmişsin işini..kaydirigubbakcemile.spora da gidiyormuşalkisalkisalkis,ben de gitmiştim ama zayıflayamadım...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…