2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

hayırlısı canım diğer eve kapora vermiş miydiniz? geri almak zor olabilir...

yok canım adam karısına soracaktı sonra salı günü noter falan demiş biz de iki aylık için noterce para veremeyiz adam birazda şaibeli konuşmuş o yuzden olmadı ve son aldığım habere göre yarım saatlik ara ile o evde tutulmuş bende bu gidişle cadır kurarım :):)

kapora verilmedi yani bide diğer evde tutmuş başkaları diğerine sanki açık yazmamışım gibi geldi

geldim evdeyim.. bugünlik islerimi hal ettim konsoluslukta evraklari aldim.. halilari deistirdim fabrikasion hatasi dedi dokumada bi yanlislik olmus iade ettik aynisinin baska desenlisini aldim cok sükür abimden allah razi olsun o olmasaydi biraz zor giderim tek basima oralara kadar

ceyiz topigine eklediklerim ...

oturma oda / salon
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

büyük cikmasa bir kac foto daha var onlarida eklerim

yatak oda halisi
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

yatak oda perdesi
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

oturma odasi/ salon cekmedim sarj bitti

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

tuturmaya rapdiye bulamadigim icin haftalardan beri aynanin kenerainda takili olan kelebeklerim

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

magazda bugün okadar güzel okadar güzel bir avize gördüm ki...görür görmez avizeye dogru yürüdüm nasilda benim zevkim hem modern hem böyle kristaller salaniyor damla seklinde kocaman kocaman tam oturma odamiza ne güzel yakisirdi :-( gözüm kaldi ne yalan konusayim alma imkanim yok tabi ilerde insallah kocisle gideriz dügünden sonra.. suan ampülle idare edelim.

Ama o Avize olsa ya nasil ayri bir hava katar odaya cok cok begendim.. eskiden böyle degildim heves ettigim seyi alabiliyordum bekarla evli olmanin arasindaki fark bu olsa gerek..

adaşım halılar yeni aldığın mı? değiştirip geri verdiğin mi? hepside çok güzel.kaydirigubbakcemile5.iyi günlerde kullanın...özellikle kelebekler çok şirin...kaydirigubbakcemile2

inşallah canım ilerde avizeyi alırsın... bekarkan istediğin heşeyi çok düşünmeden alabiliyorsun..ama evlenince bütçeni ayarlaman gerekiyor...

bunu alinti emeye unutmusum hatir kalmasin

nisan yastigin iki kez ayni fotoyu eklemisim.. nisan yastigimi kendim yaptim.. annem teyzemleri tembihlemis fmk nasil olmus diye sorarsa güzel olmus degin yoksa basimizin ettigini yer diye.. ben dedim ki durun size nisan yastigimi göstereyim odaya gidince yastigimi almaya anlamistim hemen hepsi daha görmeden ayyyyyy evetttttttt cokkkkk güzelmissss dediler cocuk kandiriyorlar sanki bende yedim

[/URL][/IMG]

adaşım oturma odasının koltukları kırmızı mı? halılarda kırmızı renk varda ?

yok adasim bordo gibi cikis ama degil kahve rengi. yatak odasinda ki cemberlerin icinde kahve rengi var ya onunla ayni renk...

koltuk takimini siyah alacagiz allah izin verirse yemek masasinin sandaliyeleri siya onunla uyumlu olsun diye sebhabimiz ayaklarida mobilya renginden alt cami siyah üst cami sefaf uyumlu olur diye düsünüyorum

aslinda sehba aldirdigima pisman oldum ( bu ara sehbayi nisanlima almanyaya gelince aldirmistim ;-) ) koltuk takimlarda hoka denilen sey varya uzun masa olarak kulanila biliniyor öyle koltuk takimi ala bilirsem sehbayi tamamen cikaririm odadan

becerekli hatun ...orkidelerle çok şık olmuş...zemuszemus

annemin basinin etini yemistim bana kumas al bana kumas al yastik dikecegim tamam tamam dedi ben sabrede bilirimiyim gittim aldim anne bundan yastik yap dedim yok sonra yaparim dedi oturdum kendim diktim bende.. hehe sonra annem makineyle kenarlarini gecmisti... cicekleride plastik bir yaptistirci var tabancaya benziyor onunla yapistirdim.

saol insallah taksitle filan aliriz insallah...

sen ne yaptin bugün

adasun gecmis olsun... tv seyrediyorum bende yemekteyiz var... artik tv cok az aciyorum haber bile izlemiyorum dünyadan hic haberim yok.. ama stress atmak icin yemekteyiz iyi gerckten. Yengem bugün yine marol verdi marol salatasi yaptim icine baska hic bir sey katmadim bide knorr salata sosu ekledim iki poset bide sireke eksi eksi yedimm.. ama canim yine bir seylemek istiyor korkuyorum acaba dk hapi istahimi mi acti..

kizlar fotogarf ekleyerek mutlulumu sizinle paylasiyorum.. üzüntümün yaninda güzel seylerde oluyor ama paylasmayinca kimseyle pek güzel olmuyor.. paylasinca hersey anlam kazniyor dertler azaliyor mutluluk kat kat artiyor.. bide büyüklerimiz anlasa bunu herseye biraz daha anlayisli hosgörüslü baksalar bu yalan dünya cok daha güzel olacaktir

marullar afiyet olsun.. taze taze çok güzel olur..bizde izmir deki evin bahçesinde kendimize yetecek kadar yetiştiririz...
çok doğru söylemişsin üzüntülerimiz dertleşerek azalıyor..daha az kafaya takıyoruz...mutluluklarumızda katlanıyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…