• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

çok güzeller canım güle güle giy, haftaya bu gün bu saatlerde bende koyabilirim inşallah fotolarımı hihoyyyt

kolay gelsin adasim hali yikiyormusunuz..

gelin cicegin gibi bir cicek önceden hic görmedim alisilmisin disinda ben begendim

ayakkabilarinda güzel hem sonra da degerlerndire bilirsin

annen o gelsin diye söyleniyorsa... söyle gelsin
nikahi izmir de kiyabilirsin artik hangi ilde kiyarsan kiy fark etmiyor yine nufus kütügün antalyada olack..
ama ev tutacaksiniz esya alinacak o nasil olacak.. sunun surasinda ne kadar zaman kaldiki

bizimkiler kendi istediğini yaptırmaya çalışıyor...nişanlım işe gşreli daha bir ay olmadı izin alması çok zor.. gelmesi yani..bunu ben ve nişanlım dile getirdik.. o nedenle antalya dedik.. ama annem şimdi o gelecek diyor: sanki hiç konuşulmamış..maksat sadece onları ayagımaza getirmek.. arada kalmaktan bıktım.. yoruldum.. gelir gelmez annem imalara laf sokmalara başladı bile.. daha 5 dak. önce küçük bir tartışma yaşadık.. susuyorum büyümesin diya..konuyu hep onlara getirşiyor... yani benim işler nasıl ne olacağı belli değil... kendilerinden soğutuyorlar.. düşünün annem doğru dürüst gelinliğime bile bakmadı.. sadece kılıftan o kadar....
halı yıkama bitti birazdan cam silecez...bizde çeyiz sergilenir..konu komşu gelir..o nedenle temizlik yapıyoruz...

Son düzenleme:
böyle zorluk cikarinca ne oluyor anlamak mümkün degil. ne olur sanki agiz tatiyla yapilsa su dügün sonra evli evine köylü köyüne bir kere olan bir sey.. adasim yapcak bir sey yok susacaksin mecburen. Böyle dirtmeye devam ederlerse nisanlin kalsin kayinvalden filan yalniz gelsinler ila gelinecekse, calisiyor nasil izin alsin nisanlin babasinin is yeri degil sonucta

bakalım nasıl oluak.. babam daha önce eşyaları ordan alırız burdan zor olur demişti..şimdide annem burdan alacaz yolluyacağız diyor.. annem kesinlikle hiç bir şekilde oraya gitmek istemiyor..

bakalım nasıl oluak.. babam daha önce eşyaları ordan alırız burdan zor olur demişti..şimdide annem burdan alacaz yolluyacağız diyor.. annem kesinlikle hiç bir şekilde oraya gitmek istemiyor..

hic hic sIkma canInI inan degmez... seni göndermeselerde göndermesinler nisanlin evi tutar dügünden sonra alirsiniz mobilyalarinizi rahat rahat yerlesirirsin bakalim dügünden sonra da bukadar sözü gececekmi.. misafir sayirlirsin niye böyle tatsizlik cikariyor yokusa sürüyor sonucta senin gelin gidecegin yer. Niye sasiyorum ki sende böyle bir problem bende ap ayri problemler kader desen oda öyle hepimiz cabalayip duruyoruz..

yarin calismiyorum kriz nedeniyle.. kriz de tam zamanini buldu az aylik alacagim bakalim ne kadar fark edecek. Yarin bos oldugum icin türk konsolusluguna gitmeye karar verdim. Sabah yedi de tren kalkiyor 1.5 saat yoluculuktan sonra konsulusla ulasiyiorum konsoluslukta siraya gir kostur git fotokopi cektir tekrar siraya gir ordan 12 yi bulur tahminim. sonra gerisin geriye.. Havalar güzel orasi büyük sehir carsida gezebilirdim aslinda ama bunun icin ne keyfim nede zevk icin harcicak param var...

isin aslini söylim mi.. ben bu kadar paraya sikismazdim.. teyzeme istemeye istemeye borc verdim gecen sene ilk baharda geri verecekti, vermedi. Sonra nikah icin gecen yil kasimda gittigimde sen hic merak etme sakin paranin üstünde yatimizi düsünme dügünden önce verecegiz parani dedi, ama halen bir tik yok.. bir verdim ikinciye agladi sizladi annemi soktu araya porc para bulamasm bosanacam diye duygu sömürüsü yapti anneme annemde araci oldu beni aradi ikinci kez gönderim... Ben disimden disimden tirnagimdan artirdim biriktirdim, nisan yaptik ev düzdük halen parami geri vermedi söz verdigi halde. Anneme kac kez söyledim söyle teyzeme parami hazir etsin paramiz kalmadi eve koltuk alamadik, daha neler neler dedim. Annemde saglosun araci oldu kizim fazla güvenme dedi. Tamamen cinlerim tepeme cikti. Az önce aradim tekrar anneme teyzeme söyle parayi hazir etsin diye tembihlicektim ama babam yanindaydi. Babamin da bir seyden haberi yok. Iyiki yok kalp krizi gecirir sinirinden. O para benim elimde olasa sIkIntI yasamazdIk

aklima geldikce sinir oluyorum. resmen delirecek gibi oluyorum.

slm kızlar tes ederim beğendiginiz icin tatlırüya demekki aynı saatllerde boks maçındaymışız bizde yani eşcağızım buğun evi tuttu çok şükür durum aynı benimki biliyorsunuz yeni atandı izin alması zor oluyor neyse benim ceyizi onun amcası götürecek ucuza tuttuğumuz için annem ev tutlsun biran önce diye başımızin ettini yedi durdu şimdi de ev tuttuldu ya hadi arayın amcasını eşyaları götürelim diyo bi de biz oraya gidince mobilyayı alcaz (bide lojman cıkma ihtimali var ben cıkarsa bide orda gidince 2 ay sonra bi daha taşıncam) beyaz eşyayı alcaz tabi kayınpedergil bişey yapmadığı icin bunları kartla alcaz maglum hesap kesim tarihi 8i eşim diyo o güne bilet alıyım annem diyo gidelim bizim bir cok işimiz var yabide bizimkilerin tarla var bileninzin varsa hasat zamanı ekin bicilecek tamda bu sıralar bi tel gelse annemler oraya gitcekler bide haftaya cuma dayı kızı evleniyor düğünü var resmen ben orta kaldım koçiş telde bagrıyo annem bizi yöntmesin annem diyo bu hafta salı gidelim benim yarın gelinlik provam var kaca bölünceğimi şaşırdım annemle birbirimize girdik koçişle aynen öyle hem ona hem annem bagrıdım tel kapatım odama girdim müzigi sona kadar açtım kapıyı kilitleyim oturuyom annem hani işi olan annem varya az önce baktım almış eline çekirdegi çekirdek çitliyo varya resmen diyoki sabır tası ol ve çatla ya bunlar neyin peşinde anlamıyorum çık diyo hani senin işin vardı de diyo ya kızlar olaylar okadar üst üste yaşandık ve bunlar sadece bi yarım saatte oldu biz her gün böyleyiz koçişe kızdım hani bize kimse yardım etmiyor ben de çalışmadığım icin masraf diz boyu lojman olursa 60 mı 70 metre karemi ev miş 2+1yani diyoki yemek takımını almayalım ben diyom alalım o diyo sadece oturma grubu ancak sıgar ben diyom sonra ben ona göre masa sandalyeyi nerden bulacam hani kilim mobilyanın 2999luk kapanyası varya onu alacak ben oturma grubunu beğendim yatak odasını hiç beğenmedim yaaaaaaaa ben napcam ya bi akıl verin bunlar ek olarak bide iki kanepe alcaz beyaz eşya işe bir camaşır makinesi,set üstü ocak ,mini fırın buzdolabı halası hediye ediyor bulaşık makinesinide alamıyoz çıkamıyorum işin içinden yardım edin

kızlar bide bugun arceliğin bir elektirikli süpürgesini gördüm 150ytl alayım diyorum kociş orda baktı 250den aşağı yok diyo bileniniz varmı sizce nasıldır annemler 15seneden fazla bi arcelik süpürge kullandı cok iyiydi ama şimdikiler ne bileyim kararvermiyorum beynim kemirdiler resmen

kadercim hos geldin.. öncelikle gözün aydin ev tutulmus. yarin gidiyorsun bi güzel gelinlik provani oluyorsun. Esyalar icin teleas etme bulasik malinesi icinde üzülme bende annemin eski makinesini kulaniyorum. Yoksa bende biraz zor aliridim. Iki kisisiniz cok bulasik olmaz zaten.
Sence esyalari götürmenin en müsasip zamani nezaman annenle sakin bir sekilde konus söyle.

Back