isin aslini söylim mi.. ben bu kadar paraya sikismazdim.. teyzeme istemeye istemeye borc verdim gecen sene ilk baharda geri verecekti, vermedi. Sonra nikah icin gecen yil kasimda gittigimde sen hic merak etme sakin paranin üstünde yatimizi düsünme dügünden önce verecegiz parani dedi, ama halen bir tik yok.. bir verdim ikinciye agladi sizladi annemi soktu araya porc para bulamasm bosanacam diye duygu sömürüsü yapti anneme annemde araci oldu beni aradi ikinci kez gönderim... Ben disimden disimden tirnagimdan artirdim biriktirdim, nisan yaptik ev düzdük halen parami geri vermedi söz verdigi halde. Anneme kac kez söyledim söyle teyzeme parami hazir etsin paramiz kalmadi eve koltuk alamadik, daha neler neler dedim. Annemde saglosun araci oldu kizim fazla güvenme dedi. Tamamen cinlerim tepeme cikti. Az önce aradim tekrar anneme teyzeme söyle parayi hazir etsin diye tembihlicektim ama babam yanindaydi. Babamin da bir seyden haberi yok. Iyiki yok kalp krizi gecirir sinirinden. O para benim elimde olasa sIkIntI yasamazdIk