• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ben geldim..izmır e yeni geldim..geçmişi okudum... kader yazdıklarına sonuna kadar katlıyorum...ne yazık ki bizden çıkarıyorlar...

ben geldim..izmır e yeni geldim..geçmişi okudum... kader yazdıklarına sonuna kadar katlıyorum...ne yazık ki bizden çıkarıyorlar...

cok sükür vardin yerine.. simdi dinlenme zamani

sonra yine konusuruz, yolucluk nasil gecti

Bugün yaklasik 1 saat önce bir kurba vakkasi yasandi evde. Kiraci olarak yasadigim ev bahceli ufak bir havuz yapti enistem süs olsun diye. Büyük ablamla enistemin evinde oturuyorum onlarin bi alt katti. Yukarda anlatigim ablam degil! Yegenlerim kapiya vuruyor aciyorum teyzse teyze bak ne tuttum diyor boyu benden kiza yegenimin malum, altan suratima sokuyor. Bir sey göremiorum cünki üstünü örtmüs bi acti kurba ben bir cilik attim kapat kapat diye bagriyorum teyze zipalamiyor daha gücük diyor bana, kiz kapat diye bagiriyorum korkudan eeh hayvan bizi beklicek degil zipladi tabi evin icindeyiz ben daha cok tirstim ciglik atmaktan basim agridi.. yavan benden daha cok kormustur belki ama yapacak bir sey yok semsiyeligin arkasina zipladi yegenime bagriyorum delimisin ne yaptin cabuk tut cikar disari cocuk sankir sankir titremeye basladi kurba zilayinca oda korktu bide benim cigliklarim :-) neyse ki elindeki oyuncak bardagini kapati verdi üstüne ve cikardi disari. Kurabdan kurtulmus oldum ama cok korkum... Disarda dere kenerainda göresem uzaktan korkmam ama böyle burunum altinda sokunca bide evin icinde olucna ödüm koptu

hoşgeldin tatlırüya inş yolculluğun rahat ve huzurlu geçmiştir. FMK canım çok geçmiş olsun çoçuklar işte kendi çaplarında eğleniyorlar ve seni çok iyi anlıyorum çünkü bende kediden aşırı korkuyorum hatta SELin yazılarını okuyamayacak kadar resmi bile beni ürkütüyor seli rica etsem onu kaldırabilirmisin benim korkum anlatılmaz yaşanır sebebide küçükken çöp dökmeye gittim havada karanlıktı o zaman şu varil tarzında çöp kovaları vardı bi kedi girmiş varilin içinde tabi ben çöpü döker dökmez cupppppp üstüme bide kışın ortası yün kazağım var üstümde kedi resmen sarıldı boynuma penceleri kazağımdan çıkaramadım yetisen teyzeler kazağı üstümden çıkardılar ancak öyle kurtuldum anlıyacağınız o gün bu gündür kediden korkarım

kıslar can sıkıntısından buğün cıktım gelinlik iç çamaşırını aldım lejartinin 5li jartiyer takımı resimi koyarım nette bulursam sizce jartiyer almakla iyimi yaptımki ne bileyim o gece biz olamayacak söylemesi ayıptır bi değişiklik olmazsa stressten maglum günüme denk geliyo giyip giymemekte karasızım ay utandım utangac

iç çamaşırını almakla iyi yapmışsın...benimkide jartiyerli ve bende düğün günü malum günümde olabilirim...ooff ooofff.. en azındannbalayında gelmese

$23975_big_6339269[1].jpg
tabiki bunun beyazı kırk beyazı belki vardır diye baktım ama ekruyu gösterdiler bolca bende beyazı aldım nasıl :asigim::kedi:

adasim.. anlat nasil geciyor baba evinde günleri. Nezaman gidiyorsunuz nikah icin anlatyaya ve evini düzmek icin. insallah annen baban cok fazla agizinin tadini karimazlar dir

şimdi halı yıkıyoruz... ne zaman gideceğimiz belli değil.. annem başladı o buraya gelecek demeye..bakalım.. herşey karışık yani... ne olacağı belli değikl...

Back