• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

tatlırüya iyi geceler hayırlı yolculuklar fmk kandildiya anca girebildim bide kardeşim çok pc başında bana zaman kalmıyor selsim gelinlgin ve bindalın hayırlı olsun benimde aslına bakarsanıız biraz canım sıkın bende yatıp uyumak istiyorum herkese hayırlı geceler

adasim yolculuk mu yapiyorsun suan izmire vardin mi allah yolunu acik etsin

fmk sen bari olsaydın kimseler yokkkk tatlış gittinmiki izmire inş hersey istediğin gibi olur

kader canm nasilsin
dün gece morelin bozuktu konusamadik

Ben Kimim?
Az mıyım çok muyum?
Var mıyım yok muyum?
Ben neyim?
Masal mıyım gerçek miyim?
Kaç mıyım göç müyüm?
Hiç miyim suç muyum?
Ben kimim?
ıbret miyim cinnet miyim?
Hiçlikler içinde kanayan yürek
Yokluklar içinde savaşan beden
Boşluklar içinde karışan zihin
Güçlükler içinde değil miyim?
Yoksa� Yoksa�
Her ihanete akıl erdiren
Her cehalete kılıf uyduran,
Her esarete fiyat biçtiren
Sen değil de ben miyim?

Geçimsizim bugünlerde
Kimsesizim bu yerlerde
Değersizim bu ellerde
Çaresizim doğduğum yerde
Gölgesizim her gün her yerde

Ses miyim sus muyum
Sis miyim pus muyum
Ben neyim

Deha mıyım Heba mıyım

Ak mıyım pak mıyım
Al mıyım Sat mıyım
Ben kimim

Yarar mıyım ziyan mıyım

Yalanlar içinde doğruyu bulan
Cayanlar içinde sözünde duran
Satanlar içinde ayak direyen
Yananlar içinde değilmiyim

Her adalete duvar ördüren
Her cesarete kilit vurduran
Her asalete boyun eğdiren
Sen değil de ben miyim

Geçimsizim bugünlerde
Kimsesizim bu yerlerde
Değersizim bu ellerde
Çaresizim doğduğum yerde
Gölgesizim her gün her yerde

Kızlar duramicma, bu gün işim çoktu gelemedim.
şimdide annemle vişneleri poşetleyip buzluğa koyucaz kışa hazırlık.
öpüyorum hepinizi

cokacimcoook himmmmmmm visne

kolay gelsin annene de sana da kolay gelsin.. bugün mü teslim alacaktin gelinligini ben mi yanlis hatirliyorum

yazdığın şiir in son dörtlügü beni anlatıyor evet moralim cok bozuk ama allah büyük inş bu zor günlerimi atlatmama yardım eder şu an sezen aksunun sen ağlamayı dinliyor ve tek elimden gelen ağlamak o kadar zor durmdayımki

fmk anlatmayı denersem sabah olur en iyisi unutmak keşke benim ailemde özellikle annem biraz anlayışılı olsa eğer bu yazdıklarımı nişanlı kız anneleri okursa ne olur erkek tarafının yapmadığı şeyleri kızınızdan çıkartmayın acısını ona düğün arifesinde biraz daha anlayışılı olun çünkü bizler yine dönüp dolaşır kendi ailemize sığınırız elin yanında ne kadar kendi evimizin sıcaklğını verebilirki elden gelen öğün olmuyor gelse karın doyurmuyor sahip çıkın demek istiyorum gelip geçiçi meseleler yüzünden en güzel günlerimizi kendi ailelerimizde zehir ediyor herkes biran önce kavuşup mutlu olmayı ister bense bu çilemin biran önce arada kalmaların biran önce bitmesini istiyorum hiçbir şeyin tadını almadık zehir etti her iki ailede bu kadar özelimi buraya dökmemin amacı okuyan bir annede olsa asla bunları yaşatmasınlar rica ediyorum ne kadar sizin çocuğunuz olsakta hayat bizim hayatımız 26 yaşımdayım allah çok şükür elimden her işi gelir ama benim ailem neyse kimsenin kafasını şişirmek istemiyorum

ah bebeisim aah elinden geldigi kadar annene birseycik yansitmamaya calis... mutlu görün bende öyle davraniyorum aileme hersey güllük güllüsdanklikm mis gibi

fmk a ne zormuş evlenmek

yasamak cok zor mus bide evlilik girince araya daha da zorlasiyor.. yada daha dogrusu zorlastiriyorlar iki günlük fani dünyada yasadimgimizi unutuyorlar üzüyorlar da üzüyorlar iki günlük dünya

karnim acikti bu saate de yemek iyi degil bide bir sey hazirlamaya eriniyorum

ben bi mutafaga gireyim hayirlisiyla evdede pek bir sey yok :-)

Back