• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

kızlar bide bugun arceliğin bir elektirikli süpürgesini gördüm 150ytl alayım diyorum kociş orda baktı 250den aşağı yok diyo bileniniz varmı sizce nasıldır annemler 15seneden fazla bi arcelik süpürge kullandı cok iyiydi ama şimdikiler ne bileyim kararvermiyorum beynim kemirdiler resmen

fiyati makul.. cok incelme al derim ben. Nasilsa garntisi var baktin cok cok cok kötü arcelik bayisine iade edersiniz ama sanmiyorum niye öyle kötü olsun. Fiyati senin icin uygunsa al.
Al gitsin süpürdügü yere kadar süpürür bir süpürke icin de kendini yipratma

bulaşık makinesi olmasada olur ama süpürge kafama yatmıştı tamam onu aldık sayıyor yaaaaaaaa benim annemin sözü gecer çok disiplinlidir askeriyede olmayı çok iştemiştirim eminim orda bu kadarı yoktur artık o kadar sıkıldım ki yatıp uyumak istiyorum hani odama girdim dedim ya kardeşim ebe dir 3e gecti onun doğum kitabı vardı masada tam canlı kanlı doğum resimleri vardı normalde sezaryanda onlarıda görünce yeter dedim ben evlenmiyorum bune ya resmen cileye gidiyoruz ya kıslar ben kafayı sıyırdım malesef artık neyaptığımı bilmiyorum müzik açıp çifte teli oynayacam yeter bukadar beni akşam namazı paklar gidiyim hepimize dua ediyim en iyi ilac beni bekliyor tes fmk

allah kabul etsin simdien... stes yapma bukadar hersey olacagina varir

almanyada henüz aksam namazi olmadi. Kader hayir mi isledin ne.. bende kilmak istiyorum. heveslendirdin beni. sen öyle yazinca namaz saatlerine baktim.

Ne yalan söylim.. dualari sasiririm diye korkuyorum

sakın öyle düsünme canım bilyorsunduki kıyamet akşam namazı sonrasında kopacağı rivayet edilir belki sen başlarsan kendine en güzel iyiligi edersin keşke öyle bir şey yapsan her açıdan huzur doluyorum namazdan önceki halimle şimdiki arasında daglar kadar fark var herşeyi unuttum bende vesile olursam bu beni çok mutlueder inanmayacaksın evlenmekten daha çok mutlu eder

adaşım türk konsolosluğuna niye gitmen gerek?evlilikj işlemleri için mi?yarın sana kolay gelsin...kriz bir yandan iyi olmuş bak işini halledeceksin. ama ne yazıkkı paran kesilecek...olsun iyi yanındandan gör..
teyze konusuna geli,nce..bence sen ara ve deki.. ben sana güvendim ve şimdi çok zor durumdayım..eve eşya alamadım..senden gelecek paraya güvendim..beni yarı yolda bırakamazsın.paramı geri istiyorum.. yok param filan derse..sende hemen kredi çek bana ver de....

namaz hocasini aldim elime tekrar nasil kilanacak dide gözden gericdim niyetliyim bu aksam namaz kilacagim allah izin verirse

en az iyi bildiğin iki dua ile başlasan bile olur hatta bilirimki sadece besmele ile kılan bilirim dua bilmeyipte bir işe nerden başlarsan başla başladğın anda yarısı zaten bitmiş demektir

kader ev tutulmuş hayırlı olsun canım..niye böyle yapıyorlar ya...sırf istemedikjledri için yapıyorlar.. benimde seninkide ailen damatı istememişti...sabır..elek.süp. konusunda bir bilgim yok canım bende almadım...

yazarım bilgim olduğu sürece de yardım ederim keşke dolu dolu bir bilgim olsa kuranı inş kociş öğretcek

kader sen benim çiçeğimi ve ayakkabı mı görmedin galiba... yada beğenmedin..beğenmedinse canım yaza biklirsin.. daha mutlu olurumzemuszemus...

adaşım türk konsolosluğuna niye gitmen gerek?evlilikj işlemleri için mi?yarın sana kolay gelsin...kriz bir yandan iyi olmuş bak işini halledeceksin. ama ne yazıkkı paran kesilecek...olsun iyi yanındandan gör..
teyze konusuna geli,nce..bence sen ara ve deki.. ben sana güvendim ve şimdi çok zor durumdayım..eve eşya alamadım..senden gelecek paraya güvendim..beni yarı yolda bırakamazsın.paramı geri istiyorum.. yok param filan derse..sende hemen kredi çek bana ver de....

vatandaslik isim var alman vatanadasli icin bas vurmustum nisanlimin vize sine bas vurmadan. Dediler türk vatandasisin kocana vize vermezler calisma müsadesi vermezler bende bas vurmustum.. simdi nisanlimin vizesi cikti hic problemsiz calima iznide var cok sükür ama ben bir kere basvurmus bulundum alman vatandasi oluyorum anlican.

Teyzemin konusunda gelince aynen dedigin gibi de öyle zor durumayadin. Bana dedi ozaman para isterken en kötü ihtimal param olmasa kredi ceker senin parani iyade derrim. ama para tatli

benimkiler kayserili olduğu icin istemediler yoksa kocişi çok seviyorlar hatta bu son gelişinde babam iki damadınıda aldı yanına kahveye gittiler bide babamın hiç erkek çocuğu olmayınca cok seviyor annemde öyle ama annemin herşey bolknota tutulan notlar gibi harfi harfini tutacak ve zamanı gecmiyecek birazda dedigim dedik erkek tarafı yüzünden hani birşey yapmıyorlar ya biraz inada bindirdi herşeyi

kızlar dalına yine yok..dün kpss sınavı vardı...mutlaka izmir e dönüp sınava girerdi..ama hala aramıza katılmadı..umarım herşey yolundadır...

belki bir ise yarar diye düsünüyorum kocis türk ben alaman vatandasi hayirlisi bakalim

evet artik dalinanin geri dönme zamani keske adasim telini alsaydin

tatlış ben yorumumu yazmadım evet çünkü o dakikada burnumdan soluyordum buraya gelince ilk önce gecmişi okurum sonra yazarım bu sefer tersi oldu ayakkabıda en iyisini yapmışsın bende böyle sade aradım bulamadım sende fazla topuklu almamışsın yoksa banamı öyle geldi ama çok kullanışlı hayırlı olsun canım çiçeğine söylecek sözüm yok çünkü kıskanıyorum sizinkileri görünce benimde hep icinde yeşil buket olsun istedim ama olmadı çok güzel ve buda kullanılışlı sonra bir vazoda kullanabilirsin ve iyi düşünmüşsün ben alsaydım canlı çiçek alcaktım ama bu daha kalıcı denilecek söz yok canım çok güzel ve hatta kimsede bu tarz görmedim ama o sarkan tül birazdahamı uzun olsaydı dedim belki uzundur ama net görülmüyo annaaaaa heral en uzun yorumu ben yaptım güle güle kullanmayı nasip etsin allahım

Back