• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

evet DALıNA yok ve gel artık ayy sınavı ins iyi geçmiştir koçiş girdi geçen sene bende sanki girdim ilet şu sınavlar valla

kızlar kilim mobilyanın kampanya mobilyasına biara bakarmısıınzı nasıl sizlerinde fikiri onemli benim için

kader ne güzel bana tatlış demişsin...kaydirigubbakcemile5ayakkabının topuğu 6-7 cm ..güzel yorumlar için teşekkürlar.kurdele çok uzun değil..ama uzun olsa daha iyi oludu... herşeyin hayırlısı canım..sende canını sıkma.. bugün hepimiz için stresli bir gün olmuş...

kızlar kilim mobilyanın kampanya mobilyasına biara bakarmısıınzı nasıl sizlerinde fikiri onemli benim için

fırsatım olduğunda bakarım... kilim mobilya diğer ünlü mobilyalara göre daha uygun fiyatlı diye hatırlıyorum..kampanya hangi ürünleri kapsıyor..yani herkes aynı model almak zorunda mı? iki üç modelden seçim mi yapıyopn..

yok canım anlatığı kadarıyla acınca görceksin ilk sayfadaki üçlü set sadece oturma grubu idare eder ama yatak odası iğrenc hiç beğenmedim

kız fmk balık burcumusun ne çok duşa giriyon çok mu sıkacat gurbet eller ben evden ilk kez ayrılacam valla bu kargaşada onu düşünemiyorum bile

kader baktım canım..ama anlayamadım...ayrıntılı göstermiyo...uzaktan çekmişler...en iyisi yakından görmek...o zaman anlaşılır...

cıktım malesef evet sorun orda uzaktan çekmişler sadece bi oturma grubunu aradım baktım yakından ama diğerlerini napcam bilmiyorum allahım sen buyüksün yardım et

kızlar ben kaçıyorum hem namaz kılcam hemde koçişle barışmam lazım gönlünü yapıyımda şu eşyalrı bidaha düşünsün hepinize iyi geceler

yarin trenle okadar yolu gitmeken kurtuldum. saolsun abim aradi, sabah bi yerde isi varmis öne oraya gider sonra konsolusluga gidersin sonrada halilarini götürür deistiriz dedi.. cok sükür halilarida iade edebilecegim..

kader canim, moda life'da dügün paketleri var bence orda cok uyguna güzel mobilyalar var.. ayrica gösterilen seceneklerden kendine bir dügün paketi olusturabilirsin..

canım var varda edirnede yok burdan alırsak 500ytl daha araba parası istiyorlar yoksa bizde ordan alcaktık şuan mecburiyetten kilimden alıyoz ve pahalı çünkü ben 2yıl sonrada dogu görevi var eşimin yine taşınacaz yani iyi birşey almak istemiyorum yardımın için tes ederim mutlulukrecetem

ya bu arada günaydın fmk kocişte balık burcu sudan çıkmıyor çok seviyor ben boğa burcu tam tersi sudan nefret ediyorum ordan tahmin yürütüm

fmk gözün aydın halıları değiştirebilcekmişsin işlerin maşallah yolunda gidiyo bizde dünkü tutulan evden vazgeçtik koçişin gözü adamı tutmadı bakalım kısmetse buğun bir tane daha var %80orası tutulacak

yarin trenle okadar yolu gitmeken kurtuldum. saolsun abim aradi, sabah bi yerde isi varmis öne oraya gider sonra konsolusluga gidersin sonrada halilarini götürür deistiriz dedi.. cok sükür halilarida iade edebilecegim..

çok iyi olmuş....halı işinide halleltmiş olucan :lepi:

Back