- 25 Temmuz 2008
- 4.440
- 37
- 683
hatırladım annenin gelinliği bence güzel olur.:lepi:..ben anneminkine giremem...:kedi:
gecende göbegim var diyordun kilon kac senin.. fotografini gördüm senin kilolu degildin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatırladım annenin gelinliği bence güzel olur.:lepi:..ben anneminkine giremem...:kedi:
kızlar yarın kargo ile göndereceğim bir kaç eşyayı ayarlamam lazım..üşeniyom...
evet aynen, bazen acele acele konuşur kapamak için. kızdın mı yoksa, yalnızkende kedi bildiği nkedi hemde sırnaşık olandan :roflol:nişanlınızda benim ki gibi mi? yanında biri varsa ses tonu kalınlaşır:bbo: ama yalnızsa tatlı tatlı konuşur...opuyorumnanaktantelef. açarken hemen ses tonundan anlarım...
gecende göbegim var diyordun kilon kac senin.. fotografini gördüm senin kilolu degildin
takma bende 1,67 yim 58 kiloyum hemen hemen aynıyız. benimde göbek bağlıyo, çok üzülüyorumhıı kandırdım sizi:jeyyar: .... o fotoğraf üniversite yıllarından..yani 4 sene öncenin..bu pc nişanlımın resimleri o kaydetmiş..bende buraya ekledim..o resimde hafiften çıtırdım..kaydirigubbakcemile5.boyum 164 o zaman 50 kilocuktum..şimdi ise 58-59 kiloyum..ama üstüm ince altım kalın..kafamçokkarıştıyediğim alta basenlere kalçaya çalışıyor..göğüste olmayınca çok orantısız duruyo.:dilcikar:.haa birde gömbişimi unutmayın...
nişanlınızda benim ki gibi mi? yanında biri varsa ses tonu kalınlaşır:bbo: ama yalnızsa tatlı tatlı konuşur...opuyorumnanaktantelef. açarken hemen ses tonundan anlarım...
iyi arkalıyor seni harika valla opuyorumnanaktanöyle degil benim nisanlim nasil söylim mi misal vererek... önce sunu söylim.. ben üsengen ev isi konusunda tembel biriyim yemek pisirmekle de pek alakam olmaz, düsütüm babamin diline bu yüzden kurtulamiyorumda babam laf sokar dalasiriz babamla. Nisanlimda kilosundanda gördügünüz gibi pek düskün boagzina. Nisanlim bizde sofra kuruyoruz annemle babam nisanlim oturudular masalya ben tabaklari koyuyorum masaya, babam diyorki ayenen söyle kelimeleri uzata uzata ehhhhhhhhhhh M.... bundan sonra acliga alis bu kiz seni ac birakir.. tepgi vermeden dinliyorum babanin yaninda laubalilik yapmak istemiyorum cüki sevmez öyle seyleri. Nisanlim´in cevabi: olsun ben biliyorum bir kac cesit yemek yapmasini ben yaparim! icimden allah razi olsun dedim...
spor kesinlikle çok önemli...vücudu sıkılaştırıyor..biçime sokuyor....aynı kilonda kalsan bile sıkılaştığın için daha zayıf gözüküyon...
evet canım öyleymişim dönüyo pşa, bazende tam tersini diyo :roflol:sel cim harkia gercekten .. gururlanmazmi agisida pasasida sensin demek
ben kaybolmadim kilo macerami yaziyordum
kesinlikle katılıyroum nasipse düğünden sonra spor kaydirigubbakcemile2spor kesinlikle çok önemli...vücudu sıkılaştırıyor..biçime sokuyor....aynı kilonda kalsan bile sıkılaştığın için daha zayıf gözüküyon...
kendine çok diikkat et gelişmeleri yaz hayatım ok. beklicez. kocaman öpüyorum hayırlı yolculuklar sana.kızlar yatmadan önce pc yide paketleyecem.onuda yarın kargoya verecem...yarın görüşemiycenz otobüsümde gece 2 de kalkacak...