• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

nişanlınızda benim ki gibi mi? yanında biri varsa ses tonu kalınlaşır:bbo: ama yalnızsa tatlı tatlı konuşur...opuyorumnanaktantelef. açarken hemen ses tonundan anlarım...

kızlar yarın kargo ile göndereceğim bir kaç eşyayı ayarlamam lazım..üşeniyom...

bende dus alacagim.. cöpüm var atilacak yarin sabah is var gidilecek.. ama sohbet etmekte zevkli oluyor sositososito

evi yakinda fareler basdi diye yazarsam sasmayin heran hersey olabilir insanlik hali zemuszemus

selcim fotograflar net olmadigi icin parlaklik sim belli olmuyor ondan islemli de güzel olur dener bakarsin

nişanlınızda benim ki gibi mi? yanında biri varsa ses tonu kalınlaşır:bbo: ama yalnızsa tatlı tatlı konuşur...opuyorumnanaktantelef. açarken hemen ses tonundan anlarım...
evet aynen, bazen acele acele konuşur kapamak için. kızdın mı yoksa, yalnızkende kedi bildiği nkedi hemde sırnaşık olandan :roflol:

gecende göbegim var diyordun kilon kac senin.. fotografini gördüm senin kilolu degildin

hıı kandırdım sizi:jeyyar: .... o fotoğraf üniversite yıllarından..yani 4 sene öncenin..bu pc nişanlımın resimleri o kaydetmiş..bende buraya ekledim..o resimde hafiften çıtırdım..kaydirigubbakcemile5.boyum 164 o zaman 50 kilocuktum..şimdi ise 58-59 kiloyum..ama üstüm ince altım kalın..kafamçokkarıştıyediğim alta basenlere kalçaya çalışıyor..göğüste olmayınca çok orantısız duruyo.:dilcikar:.haa birde gömbişimi unutmayın...

hıı kandırdım sizi:jeyyar: .... o fotoğraf üniversite yıllarından..yani 4 sene öncenin..bu pc nişanlımın resimleri o kaydetmiş..bende buraya ekledim..o resimde hafiften çıtırdım..kaydirigubbakcemile5.boyum 164 o zaman 50 kilocuktum..şimdi ise 58-59 kiloyum..ama üstüm ince altım kalın..kafamçokkarıştıyediğim alta basenlere kalçaya çalışıyor..göğüste olmayınca çok orantısız duruyo.:dilcikar:.haa birde gömbişimi unutmayın...
takma bende 1,67 yim 58 kiloyum hemen hemen aynıyız. benimde göbek bağlıyo, çok üzülüyorum :delphin:
benimkiyle tanıştığımda 49 kiloydum hesab et yani

öyle degil benim nisanlim nasil söylim mi misal vererek... önce sunu söylim.. ben üsengen ev isi konusunda tembel biriyim yemek pisirmekle de pek alakam olmaz, düsütüm babamin diline bu yüzden kurtulamiyorumda babam laf sokar dalasiriz babamla. Nisanlimda kilosundanda gördügünüz gibi pek düskün boagzina. Nisanlim bizde sofra kuruyoruz annemle babam nisanlim oturudular masalya ben tabaklari koyuyorum masaya, babam diyorki ayenen söyle kelimeleri uzata uzata ehhhhhhhhhhh M.... bundan sonra acliga alis bu kiz seni ac birakir.. tepgi vermeden dinliyorum babanin yaninda laubalilik yapmak istemiyorum sevmez öyle seyleri. Nisanlim´in cevabi: olsun ben biliyorum bir kac cesit yemek yapmasini ben yaparim! icimden allah razi olsun dedim... :nazar:

öyle degil benim nisanlim nasil söylim mi misal vererek... önce sunu söylim.. ben üsengen ev isi konusunda tembel biriyim yemek pisirmekle de pek alakam olmaz, düsütüm babamin diline bu yüzden kurtulamiyorumda babam laf sokar dalasiriz babamla. Nisanlimda kilosundanda gördügünüz gibi pek düskün boagzina. Nisanlim bizde sofra kuruyoruz annemle babam nisanlim oturudular masalya ben tabaklari koyuyorum masaya, babam diyorki ayenen söyle kelimeleri uzata uzata ehhhhhhhhhhh M.... bundan sonra acliga alis bu kiz seni ac birakir.. tepgi vermeden dinliyorum babanin yaninda laubalilik yapmak istemiyorum cüki sevmez öyle seyleri. Nisanlim´in cevabi: olsun ben biliyorum bir kac cesit yemek yapmasini ben yaparim! icimden allah razi olsun dedim... :nazar:
iyi arkalıyor seni harika valla opuyorumnanaktan

benimkide annem ben sakarımdır sürekli mutfakta bişiler kırarım annem dedi benimine olum Allah sana kolaylık versşn boyna bişiler kırar dedi, benimkide o kırsın ben alırım anne yeterki ona bişi olmasın dedi :asigim:
nasıl gururlanıyor insanvar ya.
geçen de şey demiş o beğenmezse tutmam evi bizim evin ağasıda o paşasıda o :asigim:kaydirigubbakcemile3

ben uzun yillar 157 boyumla 58 59 kiloydum... sonra bi dergide okudum 25 yasindan sonra kadin da hormonlar deisiyor metobolizma yavasliyor diye 25 den sonra kilo vermek aldigin vermek zorlasiyormus... himm dedim spor salonuna yazildim ilk baslarda cok düzenli gidiyordum ama vucut alisk dedigil konison diye bir sey yok yag ölcümü yaptilar bende kadin saskinlik yasadi inanamadi normalin üstünde abartmiyorum cok cok cok üstünde cikti yag onlarim 30 küsürlerdeydi normalde 100 kilo filan olmam gerekti herhalde. Neyse ben spor yapiyorum baya terliyorum kas calismasi konision filan fitnes eve gelincede bir aclik bir aclik karnimi da doyuruyorum normal yemek yemeye devam ettim. Hayatimda hic rejim yapmadim... alti ay sonra kendimde deisiklikleri fark ettim bebislimden beri tombul tombul olan üst bacaklarim sekil almisti uzun bir kas görünyordu ve tombislik yoktu.. ben kot pantolon giymezdim sadece siyah kumas pantolon üstüned kalcalarimi örtecek seyler giyerdim.. o kocaman abartmiyorum kocaman popu erimis kaybolmustu elimle dokunuyordum ve kendi halime kendim sasiyordum... Kilo olarakda cok fark ettmemisti 54 55 arasiydi.. sonra yine deva ettim spor yapmaya en son gecen yil 50 kiloydum ortalama yazin nisanlim oldugunda 48 ama havalar sicakti ondan ortalama 50 herkez nekadar zayifsin az kilo al dediler ama aslinda benim yaptigim bir sey yoktu düzenli spor yaptigim icin yaglar erimis gitmisti cok da hosuma gidiyordu.. artik sporu biraktim pahali gelmeye basladi 53 kiloyum... düzenli spor yapmak ne kadar faydaliymis.. Büyük ablam bana balon gibi popon var diyordu suan yok allahima cok sükür spor yapmaydia biraktim... bir gün kilo aldigimi fark edersem diet yerine spor yapmayi düsünüyorum.. hic sanmazdim poponun ericene ama eriyormus

sel cim harkia gercekten .. gururlanmazmi agisida pasasida sensin demek :-)

ben kaybolmadim kilo macerami yaziyordum

spor kesinlikle çok önemli...vücudu sıkılaştırıyor..biçime sokuyor....aynı kilonda kalsan bile sıkılaştığın için daha zayıf gözüküyon...

fmk harika bir hikayen var canım çok büyük bir azim amşallah, şuan benim spor yapmam imkansız gibi birşey evlendikten sonra inşallah çok istiyorum bakalımne olcaka.

spor kesinlikle çok önemli...vücudu sıkılaştırıyor..biçime sokuyor....aynı kilonda kalsan bile sıkılaştığın için daha zayıf gözüküyon...

evt kilo cok fark etmedi ok bi aralari 48 olmustum ama istisna hasretlik filan :-)

spor spor spor cok güzel cok sevdigim bir ceket pantolon takimim ortanci ablamin dügünü icin almistim 38 bendendi pantolonu ve ama oturunca arkadan dikisleri patlicak saniyordum ceketi de kisa popoum kocam göze batiyordu takim güzel ama ben rahasiz oluyordum bu yüzden sadece bir kerecik giydim ordada kokturum dikisler patlicak diye...
spordan sonra tekrar giydim... bakalim simdi oluyormu diye sonuc ne oldu söylim mi dügmezi ilikli fermuarli kapali bellimden düsüyor :-) demek tamamen yag balamstim... hic bir kiyafetimi pantolonlarimi atmiyorum tabi günün birinde allah anne olmayi nasip ederse giyerim.

Demek istiyorum ki bosuna ac kalarak hayaninizi zorlasitrmayin spor yapma imkaniniz varsa spor yapin ben haftada 3 4 kez gidiyordum 2 3 saat spor yapiyordum... ama simdi tekrar tembelisesdim

sel cim harkia gercekten .. gururlanmazmi agisida pasasida sensin demek :-)

ben kaybolmadim kilo macerami yaziyordum
evet canım öyleymişim dönüyo pşa, bazende tam tersini diyo :roflol:
işine nasıl gelirse yani
kesinlikle katılıyroum nasipse düğünden sonra spor kaydirigubbakcemile2
kızlar yatmadan önce pc yide paketleyecem.onuda yarın kargoya verecem...yarın görüşemiycenz otobüsümde gece 2 de kalkacak...
kendine çok diikkat et gelişmeleri yaz hayatım ok. beklicez. kocaman öpüyorum hayırlı yolculuklar sana.

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi gecelerŞeniz

kolay gelsin adasim yolun acik olsun. Annen baban ne derse desin duymamazliktan gel hic diklmesme günlerin sayili gelin olup gidiyorsun.. beni burda bekleyecegiz

bende dus alip cöpleri atayim saat gec oldu
mesai de uyurum yoksa.

Kader sende günüzleri gez dolas gününü gün et benim uyku saatim gelince buraya gel.

cok öptüm hepinizi ... allah rahatlik versin

Back