kader elbiseni cok begendingüle güle giy.... benim nisan elbisem bu tarz bir elbiseydi ve 280 almistim bu yüzden 290 demeleri bana normal geldi ama aferim sana ne güzel pazarlik yapmisin... ben anlamiyorum ben giriyorum magazaya pazarklik yapmiyoruz etiket fiyati diyorlar daha bir sey diyemiyorum. Nedir bu pazarlik yapmanin püf noktalari... elbisen harika gercekten gögüz altindaki taslari cok hos... arkadas listeme ekliyorum profilimden özel albümüme nisan fotolarima bakabilirsin
Kadercim elbisen cok tatli. Güle güle tasi canim. fmk senin dügün ne zaman? Ha bu ara bende almanyadayim su an. Sen neresindesin? ;=)
canım çok teşekkür ederim en iyileri de sizlerin olsun fotoları gece koydum sabahı zor ettim kim ne diyecek diye bu arada fmk tek sen değilsin ayrı bi pazar geçiren bende nişanlımdan ayrı 2 ay oldu geçiriyoz işte ama hava güzel olunca onunla gezmeyi dolaşmayı ahhhhhh ahhhhhhhh yaramı deştin kız vaala az kaldı allah bundan sonra ayrımasın
sen cok tatli cok dogalsi... ah ah ya bizde dur bi hesap yapayim 2 ayi gecti birbirimizi görmeyeli üc ay daha var sonra allah büyük insallah allah biktim senden gözüm görmesin dedirtirmez hep bu ayri kaldimiz zamanlar gelsin aklimiza..
Kadercim elbisen çok güzelmiş kına için bn de seninki bi elbise bakıyorum:)
bu arada bayıldım maaaaaaaaaaaaşşşşşşşşallah canım çok tatlısın herseyin o kadar güzel olmuşki nisan resimlerine baktımta ayyyy dügünlerimizde ins çok güzel olur valla artık sabır kalmadı ne bende ne nisanlımda 8 sene sonunda evleniyorum kolay değil birazda ondan böyle ince eleyip sık dokuyorum ahhhhhhhh ahhhhhhhhh
saol senin güzelligin... dün öyle bir noktaya gelikkti nisanlimla kavga ettik, aslinda kavga sayilmaz bile nisanlim bir dedimi iki etmez saolsun bende ona elimden gelen destegi vermeye calisirim hep birbirimizi kirmamaya konusurken sözlerimize dikkat ederdik ama dün aksam malesf bir patlama oldu stresten bunaldi. Malum dügün masraflar cok oluyor sebesiz yere beni kirdi. Belki büyültülcek bir sey degil ama aliskin olmadigim icin cok cok kirildim. Kirildim cüki hakksiz yere tartistik hatsini anladi binlerce kez özür diledi. Simdi pisman beni üzdügü icin kendini affedemiyor. Oysa ben dargin bile degildim. Agladim üzüldüm gecti ve karsimdaki insani biraz daha tanimis oldum... Ikimizde asiri dugusaliz bu hic iyi bir sey degil bazen soguk kanli olmak gerek...
kızlar benide listeye alın.senağlama....benim iki düğünüm olacak 1inde izmir 3 ünde antalyada...kaydirigubbakcemilesanırım çok yorulacağım...
[/ATTACH]
fmk belki net olmaya bilir ancak bu kadar iyi çekebildim bak bakalım beğencenmi çicekleri gelinligimde de var
[/ATTACH]
fmk belki net olmaya bilir ancak bu kadar iyi çekebildim bak bakalım beğencenmi çicekleri gelinligimde de var
iki dügün bide kina gecesi de olursa yorgunlunk ne kelime. Olsun hersey tatlilikla olsun da yorulmak önemli degil dimi canim... Bilmiyorum sormakta bir sakinca var mi oldu olasi merak ettmisimdir ama hic bir zaman sormadim kimseye... iki dügün olunca nesaman kari koca sayiliyorsunuz ilki dügünden sonra mi yada ikinci dügünden sonrami. Yani gerdek gecesi nezaman oluyorkusura bakma ama senden baskasi bunu bana daha iyi cevaplayamaz. Demek istedigim ne zaman baba evinden cikmis oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?