2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

parpalm - 01.08.2009

sec_hil - 01.08.2009

hulka26 - 01.08.2009

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

tuba654 - 02.08.2009

fmk - 02.08.2009

winnie06 - 03.08.2009

sulfat - 04.08.2009

kader06 - 08.08.2009

jtosik - 08.08.2009

lokum06 - 15.08.2009

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim en iyileri de sizlerin olsun fotoları gece koydum sabahı zor ettim kim ne diyecek diye bu arada fmk tek sen değilsin ayrı bi pazar geçiren bende nişanlımdan ayrı 2 ay oldu geçiriyoz işte ama hava güzel olunca onunla gezmeyi dolaşmayı ahhhhhh ahhhhhhhh yaramı deştin kız vaala az kaldı allah bundan sonra ayrımasın

Kadercim elbisen çok güzelmiş kına için bn de seninki bi elbise bakıyorum:)

sen cok tatli cok dogalsi... ah ah ya bizde dur bi hesap yapayim 2 ayi gecti birbirimizi görmeyeli üc ay daha var sonra allah büyük insallah allah biktim senden gözüm görmesin dedirtirmez hep bu ayri kaldimiz zamanlar gelsin aklimiza..

Lokumcum benimde kayınvalidemler tekirdağlı aslında biz tekirdağda oturmucaz nişanlımın tayini şırnakta oraya gitmek zorunda kalcaz. Ben tekirdağa sadece bir kez düğün için öğretmen evini ayarladılar gidip baktım ama gündüzdü pek bişeye benzemiyodu ordaki düğünler güzel oluyomu acama bna yardımcı olursan sevinirim

Bunlarda benim begendim gelinsaclari... diye bir konu actim bi göz atarsaniz sevinirim

amin valla bazen aklıma geliyo senin gibi ya bide bugünlermizi bize aratırlarsa amannnnnnn allahım kabus gibi ayy yok allah aratmasın ins hep mutlu huzurlu olurz

bu arada bayıldım maaaaaaaaaaaaşşşşşşşşallah canım çok tatlısın herseyin o kadar güzel olmuşki nisan resimlerine baktımta ayyyy dügünlerimizde ins çok güzel olur valla artık sabır kalmadı ne bende ne nisanlımda 8 sene sonunda evleniyorum kolay değil birazda ondan böyle ince eleyip sık dokuyorum ahhhhhhhh ahhhhhhhhh

Kadercim elbisen çok güzelmiş kına için bn de seninki bi elbise bakıyorum:)

tesekkür ederim canım bu arada benim gelinlik izmir firması moli tekstil sen şanslısın bu markanında güzel ürünleri var ama nedense sitelerinde az model koymuslar bi bak istersen

saol senin güzelligin... dün öyle bir noktaya gelikkti nisanlimla kavga ettik, aslinda kavga sayilmaz bile nisanlim bir dedimi iki etmez saolsun bende ona elimden gelen destegi vermeye calisirim hep birbirimizi kirmamaya konusurken sözlerimize dikkat ederdik ama dün aksam malesf bir patlama oldu stresten bunaldi. Malum dügün masraflar cok oluyor sebesiz yere beni kirdi. Belki büyültülcek bir sey degil ama aliskin olmadigim icin cok cok kirildim. Kirildim cüki hakksiz yere tartistik hatsini anladi binlerce kez özür diledi. Simdi pisman beni üzdügü icin kendini affedemiyor. Oysa ben dargin bile degildim. Agladim üzüldüm gecti ve karsimdaki insani biraz daha tanimis oldum... Ikimizde asiri dugusaliz bu hic iyi bir sey degil bazen soguk kanli olmak gerek...

ay oluyor böyle şeyler sabırlı olmak lazım biraz (söyleyene bak ) bizde artık yumurta kapıya dayandı değin gibi stressten maddi açıdan insan çok bunalıyo biz bide kendimiz kredi çekerek düğünümüz yapcaz allah yardım ediyor valla şükürler olsun ya bu arada seninle bircok yonümüz zevklerimiz benziyor burçun ne senin benim 21mayıs valla boganın özelliklerini tasıyorum ama ikizlere de giriyor hangisi oldugunu artık karar veremiyorum tam gününde doğmuşum:roflol:

kızlar benide listeye alın.senağlama....benim iki düğünüm olacak 1inde izmir 3 ünde antalyada...kaydirigubbakcemilesanırım çok yorulacağım...

balik burcuyum ben.. hi unutmadan madem senin kocaman bir cicegin var bunu benden esirgemesin dimi ceki ver hele resimi... (madi duruma gelince nisanlimda borc ödüyor) dügün icin ailesi yardim edecek bide ben elimden gelidi kadar bazi seyleri kendim haletmeye calisiyorum daha da yük olmamak icin nisanlima desdek amacli

resim bekliyorum!1

kızlar benide listeye alın.senağlama....benim iki düğünüm olacak 1inde izmir 3 ünde antalyada...kaydirigubbakcemilesanırım çok yorulacağım...

iki dügün bide kina gecesi de olursa yorgunlunk ne kelime. Olsun hersey tatlilikla olsun da yorulmak önemli degil dimi canim... Bilmiyorum sormakta bir sakinca var mi oldu olasi merak ettmisimdir ama hic bir zaman sormadim kimseye... iki dügün olunca nesaman kari koca sayiliyorsunuz ilki dügünden sonra mi yada ikinci dügünden sonrami. Yani gerdek gecesi nezaman oluyor kusura bakma ama senden baskasi bunu bana daha iyi cevaplayamaz. Demek istedigim ne zaman baba evinden cikmis oluyorsun

[/ATTACH]
fmk belki net olmaya bilir ancak bu kadar iyi çekebildim bak bakalım beğencenmi çicekleri gelinligimde de var

Eklentiler

• $DSC01486.JPG
    56,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSC01488.JPG
    59,7 KB · Görüntüleme: 27
[/ATTACH]
fmk belki net olmaya bilir ancak bu kadar iyi çekebildim bak bakalım beğencenmi çicekleri gelinligimde de var

ohhh begenmez olurmuyum begendim tabi.. cok güzel bide tarif ettigin kadar büyükse cicek süper olur sacinda... ekledigin icin saol

kız fmk valla ne yalan söyleyim bunu bende merak etmişimdir çünkü geçen hafta bi ablamın arkadası evlendi biz ilk düğüdeydik o gün erkek evine yolla çıkcaklardı gaziantepe sabahı erkek evinde düğün var dedim heralde erkek evindeki geceden sonradır diye düsündüm ama eğer cvplarsa artık merakımızı gideririz:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…