• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

iki dügün bide kina gecesi de olursa yorgunlunk ne kelime. Olsun hersey tatlilikla olsun da yorulmak önemli degil dimi canim... Bilmiyorum sormakta bir sakinca var mi oldu olasi merak ettmisimdir ama hic bir zaman sormadim kimseye... iki dügün olunca nesaman kari koca sayiliyorsunuz ilki dügünden sonra mi yada ikinci dügünden sonrami. Yani gerdek gecesi nezaman oluyor :utangac: kusura bakma ama senden baskasi bunu bana daha iyi cevaplayamaz. Demek istedigim ne zaman baba evinden cikmis oluyorsun

ayy..sizi meraklılar sizi.:jeyyar:..ikinci düğünde kızlar.:mymeka:..ailem izmirde nişanlım antalyada evimiz antalya da olucak.. o nedenle yani....a.s.

şakkıdı anlasilmitir kaydirigubbakcemile3

ay kizlar alemsiniz ;=)) Bencede ikinci dügünden sonra :jeyyar:
Banada bir tane cicek yapacak gelinlikci. Ama nasil olur aslinda bilmiyorum. Gerci bana bir tane gösterdiler, aynisini yapacagiz dediler. Bakalim, hayirlisi ;)

bende ağustosta evleniyorum.. 7 ve 15 ağustos düğün tarihim.. 3 ay kadar kısa bir süre kaldı ama hiçbişeyim hazır değil.. deli olcamm kafamçokkarıştı

ay ben bu topici nasıl görmemişim yaaaa

hihoyyyt

kızlar benimkide ağustosun 1 i 2 si

aha augustos gelinleri toplanmaya basladi... bende biraz gec fark ettim sürekli ceyiz topigine takildigim icin :-)

sel canim 1 2 si demek olduk üc kisi tugba654 sen ve ben a.s.

Son düzenleme:
aha augustos gelinleri toplanmaya basladi... bende biraz gec fark ettim sürekli ceyiz topigine takildigim icin :-)

sel canim 1 2 si demek olduk üc kisi tugba625 sen ve ben a.s.
canım seni biliyordum zaten daha önce konuşmuştuk bu konu hakkında.
az kaldı heycan var mı sende kaydirigubbakcemile2

canım seni biliyordum zaten daha önce konuşmuştuk bu konu hakkında.
az kaldı heycan var mı sende kaydirigubbakcemile2

evet bende hatirliyorum konusmustuk... ama esin nerde dügünün nerde olacak unuttum fisfisfis

heyecan var... ama artik olsun bitsin istiyorum ben bu dügün telasindan biktim gibi niye bilmiyorum ama herhalde nisanlilik dönemi bana biraz uzun geldi :roflol: ne olacaksa bir an önce olsun bitsin

evet bende hatirliyorum konusmustuk... ama esin nerde dügünün nerde olacak unuttum fisfisfis

heyecan var... ama artik olsun bitsin istiyorum ben bu dügün telasindan biktim gibi niye bilmiyorum ama herhalde nisanlilik dönemi bana biraz uzun geldi :roflol: ne olacaksa bir an önce olsun bitsin
evet bay aoldu konuşalı, izmitte oturucam ben düğünümde sakaryanın ilçesinde olucak.

sen ne kadar nişanlısın ki :uhm:

evet bay aoldu konuşalı, izmitte oturucam ben düğünümde sakaryanın ilçesinde olucak.

sen ne kadar nişanlısın ki :uhm:

06.06.08 söz
15.06.08 nisan
11.11.08 nikah

türkiyeye gelin gidiyorsun demek. hayirlisi olsun canim

06.06.08 söz
15.06.08 nisan
11.11.08 nikah

türkiyeye gelin gidiyorsun demek. hayirlisi olsun canim
ayyy güldürdünbeni ben zaten Trkiyedeyim, profilime bakma :roflol:

sen yine
26.06.2007 söz
29.07.2007 nişan
01-02.08.2009 düğün

ben napiim :çok üzgünüm:

alla alla sasirtin beni düzet bakalim profili :mymeka:

merak ettim simdi niye isvice yaziyor profiinde anlat bakalim kaydirigubbakcemile4

ayyy güldürdünbeni ben zaten Trkiyedeyim, profilime bakma :roflol:

sen yine
26.06.2007 söz
29.07.2007 nişan
01-02.08.2009 düğün

ben napiim :çok üzgünüm:

siz yine öle benım akrabalardan bırı de 2005 nişan olmustu 2009 da evlendıler araya askerlıktı su buydu derken gecmıs :((

bende sölım barı hemen

24.08.2008 söz
14.12.2008 nişan
10.10.2009 düğün kısmetsekaydirigubbakcemile4

alla alla sasirtin beni düzet bakalim profili :mymeka:

merak ettim simdi niye isvice yaziyor profiinde anlat bakalim kaydirigubbakcemile4
yok ız özel bi nedeni yok valla üle değiştirdim, kızlar bu arada kına gecesinde ne gitmeyi planlıyorsunuz anlatın bakem sengözlerimebaksanab

siz yine öle benım akrabalardan bırı de 2005 nişan olmustu 2009 da evlendıler araya askerlıktı su buydu derken gecmıs :((

bende sölım barı hemen

24.08.2008 söz
14.12.2008 nişan
10.10.2009 düğün kısmetsekaydirigubbakcemile4
yuh laa yazık o kadarda biz iki sene bekliyoz canımız çıkıyo zavallılar 4 sene .
o kadar da uzamamalı biz bizimkine çok diyorduk -tatlicadiarzu-

yuh laa yazık o kadarda biz iki sene bekliyoz canımız çıkıyo zavallılar 4 sene .
o kadar da uzamamalı biz bizimkine çok diyorduk -tatlicadiarzu-

valla öle bıde bı kız daha tanıorum 2006 da söz nişan yaptılar ha bu yaz yapcak ha dıger yaz en son karar vermısler sanırım bu yaz yapıolarmıs düğün...:(((

ben bıle ondan önce evlencem dedım ama ne yazıkkı benden önce gıdıomuss -tatlicadiarzu-

o yuzden yatıp kalkıp dua etmelı nelerı var yanı sel cıgım

valla öle bıde bı kız daha tanıorum 2006 da söz nişan yaptılar ha bu yaz yapcak ha dıger yaz en son karar vermısler sanırım bu yaz yapıolarmıs düğün...:(((

ben bıle ondan önce evlencem dedım ama ne yazıkkı benden önce gıdıomuss -tatlicadiarzu-

o yuzden yatıp kalkıp dua etmelı nelerı var yanı sel cıgım
haklısın canım ben bunları duyyunca halime şükretmeye başlicam
seninki ne zaman

[/ATTACH]
fmk belki net olmaya bilir ancak bu kadar iyi çekebildim bak bakalım beğencenmi çicekleri gelinligimde de var[/QUOT

yeni gelen gelin adayları hoşgeldiniz dün gece el çiçeğimi ve saç çiçeğimin resmini koymuştum gerilerde kalmıs ileri alımda yorumu yapın e hadiiiiii kızlar iyi kotü yorumlarınızı bekliyorum bu arada agustosta gelin sayıyısı hızla artıyo gelin anacım gelin agustos topigine gelin dur kız kınada gündüz giyeçegim elbisemide ileri alıyım ona da yorum yapın

herkes söz nişan tarihlerini yazmış... bensiz olmaz...
3.10.2002.birlikteliğimiz başladı:asigim:
...08.2007söz....ağustosun kaçı valla hatırlamıyom...:mymeka:.
2.02.2008nişan......:sm_cool:.

Back