dügün öncesi masraflar artiyor kurus hesabi yapilmaya baslaniliyor... ama kina gecesini de hayatinda bir kerecik yasayacaksin fotograflarina bakinca ve hatirlayinca icinde sinmemis elbiseyle kendini görmek hosuna gitmicektir. Icinde uhte kalmasin al derim hic düsünme al 150 ytl öldürmez nisanlini. mutlaka al!!
canım tesekkür ederim vala artık kendi kararlarımı veremez hale geldim evet nişanlıma kalsa al diyo ama ben masrafları azaltmak için karasız kaldım ama yarın kısmetse gidip alcam yardımın için tekrar tes ederimkaydirigubbakcemile3
Kızler bnde gelinliğimi aldım hep sade olsun istemiştim ölede oldu ama daraltmalar falan biraz sorun oldu, bikere daraltıldı göğüs kısmım olmadı açılıyodu tekrar verdim ama içim içi yedi olmucak diye çümkü boncuklar sölülüm göğüsten kısılcaktı 4 gece doğru düzgün uyumadım üzüntüden sonundada hastalandım zatençünkü göüslerim küçük olduğu için hep korkuyodum çirkin durcak diye başımada geldi şimdi oldu gibi sadece koltuk altım açılıyo azıcık onada herkes normal bukadarı diyo. Siz naptınız aldınızmı gelinliklerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?