• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

canım bnde beğenemezsem dikime vercektim çünkü çk erken vermen gerekiyo terziye o yüzden erken aldım zaten gelinliğimi bnde bağcıklı düşünüyodum ama bunu beğenince aldım valla :)

parpalm - 01.08.2009

sec_hil - 01.08.2009

hulka26 - 01.08.2009

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

tuba654 - 02.08.2009

winnie06 - 03.08.2009

sulfat - 04.08.2009

kader06 - 08.08.2009

jtosik - 08.08.2009

lokum06 - 15.08.2009

ben yoktum listede senağlama

canım bnde beğenemezsem dikime vercektim çünkü çk erken vermen gerekiyo terziye o yüzden erken aldım zaten gelinliğimi bnde bağcıklı düşünüyodum ama bunu beğenince aldım valla :)
canim gelinligin yakismis bide sac makjay la tamamlaninca harika olur.. bosver boncuk isini filan bu hali gayet iyi göz yorar sonra

kader06 bn resim koymayı öğrendiğime göre anlatabilirim artık.
Cevap yaz kısmına giriyosun orda ataç simgesi var oraya tıklıyosun çıkan sayfadan gözat diyosun ve pcden resmi seçiyosun sonra solda yükle yazıyo araya tıklıyosun yükleme bitince pencereyi kapat yazan yere tıklıyosun, pencere kapandıktan sonrada tekrar ataça tıklıyosunorda senin seçtiğin resim oluyo ona tekrar tıklıyon sonrada cevapla diyon o kadar

tatlı rüya bende kilo vermeye çalışıyorum elmakrom aldım 3 kilo gitti inş düğüne kadar biraz daha vericem 59um :)

$DSC01475.JPG
kızlar resim yüklemedeki ilk deneyimim eğer cıkarsa kına günü gündüz giyeceğim abiyemin boydan görünümü

$DSC01480.JPG
buda arkadan görünümü ya kızlar resim yüklemek kolayda bi seferde bi kaç tanesini aynı mesaj alanına yazamıyozmu kusura bakmayın biraz resim çok oldu tam görünmüyodu o yüzden her yoneden çekmek istedim inş çıkmıştır kızlar iyi kötü yorumlarnızı bekliyorum

kader06 bn resim koymayı öğrendiğime göre anlatabilirim artık.
Cevap yaz kısmına giriyosun orda ataç simgesi var oraya tıklıyosun çıkan sayfadan gözat diyosun ve pcden resmi seçiyosun sonra solda yükle yazıyo araya tıklıyosun yükleme bitince pencereyi kapat yazan yere tıklıyosun, pencere kapandıktan sonrada tekrar ataça tıklıyosunorda senin seçtiğin resim oluyo ona tekrar tıklıyon sonrada cevapla diyon o kadar

çok sagol eğer resimler çıktıysa baya yardımın dokundu tesekkür ederimalkisalkisalkis :sm_cool:a.s.

kızlar elbiseme bakınca ne boy varmış demeyin ayakkabımı almadığım için boyunu kestirmedim geçen fiyatını 150 ytl demiştim ama 290normal fiyatı merak eden olursa ben tekstilde 3 sene çalışmıştım biraz geliş gidişten anlarım pazarlıktan ondan yani bu fiyat eh biraz göbegim çatladı ama degdi bakalım nişanlım görmedi kına güne kadar da göstermiyecem biraz merak etsin çünkü gelinligimi üstümdeyken gördü :) süpriz olsun bakalım nediyecek

Ooooo burası baya canlanmış. Ben daha aynı yerde sayıyorum. Hala gelinliğim yok ortada haftaya bakıcam inşallah. Sadece evimizin portmantosu için ölçü alındı salı günü renk seçicez ve yapılmaya başlanacak. Artık gaza basmamızın zamanı geldi kaydirigubbakcemile3

kızlar elbiseme bakınca ne boy varmış demeyin ayakkabımı almadığım için boyunu kestirmedim geçen fiyatını 150 ytl demiştim ama 290normal fiyatı merak eden olursa ben tekstilde 3 sene çalışmıştım biraz geliş gidişten anlarım pazarlıktan ondan yani bu fiyat eh biraz göbegim çatladı ama degdi bakalım nişanlım görmedi kına güne kadar da göstermiyecem biraz merak etsin çünkü gelinligimi üstümdeyken gördü :) süpriz olsun bakalım nediyecek

kader elbiseni cok begendin :nazar: güle güle giy.... benim nisan elbisem bu tarz bir elbiseydi ve 280 almistim bu yüzden 290 demeleri bana normal geldi ama aferim sana ne güzel pazarlik yapmisin... ben anlamiyorum ben giriyorum magazaya pazarklik yapmiyoruz etiket fiyati diyorlar daha bir sey diyemiyorum. Nedir bu pazarlik yapmanin püf noktalari... elbisen harika gercekten gögüz altindaki taslari cok hos... arkadas listeme ekliyorum profilimden özel albümüme nisan fotolarima bakabilirsin

kizlar hepsinize güzel pazarlar bu ara.... bi cogunuz pazar günü nisanlinizla bulusuyordursunuz insallah güzel vakit gecirirsiniz.. biz uzagiz birbirimizden, dün öyle bi gerilditki cok üzüldüm cok agladim sonra tatliya bagladik ama sabah uyandigimda ilk aklima gelin yine kavgamiz oldu kolay kolay atamicam icimden herhalde. Burda güzel vakit gecirebiliyorum herseyi bir yana birakip güzel seylerle mesgul olabiliyorum bu yüzden KK yi ve KK özel kilan sizleri seviyor ve tesekkür ediyorum...

Ooooo burası baya canlanmış. Ben daha aynı yerde sayıyorum. Hala gelinliğim yok ortada haftaya bakıcam inşallah. Sadece evimizin portmantosu için ölçü alındı salı günü renk seçicez ve yapılmaya başlanacak. Artık gaza basmamızın zamanı geldi kaydirigubbakcemile3

izmirde yasiyorsun türkiyede tekstilin kalbi izmirde atiyor biliyorum ben.. Sen cok güzel bir gelinlik bulmakta zorlanmicani düsünüyoru... Bak bismillah Portmanto siparis verilmis ilk adim atilmis bundan sonrasi daha corap sökü gibi gelir, hic takma kafana... esya dedigin nedir dügüne kadar bir kac eksik kalmis olsa bile dügünden sonra hal edersiniz..

Kadercim elbisen cok tatli. Güle güle tasi canim. fmk senin dügün ne zaman? Ha bu ara bende almanyadayim su an. Sen neresindesin? ;=)

Kadercim elbisen cok tatli. Güle güle tasi canim. fmk senin dügün ne zaman? Ha bu ara bende almanyadayim su an. Sen neresindesin? ;=)

benim dügün 2 augostos allahtan bir sey olmasa... kölne 50 km uzakliktayim.
Is icin mi almanyadasin. sansina havalar güzel

Back