Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim gelinligin yakismis bide sac makjay la tamamlaninca harika olur.. bosver boncuk isini filan bu hali gayet iyi göz yorar sonracanım bnde beğenemezsem dikime vercektim çünkü çk erken vermen gerekiyo terziye o yüzden erken aldım zaten gelinliğimi bnde bağcıklı düşünüyodum ama bunu beğenince aldım valla :)
kader06 bn resim koymayı öğrendiğime göre anlatabilirim artık.
Cevap yaz kısmına giriyosun orda ataç simgesi var oraya tıklıyosun çıkan sayfadan gözat diyosun ve pcden resmi seçiyosun sonra solda yükle yazıyo araya tıklıyosun yükleme bitince pencereyi kapat yazan yere tıklıyosun, pencere kapandıktan sonrada tekrar ataça tıklıyosunorda senin seçtiğin resim oluyo ona tekrar tıklıyon sonrada cevapla diyon o kadar
canım bnde beğenemezsem dikime vercektim çünkü çk erken vermen gerekiyo terziye o yüzden erken aldım zaten gelinliğimi bnde bağcıklı düşünüyodum ama bunu beğenince aldım valla :)[/QUOT
canım bende tekirdağlıyyım ve 14 ağusta düğünüm :))
kızlar elbiseme bakınca ne boy varmış demeyin ayakkabımı almadığım için boyunu kestirmedim geçen fiyatını 150 ytl demiştim ama 290normal fiyatı merak eden olursa ben tekstilde 3 sene çalışmıştım biraz geliş gidişten anlarım pazarlıktan ondan yani bu fiyat eh biraz göbegim çatladı ama degdi bakalım nişanlım görmedi kına güne kadar da göstermiyecem biraz merak etsin çünkü gelinligimi üstümdeyken gördü :) süpriz olsun bakalım nediyecek
Ooooo burası baya canlanmış. Ben daha aynı yerde sayıyorum. Hala gelinliğim yok ortada haftaya bakıcam inşallah. Sadece evimizin portmantosu için ölçü alındı salı günü renk seçicez ve yapılmaya başlanacak. Artık gaza basmamızın zamanı geldi kaydirigubbakcemile3
Kadercim elbisen cok tatli. Güle güle tasi canim. fmk senin dügün ne zaman? Ha bu ara bende almanyadayim su an. Sen neresindesin? ;=)
Bende almanyada Darmstadt'ta okuyorum canim. Köln bize uzak degil. Orada kuzenim okuyor. Seni listeye eklerim canim.benim dügün 2 augostos allahtan bir sey olmasa... kölne 50 km uzakliktayim.
Is icin mi almanyadasin. sansina havalar güzel