İstanbuldayım şu an ve herşey super gidiyor, nikah için elbisemi aldım, gelinliğime karar verdim, mobilyalar alındı, nikah içim günümüzü aldık 16 Temmuzda EVET dicez inşallah allaha şükür herşey yavaş yavaş hal oluyor :))
İstanbuldayım şu an ve herşey super gidiyor, nikah için elbisemi aldım, gelinliğime karar verdim, mobilyalar alındı, nikah içim günümüzü aldık 16 Temmuzda EVET dicez inşallah, davetiyeler basıldı allaha şükür herşey yavaş yavaş hal oluyor :))
liste fiyati 82 tl mis.
matbaci nisanlimi taniyormus herhalde 100 tane davetiye hediye edecek diye tahmin ediyoruz ;-)
bundan önce nisanlim is arkadasi da bastirmis orda 100 tane ikrami olmus insallah bize de öyle bir kiyagi olur. 400 yerine 300 siparis verdik.
bir çok işini hallemişsin...mobilya gelinlik elbise seçimikafamçokkarıştı emiminki çok yorulmuşsundur..ama bunlar tatlı yorgunluklar....nikah tarihde alınmış...:lepi:gelinliğinin hazır mı dikilecek mi?
arzu hos geldin canim. Cok mutlu oldum seni burda tekrardan gördügüm icin. Senin haberin yok ama seni dualarla ugurladik..
Masallah kisa zamanda esya yi bile hal etmisiniz
arzu dügün tarihin nezamandi
01 agustos canım :)) Nikah İstanbul da olcak düğün de Giresunda olcak.
ah canim ah cok yakiniz birbirimize bende 1 augostosta orduda kinam yakilacak allah izin verirse
Ben dusa... bu pazar gecelerini sevmiyorum
gece yarisina kadar bir sag bir sol dönerim uyumak icin
kalkmaya yakinda dalarim uykuya
kızlar iyi geceler sizlerden bir ricam var haberlerde izlemişsinizdir ankarada kızılcahamamda bir kaza oldu yaralanalar içinde bir yakınımız var kolu omuzundan itibaren kopmuş dikilmiş şuan durumu çok şükür aldığımız bilgilere göre iyi ama dualara ihtiyaçı var sizlerden de dualarınızı bekliyorum tatlırüya dedigin gibi müslümanın müslümana duası kabul olurmuş teş kızlar duyarlı olduğunuz bildigim için yazdım çok sagolun ama her günün kıymetini bilelim ve şükür edelim çünkü herşey gelip geçiçi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?