-
- Konu Sahibi MotherandBaby
3O KILO ALMISSIN HAMILEYKEN:bbo:
AMA BU KADAR KISA SUREDE 20 KILO VERMENDE TAKDİRE ŞAYAN,TEBRİK EDERİM vereliniortak
gecen ay 6800 du bu ay 7200 ama gecenay kıyafetle tartılmıştı sanırım 600 gr.aldı esra toplamda geçmeyelım çok ıı dedı ben dedımkı çok sık emmek ıstyr sanırım yetmyr yetıyor ama azalıyor olabılır dedı bıze daha lazım anne sutun dedı 6.aydan sonra zaten azalacak dedı önumuzdekı ay baslayacagız ek gıdaya
mamayı mına eve geldıgı gunden berı gece 1 kere alıyordu ilk 2 ay 30 cc sonrakı 2 ay 60 cc son 1 aydır da 90 cc verıyorum almazsa mama uyumuyor gunduz çok sık emdıgı için gece sutun yetmyr sanırım mutlaka o mamayı almak ıstyr bu arada kılosunda o mamanın etkısı yok o kadar az ve 1 kere mamanın dedı ona göre degerlendır dıye yazayım dedım
400gr alsa bile süper bence 4.aydan sonra kilo alımı azalıyomuş zati benimde akşamları süt az oluyo gündüz vakum gibi çektiği için gece bol oluyo vede gece az emiyo uyku arası bende gece emerken öbür yandan sağıyorum sağdığımı da ertesi gün takviye olarak veriyorum bu ara bizimki de iki saatte bir nerdeyse uyanmaya başladı artık çabuk hazmediyolar sütü şu bi bucuk ayı atlatsak 6 ayda pek uzun be bende her ay başı ek gıdaya başlıcam diyorum kilo alımı iyi olunca kıyamıyorum ömür boyu yiyecek zaten anne sütünü alabildiği kadar alsın diyorum 6 aydan sonra ek gıdaya başlayanlar yemek yeme konusunda biraz mızmız oluyo diyolar ya
masallah sanada ogluşunada
2 kılo çok ıı nılgun bırde veremyrm diyordun 2 kılo bırden gtmş süperrr masallah
ewt ya bende bu ay bşlarım sankı dıyordum ama vazgeçtım ömru yemekle gececek alsın 1 ay daha anne sutu meyve sebze fılesı aldım şapur şupur suyunu çekyr masallah dişetlerınıde kasıyor oyle dene ıstersen tada alışsın dıye ek gıdaya elktrıklı ve aynı zamanda pilli olan nukun sagma makınası var bende ilk zamanlar ııdı ama sonradan randıman alamadım ya sapıttı makına yada bende mına sagck kdr sut bırakmıyo :)
Teşekkür ederim. Evet handeel çok kilo aldım, ne istiyorsam yedim abarttım hatta :)) ama kendiliğinden gidiyor kilolar, bir de emzirince daha da bir enerji harcandığı için uğraşmama gerek bile kalmadı.
4ayımızda kılomuz70003,5aylık kılomuz 6700
100gr almış malesef:1no2kadar sut yapsın dıye herseyı yedım bana kılo yaptı ogluma degılmafoldumben
boy64
bende emzırıyorum ama bendekıler nıye yerınde duruyo acaba eyvahedigeldismile
Oğlum 3.ay 8100gr.ve 67 cm.maşallah
Uzun ve tombiş oğlum benm maşallah sana
4.ay 8700gr. ve 70cm Allah nazarlardan korusun