2009 aralık bebeklerinin ve annelerinin aylık kilo takibi

fırsatım olsa pelin senin aerobik programından gidicem şimdi sıkılaşmakta lazım 2 mil olanı indirdim yarım saat mı ne çok iyiydi bence en makulu o başlangıç olarak da vakit bulamıyorum bi kere yapabildim bu arada akşam yemeğini iyice azalttım sadece cornfleks yiyorum bide bi iki meyve kilo vermem yavaşladı çünkü bir hafta gerideyim olsun bunada şükür

maşallah esra ya valla süpersin
ben hala aynıyım 5kilo fazlam var doğumdan sonra hiç veremedim yapıştı kaldı hepsi :KK43:

Ben de 70-71 arası gidip geliyorum sabah seviniyorum 70 oldum diye.akşam bir bakıyorum yine 71:KK43: ama yaz geliyor çok zayıflamak istiyorum.günde içtiğim su 3litredir en az.çok da sıkıntım var hala terliyorum az spor yapabilsem eminim birkaç kilo hemen gidecek ama yapamıyorum oğlumdan dışarı nasıl çıkayım ki:KK43:

Aayy çok sevinçliyim 2gündür sabahları 69 çıkıyorum,demek ki bir kilo kesin verdim.opuyorumnanaktan dün kotlarımı deneyeyim dedim,3hafta falan önce hiç çekemediklerim zor da olsa oldu ve de kapandı.o kadar sevindim ki anlatamam.biran önce gitsin şu pis kilolarrsositososito

bnm kıyafetlerimin hepsi oluyor benm sorunum gobeeğim :)
yaz gelio hatta burda geldi bile kısa kollu giymeye başladık bile
giydiğim şeylerden göbeğim fırlıo çok gıcık duruyo ya :KK43:

8 aralıkta doğum yaptım sezaryenle 4kg 20gr doğdu oğlum hamilelikte 25 kilo almıştım 70 le başladım 95 le doğuma gittim...bugün tam 3 ay 30 gün oldu 73 kiloyum ve 3 kilom kaldı eski kiloma kavuşmama...azmettim eskisi gibi olcam...göbek kısmım biraz cıvık bambıl bambıl sallanıyor o kadarda olsun ama di mi :)))) onu da hallederim mekikle umarım...
gören hamileliğimdeki şiş halimin nasıl gidebildiğini soruyor,bilmiyorum sanırım kilo değil ödemmiş onlar...
sanki hiç doğum yapmamış gibisin diyorlar eski halimdeki gibiymişim seviniyorum...

Son düzenleme:
hamile kalış 82 doğuma gidiş 85 şimdi 74...hedef 68

ömer;

8500 gr.
67-69 cm arası boy..
48 baş çevresi
3x2 bıngıldak

MAŞALLAH...

Son düzenleme:
benim boyum 1.76 hamile kalış 70 84 ile hamileliği tamamladım doğumdan sonra 75.5 şimdi ise 77:KK43:((((
normalde kilom 57 düşünün artık :KK43:(((((
kızım 2800 doğdu boy 49cm 5 gün sonra 2600
1. ay 4200 gr 54cm
2.ay 5800 gr 58cm

3.ay 6500 gr 62 cm
4.ay 7100 gr 64 cm :nazar:

ben hala aynıyım :tomato:

hamile kalış 82 doğuma gidiş 85 şimdi 74...hedef 68

ömer;

8500 gr.
67-69 cm arası boy..
48 baş çevresi
3x2 bıngıldak

MAŞALLAH...

Ömere 41 kere maşallahda ya zati senin boy 1.78 değilmiydi süper kilon sana da maşallah :)

bende cumartesi yazarım artıkın son halimizi

Merhaba kızlar, 59 kiloda hamile kaldım 91 kiloyla doğuma girdim :)))

oğlum 3.710 kg doğdu, ilk ayında 4.640, ikinci ayında 5.430 ve şimdi yani üçüncü ayında da 6.480 kg. Ben ise 71 kiloyum :KK43:( ama vericem çok hırslıyım bu konuda, 36 bedenden 44 bedene girmek acayip zoruma gidiyor. Gerçi yavrum sağlıklı olsunda kilo hiç bir şey..

4. ay sonunda Gökay ,
kilo 7030 gr.
boy 67 cm
baş çevresi 43

ben 67 iki kilo vermişim :))))
63 le hamile kalmıştım kaldı 4 kilo
ama hedef 60 kg

4. ay sonunda Gökay ,
kilo 7030 gr.
boy 67 cm
baş çevresi 43

ben 67 iki kilo vermişim :))))
63 le hamile kalmıştım kaldı 4 kilo
ama hedef 60 kg

:nazar::nazar: kuzumaaaa....sadece anne sütüyle Allah arttırsın inş....

sende çok iyiysin anacım...unutma biz 2 çocuk doğurdukkkkkk :hooray:

mrb kızlar ben 64 ile hamile kaldım.doğuma 83 ile girdim ve şuan 76 kiloyum.çokkk fazlam var çookkkkkk :KK43:(

kızım 11.12.2009 da doğdu.4.aymızdayız şuan ve dün doktorumuz ek gıdaya başlayabileceğimizi söyledi.mama da aldığı için başla dedi..sadece anne sütü alsaymış başlatmıcaktı ....

pelin mina 4.ayında kaç gram almış vede ek gıdaya geçelim dedimi vede mama takviyesi yapıyomusun vede ne kadar kilolarıda verirsin elini salla yeter biraz azim takır takır gider kilolar

gecen ay 6800 du bu ay 7200 ama gecenay kıyafetle tartılmıştı sanırım 600 gr.aldı esra toplamda geçmeyelım çok ıı dedı ben dedımkı çok sık emmek ıstyr sanırım yetmyr yetıyor ama azalıyor olabılır dedı bıze daha lazım anne sutun dedı 6.aydan sonra zaten azalacak dedı önumuzdekı ay baslayacagız ek gıdaya
mamayı mına eve geldıgı gunden berı gece 1 kere alıyordu ilk 2 ay 30 cc sonrakı 2 ay 60 cc son 1 aydır da 90 cc verıyorum almazsa mama uyumuyor gunduz çok sık emdıgı için gece sutun yetmyr sanırım mutlaka o mamayı almak ıstyr bu arada kılosunda o mamanın etkısı yok o kadar az ve 1 kere mamanın dedı ona göre degerlendır dıye yazayım dedım

Merhaba kızlar, 59 kiloda hamile kaldım 91 kiloyla doğuma girdim :)))

oğlum 3.710 kg doğdu, ilk ayında 4.640, ikinci ayında 5.430 ve şimdi yani üçüncü ayında da 6.480 kg. Ben ise 71 kiloyum :KK43:( ama vericem çok hırslıyım bu konuda, 36 bedenden 44 bedene girmek acayip zoruma gidiyor. Gerçi yavrum sağlıklı olsunda kilo hiç bir şey..

3O KILO ALMISSIN HAMILEYKEN:bbo:
AMA BU KADAR KISA SUREDE 20 KILO VERMENDE TAKDİRE ŞAYAN,TEBRİK EDERİM vereliniortak

selam herkese 71 le hamile kaldım 82 ile doğum yaptım şimdi 66 kiloyum bebişim 27 aralık doğumlu sadece mama alıyor 3.5 aylık oldu doğum sonrası kilo kaybetti 3. ay sonunda boy 60 kilosu 5 kilo 730 gram doktorumuz iyi dedi 4.ay bitince ek gıdaya başlıcaz inş..

X