2009 aralık bebeklerinin ve annelerinin aylık kilo takibi

benım boy 1.70,54 le hamıle kaldım 12 kılo aldım,,doğumla 8 kılo gıttı 3 ayda da gerı kalan,,rejım falan yapmamıştım eskıısı gıbı yıyodum kı eskıden de pek yeemk yeemmzdım fakat adet gordukten sonra iştahım acıldı 8 den sonra bışy yıyemıyen ben gece11 de yemek yer oldum,,abur cubur da cabası ve bır ayda 2 kılo aldım şimdi 56 yım ve devam edersem boyle yemeye gerısı gelıcek.mıde bı kere buyudu mu zoroluyo az yemek..ama bı dur demem lazım kendıme,,bılmıyom nası yapıcam.
işin ozu az yemekte ve doğru şeylerı tuketmekte.

günaydın bizd edün kontrole gittik
oğluşumun doğum kilosu:3460 49 cm
1. ay:4700
2. ay:6000
3. ay:6650 60 cm (bronşolit olmuştu, hiç iştahı yoktu kuzumun)
4.ay :7500 62cm
5. ay: 8300 64 cm

bende 15 kilo aldım, 9u doğumda gitti, sonra 3 kilo daha gitti kendi kendine 4 kilom kalmıştı ama bi ara sütüm azaldı, bende süt yapar diye duyduğum ne varsa saldırdım geri aldım o 3 kiloyu şimdi tekrar 1 kilo gitti 6 kilom kaldı bakalım onlar nezaman gidecek, sinir oluyorum.

hamile kalmadan önce ki kilo 50
doğuma griş 74
doğumdan hemen sonra 68
şimdi 60
onuda sanırım emzirerek verdim ne diyet ne doğru dürüst spor..
ya nolcak bu 10 kilo bana yapıştı ya, napsam ya, yemeyince süt te olmuyor anasını satayım ya ooooooooooooooooooooffffffffffffffff

benim kızın 5 aylık durumu 7800gr boy 66 cm artık ek gıdalara gıdım gıdım başladık sadece meyve püresi 6 aylık olunca tam gaz başlıcam ek gıdalara bense 57 kilo oldum kaldı 2 kilom normalde bu hafta 55 olacaktım 2 hafta gerideyim lanımın ama bu ara çok gezdim yedim içtim aylardır dikkat ediyorum zaten mola vereyim dedim yiyeyim içeyim benimki de can dimi nasılsa artık eski kıyafetlerimi giyiyorum biraz dar olsada görende daha verme diyo ama olsun bana ait olmayan şeylerin bi an önce bu bedenden çıkıp gitmesi lazım

dün kontrole gıttık ve rota asımızın 2. dozunu da oldk. kuzumun kılosu 7740gr. boyu 63 cm baş çevresi 42.5 cm. doktor fazla kılo almıs dıye kızdı. ben yavas yavas mamaya baslamıstm 4.aydan sonra elme suyunun içine bebe bıskuvısı ezıp verıyodum bıde gunde 1 kez. bebe buskuvısı ezmeden elma suyunu ver dedı. mama da hıc verme sadece anne sutu dedı. benım kız doymuyo kı ama. aç mı bırakıcam cocugu bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

ya cok kilolu degilki benim 4.ay kilomuz8080gr sadece anne sutu 2 haftadir meve puresini veriyom ama bayilabayila yemiyo bende zorlamiyom suan 4 ay 2 haftalik bu ayin 24 randevumuz var.ac birakma mama vermesende emzir

Son düzenleme:
56 hamile kaldim 78 doguma girdim 70 kiloya dustum dogum sonrasi
suann 67 kiloiyum yani istahim cok acik offfffffffffffffff

ya cok kilolu degilki benim 4.ay kilomuz8080gr sadece anne sutu 2 haftadir meve puresini veriyom ama bayilabayila yemiyo bende zorlamiyom suan 4 ay 2 haftalik bu ayin 24 randevumuz var.ac birakma mama vermesende emzir

bana gore de fazla kılolu degıl ama 8. ayda olması gereken kıloda suanda dedı doktor. ben gene aynı sistem de devam edıyorum. o zaten yurumeye falan baslayıp ayaklanınca verıcek kılolarını tombiş yavrum benım. dogdugu gunden berı mamayla beslenen bebekler var, ben ilk 4 ay su bile sürmedim çocugun agzına,sırf anne sütü verdim. sımdıde gunde 1 defa 1 cay bardagı mama verıyorum dıye doktor kızdı.

56 hamile kaldim 78 doguma girdim 70 kiloya dustum dogum sonrasi
suann 67 kiloiyum yani istahim cok acik offfffffffffffffff

benim de iştahım çok açık, hemde çok. çikulata falan yerken böyle çiğnemeden yutmak istiyorum, çiğnemek vakit kaybı gıbı gelıo, o çikulata hemen kana karıssın :kedi:

canım ya hiçte fazla değil kilosu olması gereken aralıkta sen aynen devam et bence.

5. ay kilomuz 8150 gr boy 69 olmuş sadece anne sütü veriyorum ama doktor ısrarla pürelere başlayalım diyo kararsız kaldım

doktorunuz kilosu fazla dedi mi? beniki 7740 gr. doktor fazla dedı bana. dikkat et dedi.
canım bence çok normal bebeğinin kilosu hem aynı gün doğum yapmışık.doktoru boşver sen kendi bildiğin gibi yap.
benimki 9 kilonun üzerinde fazla denmedi hiç normal sayılıyor.hiç ek gıdaya da başlamadık

bence de normal de iişte aklımı bulandırdı doktor ne bilim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…