2009 aralık bebeklerinin ve annelerinin aylık kilo takibi

3O KILO ALMISSIN HAMILEYKEN:bbo:
AMA BU KADAR KISA SUREDE 20 KILO VERMENDE TAKDİRE ŞAYAN,TEBRİK EDERİM vereliniortak

Teşekkür ederim. Evet handeel çok kilo aldım, ne istiyorsam yedim abarttım hatta :)) ama kendiliğinden gidiyor kilolar, bir de emzirince daha da bir enerji harcandığı için uğraşmama gerek bile kalmadı.

gecen ay 6800 du bu ay 7200 ama gecenay kıyafetle tartılmıştı sanırım 600 gr.aldı esra toplamda geçmeyelım çok ıı dedı ben dedımkı çok sık emmek ıstyr sanırım yetmyr yetıyor ama azalıyor olabılır dedı bıze daha lazım anne sutun dedı 6.aydan sonra zaten azalacak dedı önumuzdekı ay baslayacagız ek gıdaya
mamayı mına eve geldıgı gunden berı gece 1 kere alıyordu ilk 2 ay 30 cc sonrakı 2 ay 60 cc son 1 aydır da 90 cc verıyorum almazsa mama uyumuyor gunduz çok sık emdıgı için gece sutun yetmyr sanırım mutlaka o mamayı almak ıstyr bu arada kılosunda o mamanın etkısı yok o kadar az ve 1 kere mamanın dedı ona göre degerlendır dıye yazayım dedım

400gr alsa bile süper bence 4.aydan sonra kilo alımı azalıyomuş zati benimde akşamları süt az oluyo gündüz vakum gibi çektiği için gece bol oluyo vede gece az emiyo uyku arası bende gece emerken öbür yandan sağıyorum sağdığımı da ertesi gün takviye olarak veriyorum bu ara bizimki de iki saatte bir nerdeyse uyanmaya başladı artık çabuk hazmediyolar sütü şu bi bucuk ayı atlatsak 6 ayda pek uzun be bende her ay başı ek gıdaya başlıcam diyorum kilo alımı iyi olunca kıyamıyorum ömür boyu yiyecek zaten anne sütünü alabildiği kadar alsın diyorum 6 aydan sonra ek gıdaya başlayanlar yemek yeme konusunda biraz mızmız oluyo diyolar ya

400gr alsa bile süper bence 4.aydan sonra kilo alımı azalıyomuş zati benimde akşamları süt az oluyo gündüz vakum gibi çektiği için gece bol oluyo vede gece az emiyo uyku arası bende gece emerken öbür yandan sağıyorum sağdığımı da ertesi gün takviye olarak veriyorum bu ara bizimki de iki saatte bir nerdeyse uyanmaya başladı artık çabuk hazmediyolar sütü şu bi bucuk ayı atlatsak 6 ayda pek uzun be bende her ay başı ek gıdaya başlıcam diyorum kilo alımı iyi olunca kıyamıyorum ömür boyu yiyecek zaten anne sütünü alabildiği kadar alsın diyorum 6 aydan sonra ek gıdaya başlayanlar yemek yeme konusunda biraz mızmız oluyo diyolar ya

ewt ya bende bu ay bşlarım sankı dıyordum ama vazgeçtım ömru yemekle gececek alsın 1 ay daha anne sutu meyve sebze fılesı aldım şapur şupur suyunu çekyr masallah dişetlerınıde kasıyor oyle dene ıstersen tada alışsın dıye ek gıdaya elktrıklı ve aynı zamanda pilli olan nukun sagma makınası var bende ilk zamanlar ııdı ama sonradan randıman alamadım ya sapıttı makına yada bende mına sagck kdr sut bırakmıyo :)

masallah sanada ogluşunada
2 kılo çok ıı nılgun bırde veremyrm diyordun 2 kılo bırden gtmş süperrr masallah

öyle 69 da çakılmış kalmıştım ilk 3 ay
bu ay birazda dikkat ettim ama
2 kilo gitti şükür ,
en azından psikolojik sınırı aştım sinir olmuştum 69 'a
bundan sonra daha kolay veriirim diye düşünüyorum ama bakalım önümüzdeki aya kadar ne olacak ???

darısı başına bu arada ( kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm )opuyorumnanaktan

ewt ya bende bu ay bşlarım sankı dıyordum ama vazgeçtım ömru yemekle gececek alsın 1 ay daha anne sutu meyve sebze fılesı aldım şapur şupur suyunu çekyr masallah dişetlerınıde kasıyor oyle dene ıstersen tada alışsın dıye ek gıdaya elktrıklı ve aynı zamanda pilli olan nukun sagma makınası var bende ilk zamanlar ııdı ama sonradan randıman alamadım ya sapıttı makına yada bende mına sagck kdr sut bırakmıyo :)

o fileyi bende denedim hatta deniyorum arada ama pek kullanamıyor elmayı yalatıyorum arada filenin içine koyduğumda biraz çekiyor sonra sinirleniyor normal yaladığında sünger gibi çekebiliyor ama filede onu yapamıyor ondan sinirleniyor herhalde bide ellerini öyle tam kullanamıyor düşürünce elinden alması uzun sürüyor o arada bağırmaya başlıyor zaten ben normal sağmaya kalksam çok zor sağıyorum süt öyle şarıl şarıl gelmiyor ama bi taraftan asya emince öbür taraftan aynı emdiği gibi süt akıyor yani tek sağınca iki memeden 100 ml yarım saatte ancak sağabiliyorum ama bi tanesini asya emince sadece öbür memeden 100ml 5 dakiakada sapabiliyorum mecbur başka yöntem bulamadım elektrikli değil benimki el pompası benimde gözüm elektriklilerde halbuki bebeğin emmesini taklit edebildikleri için tam sağım mümkün diye biliyodum

Teşekkür ederim. Evet handeel çok kilo aldım, ne istiyorsam yedim abarttım hatta :)) ama kendiliğinden gidiyor kilolar, bir de emzirince daha da bir enerji harcandığı için uğraşmama gerek bile kalmadı.

bende emzırıyorum ama bendekıler nıye yerınde duruyo acaba eyvahedigeldismile

bugun bızde 4..ay asılarımızı olduk kuzum cok cok agladı sımdıde huzursuz agrı kesıcı surup verdım ama sonumuz ne olcak bu gun bılemıyorum
kılo 6750
boy 66
bas cevresı 41,5
sadece anne sutu alıyoruz
ben hala aynı kılodayım gram gıtmıyor:KK43:

oğlum 3100 gr doğdu 49 cm di boyuda
1.ay 5000
2.ay 6500
3.ay 7900
4.ay 8800 boyumuzda 67 cm:nazar:
buaarada sadece anne sütü alıo oğlum iri bi bebiş olcak sanırım:nazar:

bizde gittik 4.ay kontrolümüzel
zeynep
kilo..7150
boy..64.5
baş çevresi kilo ve boyuna göre az ama normal değerler arasında dedi.ama ben çok kafama taktım..aşı kartınıda hastanede unutmuşuz kaç olduğunuda hatırlamıyorum biran önce alsamda kontrol etsem.bende kilo vermişim sonunda:))))))))))))) 67 idim doğumdan sonra 65 e düşmüşüm doğumdan önce 57 idim ama o kiloya inmesemde olur 5 kilo daha versem yeter..bide şu iğrenç göbek gitse tabi biran önce...

bnde kilo verdim sanırım baskül yokki burda öğrenemiyorum kilomu ama kısan pantolonum düşüyo belimden sanırım zayıfladım :)))))
sabah kalkınca göbüş yok oluyo kahvaltıdan sonra geri gelio :KK43:(

X