- 26 Ağustos 2009
- 247
- 0
- Konu Sahibi MotherandBaby
kıskanıyorum kilo verenleri yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün kontrole gıttık ve rota asımızın 2. dozunu da oldk. kuzumun kılosu 7740gr. boyu 63 cm baş çevresi 42.5 cm. doktor fazla kılo almıs dıye kızdı. ben yavas yavas mamaya baslamıstm aydan sonra elme suyunun içine bebe bıskuvısı ezıp verıyodum bıde gunde kez. bebe buskuvısı ezmeden elma suyunu ver dedı. mama da hıc verme sadece anne sutu dedı. benım kız doymuyo kı ama. aç mı bırakıcam cocugu bilmiyorumkismile
ya cok kilolu degilki benim 4.ay kilomuz8080gr sadece anne sutu 2 haftadir meve puresini veriyom ama bayilabayila yemiyo bende zorlamiyom suan 4 ay 2 haftalik bu ayin 24 randevumuz var.ac birakma mama vermesende emzir
56 hamile kaldim 78 doguma girdim 70 kiloya dustum dogum sonrasi
suann 67 kiloiyum yani istahim cok acik offfffffffffffffff
dün kontrole gıttık ve rota asımızın 2. dozunu da oldk. kuzumun kılosu 7740gr. boyu 63 cm baş çevresi 42.5 cm. doktor fazla kılo almıs dıye kızdı. ben yavas yavas mamaya baslamıstm 4.aydan sonra elme suyunun içine bebe bıskuvısı ezıp verıyodum bıde gunde 1 kez. bebe buskuvısı ezmeden elma suyunu ver dedı. mama da hıc verme sadece anne sutu dedı. benım kız doymuyo kı ama. aç mı bırakıcam cocugu bilmiyorumkismile
5. ay kilomuz 8150 gr boy 69 olmuş sadece anne sütü veriyorum ama doktor ısrarla pürelere başlayalım diyo kararsız kaldım
canım bence çok normal bebeğinin kilosu hem aynı gün doğum yapmışık.doktoru boşver sen kendi bildiğin gibi yap.doktorunuz kilosu fazla dedi mi? beniki 7740 gr. doktor fazla dedı bana. dikkat et dedi.
canım bence çok normal bebeğinin kilosu hem aynı gün doğum yapmışık.doktoru boşver sen kendi bildiğin gibi yap.
benimki 9 kilonun üzerinde fazla denmedi hiç normal sayılıyor.hiç ek gıdaya da başlamadık
boşver takma dr.u kafana hepsi ayrı bişey söylüyorlarbence de normal de iişte aklımı bulandırdı doktor ne bilim bilmiyorumkismile
boşver takma dr.u kafana hepsi ayrı bişey söylüyorlar