2009 aralık bebeklerinin ve annelerinin aylık kilo takibi

azram 6800 boy 66cm...doktor normal değerlerde zayıf değil ama zarif bı kız olacak dedi:)mama hıç kullanmadım..bu ay meyvelerden tattır dedı.

bende 56 oldum kaldı 1 kilom zaten artık kıyafetlerimi giyiyorum normale dönmek çok güzel bişey darısı kilo vermeyenlerin başına hadi bana geçmiş olsun

5. ay kontrolümüzüde yaptırdık
zeynebimin kilosu 8150 olmuş boyuda 66 cm baş çevresi 41 cm.baş çevresi küçüklüğünü sordum normal değerler içinde sorun edecek bişey yok gelişimi gayet iyi dedi rahatladım..
benim kilo aynı veremiyorum zaten vermek içinde bişey yapamıyorum (

kızlar kontrolden geldik 500 gr almış bu ay, gayet iyi dedi boyuda 4 cm uzamış..

yani 8060 gr, 68 cm baş çevresi de 43 cm
MAşallah oğlumaaaa

bebeğim
doğum 2550
1.ay 3580
2.ay 4900
3.ay 5900 boy 59 cm
4.ay 6700 boy 62 cm
5.ay 7450 boy 65 cm

likapa_ kullanıcısından alıntı Mesajı göster
hamile kalış 69.5 doğuma gidiş 75.5
şuan ki kilo 71
kızım Zeynep 22 aralık doğumlu
doğum kilosu 2.370 kg boy 47 cm

1. ay 3500 kg. boy 50.5 cm.
2. ay 4400 kg. boy 53 cm
3.ay 5050 gr. boy 57 cm
4.ay 5600 gr. boy 58.5 cm
5.ay 6350 gr. boy 63.5 cm

benımde 3 kg daha gıttı 72 oldum, 5 kg kaldı hamile kaldıgım kg ya düşmeme. bu arada 23 kg almıstım mafoldumben

benımde 3 kg daha gıttı 72 oldum, 5 kg kaldı hamile kaldıgım kg ya düşmeme. bu arada 23 kg almıstım mafoldumben

maşallah yaa ben de 19 kilo aldımm hala 10 kilom var nasıl veriyorsunuz egzersiz mi diyet mi süt veriyorum diye diyet yapamıyorum belki psikolojik dikkat ettğim zaman da sütümü etkileyecek diye korkuyroum karnıım acıkıyor. çok moralim bozuluyor kocaman göebeğim var ben de kilo vermek istiyoruuum. yardım lütfen ne yiyip ne içiyorsunuz yazın
bi de elma sirkesi sandoloz sakızı falan var onları kullanan var mı emzirirken kullanılır mı bilen varsa paylaşsın lütfen

çok karnın acıkınca myva ile geçiştir ara ögunlerı 1 ögun kflakes yedım ben su çogalttım bıde ana ögunlerı sebze yemek daha dogrusu ekmek arası kızarma hazır şeyler yerıne saglıklı ev yemegı yemek sanırım çözum olacak bentek basıma evde bebışe bakarken saglıklı beslenemıyorum ama şimdi kalanı nasıl gider bilmyrm esra bır el at bıze :)))

hemen atayım bacım:)) ben aç kalmamaya özen gösterdim günde ortalama 3 litre su içtim akşam 6 dan sonra bişey yemedim sadece su ve açlık bastırırnca meyve şekersiz meyvelerle kendimi avuttum öğünlerimi tam yedim ama yemekleri hep nerdeyse yağsız yaptım her besin türünden her öğünde almaya çalıştım aç kalınca kilo verilmiyo onu gördüm az az yedim sık yedim ve olabildiğince kalorisi düşük besin değeri yüksek şeyler tükettim sabah öğünlerini güçlü öğle biraz daha düşük akşamı hafif atlattım kfleksi akşam öğünlerinde tükettim bu şekilde acaip kilo veriliyo yalnız kflekse alternatif dianın kendi ürünü yulaf gevreğini keşfettim hem acaip tok tutuyo kfleksi yiyince hava yiyomuş gibi oluyodum hemen acıkıyodum bu yulaf gevreğinde azıcık yiyosun ama inanılmaz tok tutuyo deneyin göreceksiniz meyvelisini alıyorum içindeki bütün meyveler gercek tahıllar gerçek yapay bi görüntüsüde o yöndende güzel çikolata krizleri için 55 kalorilik stik çikolatalardan aldım hergün bi tane yiyodum dengeliyodum yani şimdi de dikkat ediyorum kızlar siper bişey acaip huzurluyum valla hemen verin kiloları nasılsa emziriyosunuz şimdi verirseniz verirsiniz hem dengeli beslenmeye dikkat ettikten sonra sütede bişey olmuyo börekten çörekten süt olmuyo zaten benim kızda bu arada 8 kilo oldu boyda 68

Merhaba 74 kg ile hamile kaldım 90kg doğum yaptım şu an 69.5 kiloyum. Diyet falan yapmadım ama safra kesesi problemim vardı ameliyat oldum.Hiç yemek yiyemedim.Bu yüzden kilolar da gitti.

Merhaba 74 kg ile hamile kaldım 90kg doğum yaptım şu an 69.5 kiloyum. Diyet falan yapmadım ama safra kesesi problemim vardı ameliyat oldum.Hiç yemek yiyemedim.Bu yüzden kilolar da gitti.

geçmiş olsuncanım kötü olan o şekilde kilo vermek varsın kilolar kalsın Allah sağlık versin yeter ki

Ayyy çok sinir ama bende kilo acısından nokta değişiklik yokk . .zaten aslında bunun için bi çabada yok cok mutluyum ben 80 kiloyum cok mutluyum coooook . .sempatiksalakcinnimafoldumbenkafamçokkarıştı
Ağlamak istiyorum artık bu yaz rutin kışlıkları kaldır yazlıkları çıkar işlemini bile yapmadım biliyorumki o incecik penyeler o dar kotlar o koca popomdan gecmeyecek . .öhö öhöööööö

Son düzenleme:

:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…