-
- Konu Sahibi MotherandBaby
esra helal olsun valla sana tebrık ederım masallah
doktorunuz kilosu fazla dedi mi? beniki 7740 gr. doktor fazla dedı bana. dikkat et dedi.
benımde 3 kg daha gıttı 72 oldum, 5 kg kaldı hamile kaldıgım kg ya düşmeme. bu arada 23 kg almıstım mafoldumben
maşallah yaa ben de 19 kilo aldımm hala 10 kilom var nasıl veriyorsunuz egzersiz mi diyet mi süt veriyorum diye diyet yapamıyorum belki psikolojik dikkat ettğim zaman da sütümü etkileyecek diye korkuyroum karnıım acıkıyor. çok moralim bozuluyor kocaman göebeğim var ben de kilo vermek istiyoruuum. yardım lütfen ne yiyip ne içiyorsunuz yazın
bi de elma sirkesi sandoloz sakızı falan var onları kullanan var mı emzirirken kullanılır mı bilen varsa paylaşsın lütfen
benımde 3 kg daha gıttı 72 oldum, 5 kg kaldı hamile kaldıgım kg ya düşmeme. bu arada 23 kg almıstım mafoldumben
Merhaba 74 kg ile hamile kaldım 90kg doğum yaptım şu an 69.5 kiloyum. Diyet falan yapmadım ama safra kesesi problemim vardı ameliyat oldum.Hiç yemek yiyemedim.Bu yüzden kilolar da gitti.
geçmiş olsuncanım kötü olan o şekilde kilo vermek varsın kilolar kalsın Allah sağlık versin yeter ki
Ayyy çok sinir ama bende kilo acısından nokta değişiklik yokk . .zaten aslında bunun için bi çabada yok cok mutluyum ben 80 kiloyum cok mutluyum coooook . .sempatiksalakcinnimafoldumbenkafamçokkarıştı
Ağlamak istiyorum artık bu yaz rutin kışlıkları kaldır yazlıkları çıkar işlemini bile yapmadım biliyorumki o incecik penyeler o dar kotlar o koca popomdan gecmeyecek . .öhö öhöööööö