• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ben geldiim. size yazdıktan sonra annemle kuzum geldi doktora götürdük. gece çok öksürdü. boğaz kızarıklığı varmış burnumuzda akıyor. nazar değdi oğluşuma akşam herhalde yaa:59: ilaçlarımızı aldık. bir de kkk aşısı vurulduk koldan.

bir de bir aydır hiç büyümemiş berkay. ne boy ne kilo ne baş çevresi her şeyi aynı. şaşırdım ve üzüldüm. ama çok hareketlendi artık bütün gün evi yürüyerek tavaf ediyor resmen. hiç oturmuyor akşama kadar uyumuyor ne olacak. yine de ortalamanın üzerindeymişiz ama duraklamasına üzülmedim desem yalan olur.

ben iki güne iki tane 25 kişilik şeker hamurlu üzeri oyuncaklı 1 şeklinde pasta için 170 tl ye anlaştım. dün akşamki fena değildi ama süslemelerde biraz kusurlar vardı. tabi sadece benim farkedebildiğim kusurlar. şimdi cumartesi için yapılacak olanda o eksikliklerin olmaması için uyarıcam. ama genel olarak gayet güzeldi.

ya kızlar birşey sorucam sizin aktivite masasında muza basınca birşey oluyor mu? yani müzik ses v.s. bizimkinde muz hiçbir işlev görmüyor da!!!

çatlak :90: :90: :90:
ben benim işte o ben:37:
ya kızlar birşey sorucam sizin aktivite masasında muza basınca birşey oluyor mu? Yani müzik ses v.s. Bizimkinde muz hiçbir işlev görmüyor da!!!

benim muza basıncada ses çıkarmıyor ama:27::60:
Ilahi müzeyyen ne güldüm yaaaa

allahda seni güldürsün

berkay kuzusuna üzüldüm :59:
Kesin nazar değmiştir paşama:59:
Bol sıvı gıda alsın kuzum annesi
kkk aşınızdan kurtuldunuz çok şükürde diğerini ne zaman yapıcaklar peki?
Biz hem kol hem bacakdan oldukyaaaa

selamlar herkese. okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bir türlü. size birşey danışmak için yazayım dedim. benim kızım bir haftadır ishal ama öyle çok çok değil. yani günde 4 bez sulu kakaysa bir bezde katı yapıyor. iki bez doluysa diğerleri az az oluyor. dün doktora gittik kaka tahlili yapıldı çok şükür birşey çıkmadı. yani mikrobik birşey yok. doktor şimdilik birşeyi yok diyemeyiz 14 gün sürerse yine görüşürüz dedi. bugün yine aynı durumu. nedendir anlamadım gitti. süt içmeye başlamıştı o yaptı desem iki gündür vermiyorum süt. bi fikri olan varmı acabağaa

benim muza basıncada ses çıkarmıyor ama:27::60:
Ilahi müzeyyen ne güldüm yaaaa

allahda seni güldürsün

berkay kuzusuna üzüldüm :59:
Kesin nazar değmiştir paşama:59:
Bol sıvı gıda alsın kuzum annesi
kkk aşınızdan kurtuldunuz çok şükürde diğerini ne zaman yapıcaklar peki?
Biz hem kol hem bacakdan oldukyaaaa

yaa bak şimdi nasıl utandım:17: ama ben öyle demedim özellikle muzun hangi muz olduğunu belirttim. senin için kötü canım valla ben masumum:69: aaamiiinn allah hepimizi güldürsün.

işte bugünkü aşı planda yoktu doktora gidince gelmişken vuralım dedi getirttik eczaneden vurdurduk. önümüzdeki hafta da sağlık ocağına götürücem prevenar için. hangisini bacaktan vurdular sizin meral? biliyor musun?

ben geldiim. size yazdıktan sonra annemle kuzum geldi doktora götürdük. gece çok öksürdü. boğaz kızarıklığı varmış burnumuzda akıyor. nazar değdi oğluşuma akşam herhalde yaa:59: ilaçlarımızı aldık. bir de kkk aşısı vurulduk koldan.

bir de bir aydır hiç büyümemiş berkay. ne boy ne kilo ne baş çevresi her şeyi aynı. şaşırdım ve üzüldüm. ama çok hareketlendi artık bütün gün evi yürüyerek tavaf ediyor resmen. hiç oturmuyor akşama kadar uyumuyor ne olacak. yine de ortalamanın üzerindeymişiz ama duraklamasına üzülmedim desem yalan olur.

canım inşallah ilerlemeden geçer, aşı da sorun çıkarmaz
üzülme bir yaş civarında duraksıyor diye biliyorum ben zaten kilo vermeye bile başlayacaklar bu dönemde... kime anlatıyosam senin ikinci senin bize anlatman lazım :9:
kuzum her ay 2-3 cm büyüyüp 1 kilo alsalar 10 yaşında ne boyutta olurlar????

seviyorum ben seni :29:

selamlar herkese. okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bir türlü. size birşey danışmak için yazayım dedim. benim kızım bir haftadır ishal ama öyle çok çok değil. yani günde 4 bez sulu kakaysa bir bezde katı yapıyor. iki bez doluysa diğerleri az az oluyor. dün doktora gittik kaka tahlili yapıldı çok şükür birşey çıkmadı. yani mikrobik birşey yok. doktor şimdilik birşeyi yok diyemeyiz 14 gün sürerse yine görüşürüz dedi. bugün yine aynı durumu. nedendir anlamadım gitti. süt içmeye başlamıştı o yaptı desem iki gündür vermiyorum süt. bi fikri olan varmı acabağaa

diş geliyorsa onun yapma ihtimali var, zaten tahlil temiz çıkmış ağır bir ishal de değil diyorsun bol sıvı alıp gözlemeye devam etmekten başka bir şey gelmez elden ama bezi mutlaka kontrol et allah korusun kan falan olmasın... az bir kan görürsen de panik yapma sık kaka yapmaktan popo tahriş olup azıcık kanama yapabiliyor :34: çok geçmiş olsun

haydi öptüm hepinizi iyi haftasonları :87:

dişle alakalı olabilir canım yaa izle bakalım duruma göre kötüleşirse yine götürürsün. muz, patates haşlaması, pirinç suyu pirinç lapası haşlama türü ishale iyi gelecek türde yiyecekler yedir. süt verme birkaç gün daha bence. bol sıvı ver. ıhlamur verme. nane limon içir. duruma göre de kötüleşirse bir daha doktora götürüsün. geçer inşallah
üzülme bir yaş civarında duraksıyor diye biliyorum ben zaten kilo vermeye bile başlayacaklar bu dönemde... kime anlatıyosam senin ikinci senin bize anlatman lazım :9:

ah canım öyle de her çocuk farklı işte ayberk bu dönemlerde iyi kilo alıyordu yine 300 gr falan alıyordu her ay. önemli bir hastalık ishal v.s. olmadıktan sonra hiç kilo kaybımız olmamıştı. duraklamada olmamıştı. ne bileyim şaştım ben de. neyse bakalım şu rahatsızlığı atlatsın bu ay nasıl olacak.
bugün yiğidin doğumgünü kimse kutlamadı küstümmmmmmmmmm:5:

canım beniiim kutlamaz mıyız hiç ama listede yoksunuz siz ondan görmedik bugün olduğunu.

İYİ Kİ DOĞDUUUN YİĞİT İYİ Kİ DOĞDUN YİĞİT
Nice nice mutlu, sağlıklı, ailenle bir arada güzelliklerle dolu yaşların olur inşallah yiğit paşam

Son düzenleme:
o zaman ilk kutlayan ben olayım yiğit bebeğin doğum günü kutlu olsun canım. inşallah sağlıklı sıhhatli mutlu uzuuun bi ömrü olur.
bigecim cevap için teşekkür ederim canım. sürekli kontrol ediyoruz. çok şükür kanlı falan olmadı hiç şimdiye kadar. ama sanırım biraz zayıfladı son günlerde onada canım sıkılıyo..

ben iki güne iki tane 25 kişilik şeker hamurlu üzeri oyuncaklı 1 şeklinde pasta için 170 tl ye anlaştım. dün akşamki fena değildi ama süslemelerde biraz kusurlar vardı. tabi sadece benim farkedebildiğim kusurlar. şimdi cumartesi için yapılacak olanda o eksikliklerin olmaması için uyarıcam. ama genel olarak gayet güzeldi.

çok geçmiş olsun müzeyyencimm.. nazar deymiştir kuzuna .. muz konusa gelince aktivite masası bizde yok cevap veremicemm .. :27:

çok şükür mikrobik değilmiş.. aklıma diş geliyo ama :26:

seviyorum ben seni :29:

diş geliyorsa onun yapma ihtimali var, zaten tahlil temiz çıkmış ağır bir ishal de değil diyorsun bol sıvı alıp gözlemeye devam etmekten başka bir şey gelmez elden ama bezi mutlaka kontrol et allah korusun kan falan olmasın... az bir kan görürsen de panik yapma sık kaka yapmaktan popo tahriş olup azıcık kanama yapabiliyor :34: çok geçmiş olsun

güle güle canım iyi hafta sonları umutu öpüyorum ve tabii ki senideee .. :54::54:

sevgii ben bilmiyordum inan ..

nice mutlu yıllaraa sağlık ve mutlulukla .. rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin yakışıklı oğluna

yiğitcimm nice mutlu yılaraaa.. kocman öpüyorum senii :54:

ben diştendir o zaman diyeceğim canım
çok şükür mikrobik bir durumda yokmuş meriçimizin annesi

yaa bak şimdi nasıl utandım:17: ama ben öyle demedim özellikle muzun hangi muz olduğunu belirttim. senin için kötü canım valla ben masumum:69: aaamiiinn allah hepimizi güldürsün.
utanma benim gibi bir utanmazın karşısında müzeyyencim:27:
işte bugünkü aşı planda yoktu doktora gidince gelmişken vuralım dedi getirttik eczaneden vurdurduk. önümüzdeki hafta da sağlık ocağına götürücem prevenar için. hangisini bacaktan vurdular sizin meral? biliyor musun?
ooooyyy hangisi bacaktandı dıkiiiiii:26:
hemşiremiz iğneleri gösterdi ve söyleedkadıncağız tek tek anlattı ama:26:
ooofff hatırlayamadım yaaaaaaaa:44:
İYİYKİ DOĞDUUUUUUUUUN YİĞİT
İYİKİ DOĞDUN YİĞİT
İYİKİ DOĞDUN
İYİKİ DOĞDUUUUUUUUUUN
İYİYKİ DOĞDUN YİĞİİİİİİİİİİİTTTTT:69:

o zaman ilk kutlayan ben olayım yiğit bebeğin doğum günü kutlu olsun canım. inşallah sağlıklı sıhhatli mutlu uzuuun bi ömrü olur.
bigecim cevap için teşekkür ederim canım. sürekli kontrol ediyoruz. çok şükür kanlı falan olmadı hiç şimdiye kadar. ama sanırım biraz zayıfladı son günlerde onada canım sıkılıyo..

ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI
ZAYIFLAMAMIŞDA OLABİLİR CNM BENİM
İSHALİN ETKİSİ İLE SÜZÜLMÜŞTÜR KUZUCUK

nevracım aklıma gelmişken kurabiyeleri konuştuğumuz gibi yaptım. şekeri biraz az geldidiye yanlışkıla pudra şekeri yerine nişasta ilave etmişiz. biraz nişastası fazla olunca hamur sıkı oldu. biraz daha pudra şekeri ve bir fincan kadar sıvı yağ ekledik. mükemmel oldu. aklında bulunsun canım. yani senin tarife bir fincan nişasta+bir fincan pudra şekeri+1 fincan sıvı yağ ilave. fırsat bulunca hazırlıklar topiğine de ekliycem. doğumgünü yapmamış olanlara fikir olsun.

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları .
güzel annaelri ve tatlı bebeişlerini kocamana öpüyorummm :54: :54: :54::54:

nevracım aklıma gelmişken kurabiyeleri konuştuğumuz gibi yaptım. şekeri biraz az geldidiye yanlışkıla pudra şekeri yerine nişasta ilave etmişiz. biraz nişastası fazla olunca hamur sıkı oldu. biraz daha pudra şekeri ve bir fincan kadar sıvı yağ ekledik. mükemmel oldu. aklında bulunsun canım. yani senin tarife bir fincan nişasta+bir fincan pudra şekeri+1 fincan sıvı yağ ilave. fırsat bulunca hazırlıklar topiğine de ekliycem. doğumgünü yapmamış olanlara fikir olsun.

güzel olduğuna sevindim .. valla süper bende deneyeyim bu hafta sonu ..

yavrum yaaa valla kaçırmışız haklısın küsmekte listede sen yok musun sabah baktım listeye ayyyy yiğit im çook özür dilerim tatlım doğum günün kutlu olsun bebeğim hep mutlu ol canım allah sağlıklı mutlu huzurlu ve ailenle uzuuuuun bir ömür versin

Back
X