• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Benim masada muza basınca ses çıkıyor ezilmiş muz diyor ama tam muza değil yumuşak kısmına

yiğiiiiitt iyi ki doğduuuun mutlu yıllar yakışıklımm şimdi geldim kızlar yağmurda durmuyor geçmişe bakayımdie açtım ama baktırmıcak ii akşamalr hherkese

bende toparlanayım artık
6 gibi kaçarım giderim buaralrdan:10:

nilgünüm nerelerdesin canım benim:29:

bigeyede hoşçakal diyemedim
melike gelirsen sanada, müzeyyen sanada iyi akşamlar :58:

kızlar bilginiz olsun. avea hattı olanlar e-bebek yazıp 5060 a yollasınlar. gelen şifre ile e bebekten peşin alımlarda % 20 taksitli alımlarda % 15 indirim yapıyorlar.

gecmişi okumadan yazayım dün aksam deli oldum siteyi acamadım actım yazdım yollamadı falan berkayın dogum gününü kutluyacaktım annesi ama kusura bakma nice yıllara .Benim kızında burnu akıyor 2 gecedir uyumuyor cok uykusuz ve yorgunum yemek yaparken arada yazayım dedim umarım tüm bebiş ve anneler iyidir.Sibelcigim naza gecmiş olsun güzel gözlüme masallah demiyorlardır :nazar:

Selam arkadaslar ben geldim kimse yok
Herkes iyidir umarım berkayin ve yiğidin dogum gunü kutlu olsun mutlu huzurlu sağlıklı bir ömürleri olur inşallah
Hepsiburadada ilk arabam indirimde biz sipariş verdik bugün sizede söyleyeyim dedim
Muckss:71::80:

gecmişi okumadan yazayım dün aksam deli oldum siteyi acamadım actım yazdım yollamadı falan berkayın dogum gününü kutluyacaktım annesi ama kusura bakma nice yıllara .Benim kızında burnu akıyor 2 gecedir uyumuyor cok uykusuz ve yorgunum yemek yaparken arada yazayım dedim umarım tüm bebiş ve anneler iyidir.Sibelcigim naza gecmiş olsun güzel gözlüme masallah demiyorlardır :nazar:
olsun edacım sağol canım. geçmiş olsun kuzma da annesi. soğuklar da başladı artık. izmire de bugünden itibaren kış geldi. allah korusun bütün kuzularımızı hastalıklardan. geçmiş olsun size de.
Selam arkadaslar ben geldim kimse yok
Herkes iyidir umarım berkayin ve yiğidin dogum gunü kutlu olsun mutlu huzurlu sağlıklı bir ömürleri olur inşallah
Hepsiburadada ilk arabam indirimde biz sipariş verdik bugün sizede söyleyeyim dedim
Muckss:71::80:

nazan sağol canım. naber nasılsın? hiç denk gelemiyoruz artık. yeni evin hayırlı olsun diye yazmıştım ama okudun mu bilemiyorum. paşa nasıl? güle güle kullansın oyuncağını.

yarın aneyy babeyyyy gelıyooo:)
bız doğum gununu pazartesı kutlıcaz oyle ıkı kere yapmıcam zaten 4 kişiyız.fotoğraf makınesının tarıhını gerıye alıcam:47:yıne 12.12 gozukucek:))he heee

bu arada lıstemızde yoktu yiğit paşa,,,doğum gunu kutlu olsun nıce sağlıklı uzun hayırlı yılara inş
rabbım sevdıklerınle guzel bır yaşam nasip eylesın

olsun edacım sağol canım. geçmiş olsun kuzma da annesi. soğuklar da başladı artık. izmire de bugünden itibaren kış geldi. allah korusun bütün kuzularımızı hastalıklardan. geçmiş olsun size de.

nazan sağol canım. naber nasılsın? hiç denk gelemiyoruz artık. yeni evin hayırlı olsun diye yazmıştım ama okudun mu bilemiyorum. paşa nasıl? güle güle kullansın oyuncağını.

İyiyim canim evet denk gelemiyoruz Hic bu ev ayırdı bizi:)kuzuların nasıl sen nasılsın o oyuncak sizin İcin gereksiz artık yürüyormuş berkay benimkinin Hic niyeti yok korkoyo belki cesaret eder diye düşündüm hem sonrada bisiklet olarak kullanır...
Oglus herseye anne diyo istediği seylerede:1: Asır'ı düşkün bana tepemde tüm gün ay yazmak çok zor

İyiyim canim evet denk gelemiyoruz Hic bu ev ayırdı bizi:)kuzuların nasıl sen nasılsın o oyuncak sizin İcin gereksiz artık yürüyormuş berkay benimkinin Hic niyeti yok korkoyo belki cesaret eder diye düşündüm hem sonrada bisiklet olarak kullanır...
Oglus herseye anne diyo istediği seylerede:1: Asır'ı düşkün bana tepemde tüm gün ay yazmak çok zor

hiç anlamıyorsun bir anda geliyor cesaretleri. mert efem de vakti gelince yürür annesi. bugün bizim doktor bile şaşırdı berkayın yürüyüşünü görünce. geçen ay kontrolde titreyerek tay tay duruyordu ben hiç beklemiyordum 13-14 ayda yürür diyordum dedi.

İnlerle cinler top oynuyor topikte herkes kaçmış.
Canberk hastalandı daha doğrusu çok şükür genel durumunda bir sorun yok keyfi falan yerinde ama burnu foşur foşur akıyor nezle oldu kuzum. Ben de tonimer spreyle rahatlatmaya çalışıyorum. Bir de bugün otri bebe aldırdım bakalım inşallah becerir de kullanabilirim.

Canberk hastalandı daha doğrusu çok şükür genel durumunda bir sorun yok keyfi falan yerinde ama burnu foşur foşur akıyor nezle oldu kuzum. Ben de tonimer spreyle rahatlatmaya çalışıyorum. Bir de bugün otri bebe aldırdım bakalım inşallah becerir de kullanabilirim.

ahanda cankusta bizim gibi olmus gecmiş olsun ebru hava degişiminden etkilendiler herhalde .İŞ durumunu karar verdinmi bakıcı nasıl

Ebru ve eda gecmis olsun sibel nazada gecmis olsun umarm bir cozum bulunur cok gecmeden sevgi dogumgunu kutlu olsun oglusun nice senelere ailesiyle saglikla olsun insallah

bugün yiğidin doğumgünü kimse kutlamadı küstümmmmmmmmmm:5:

ah canım listede yok isminiz unutuldu tabi.. adıyla yaşasın nice mutlu yılları yaşları olsun inşallah..

geçmişo lsun canım.. kullanırsın ya basit bişi zaten.. ama tabi senin sıpa burnuna onu sokturursa :37:

müzeyyencim bizim muzda ilk aldığımızda çalışıyodu :) hemen bozuldu ama şimdi ses çıkarmıyo..

geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkür ediyorum.. türkiyenin en iyi dermatoloğunu buldum büyük araştırmalarım sonucunda.. ama 27 aralıkta boş günü var adamın ve muayenen ücretide 300 tl... engin mırın kırın ediyo.. ama ben tabiki de götürücem..

doğumgünümüzü kutlayan herkese teşekkürler
listeden haberim yoktu kızlar
bizde yiğitin doğumgününügecikmeli kutlucaz salı günü..
nazan benim oğlanda korkuyo yürümeye çok güzel yürüo tutunarak ama hiç tek yürümedi.bekliorum bakalım ne zaman yürücek sıpamm
ya foto eklicem ekleyemiom çok karısık geldi sitenin yeni hali yükleyemedim yaaaaaaa:5:

Ebru ve eda gecmis olsun sibel nazada gecmis olsun umarm bir cozum bulunur cok gecmeden sevgi dogumgunu kutlu olsun oglusun nice senelere ailesiyle saglikla olsun insallah

Pelin minanın dogum günü pastasını nerde yaptırdın nekadara yaptırdın begendinizmi bizde 1 yazılı pasta istiyoruz ne cok soru sordum

Back
X