Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yiğidin doğumgünü kimse kutlamadı küstümmmmmmmmmm![]()
bende toparlanayım artık
6 gibi kaçarım giderim buaralrdan
nilgünüm nerelerdesin canım benim
bigeyede hoşçakal diyemedim
melike gelirsen sanada, müzeyyen sanada iyi akşamlar![]()
olsun edacım sağol canım. geçmiş olsun kuzma da annesi. soğuklar da başladı artık. izmire de bugünden itibaren kış geldi. allah korusun bütün kuzularımızı hastalıklardan. geçmiş olsun size de.gecmişi okumadan yazayım dün aksam deli oldum siteyi acamadım actım yazdım yollamadı falan berkayın dogum gününü kutluyacaktım annesi ama kusura bakma nice yıllara .Benim kızında burnu akıyor 2 gecedir uyumuyor cok uykusuz ve yorgunum yemek yaparken arada yazayım dedim umarım tüm bebiş ve anneler iyidir.Sibelcigim naza gecmiş olsun güzel gözlüme masallah demiyorlardır![]()
Selam arkadaslar ben geldim kimse yok
Herkes iyidir umarım berkayin ve yiğidin dogum gunü kutlu olsun mutlu huzurlu sağlıklı bir ömürleri olur inşallah
Hepsiburadada ilk arabam indirimde biz sipariş verdik bugün sizede söyleyeyim dedim
Muckss:80:
olsun edacım sağol canım. geçmiş olsun kuzma da annesi. soğuklar da başladı artık. izmire de bugünden itibaren kış geldi. allah korusun bütün kuzularımızı hastalıklardan. geçmiş olsun size de.
nazan sağol canım. naber nasılsın? hiç denk gelemiyoruz artık. yeni evin hayırlı olsun diye yazmıştım ama okudun mu bilemiyorum. paşa nasıl? güle güle kullansın oyuncağını.
Benim masada muza basınca ses çıkıyor ezilmiş muz diyor ama tam muza değil yumuşak kısmına
İyiyim canim evet denk gelemiyoruz Hic bu ev ayırdı bizi:)kuzuların nasıl sen nasılsın o oyuncak sizin İcin gereksiz artık yürüyormuş berkay benimkinin Hic niyeti yok korkoyo belki cesaret eder diye düşündüm hem sonrada bisiklet olarak kullanır...
Oglus herseye anne diyo istediği seyleredeAsır'ı düşkün bana tepemde tüm gün ay yazmak çok zor
İnlerle cinler top oynuyor topikte herkes kaçmış.
Canberk hastalandı daha doğrusu çok şükür genel durumunda bir sorun yok keyfi falan yerinde ama burnu foşur foşur akıyor nezle oldu kuzum. Ben de tonimer spreyle rahatlatmaya çalışıyorum. Bir de bugün otri bebe aldırdım bakalım inşallah becerir de kullanabilirim.
bugün yiğidin doğumgünü kimse kutlamadı küstümmmmmmmmmm![]()
İnlerle cinler top oynuyor topikte herkes kaçmış.
Canberk hastalandı daha doğrusu çok şükür genel durumunda bir sorun yok keyfi falan yerinde ama burnu foşur foşur akıyor nezle oldu kuzum. Ben de tonimer spreyle rahatlatmaya çalışıyorum. Bir de bugün otri bebe aldırdım bakalım inşallah becerir de kullanabilirim.
Ebru ve eda gecmis olsun sibel nazada gecmis olsun umarm bir cozum bulunur cok gecmeden sevgi dogumgunu kutlu olsun oglusun nice senelere ailesiyle saglikla olsun insallah