• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ahanda cankusta bizim gibi olmus gecmiş olsun ebru hava degişiminden etkilendiler herhalde .İŞ durumunu karar verdinmi bakıcı nasıl
Sağol Eda teyzem de aynı durumdaydı ondan geçti ne yazık ki ne kadar dikkat etsek de aynı evde olup aynı havayı soluyunca bulaşması kaçınılmaz oluyor.

Bakıcıyla iyi gidiyor şimdilik ilgili Canberk e karşı gündüzleri o uyutuyor mesela, ev işlerine de bayağı faydası oluyor işe başlamaktan da vazgeçtim yorumlardan sonra doğru bir daha bu günler geri gelmeyecek ne kadar oğluşla olabilirsem o kadar kardır diye düşünüyorum ancak onlar büyüyüp paylaşımlar arttıkça bırakmak da sanki daha zor gelecek gibime geliyor. :59:

Ebru ve eda gecmis olsun sibel nazada gecmis olsun umarm bir cozum bulunur cok gecmeden sevgi dogumgunu kutlu olsun oglusun nice senelere ailesiyle saglikla olsun insallah
Sağol canım.

ah canım listede yok isminiz unutuldu tabi.. adıyla yaşasın nice mutlu yılları yaşları olsun inşallah..

geçmişo lsun canım.. kullanırsın ya basit bişi zaten.. ama tabi senin sıpa burnuna onu sokturursa :37:

müzeyyencim bizim muzda ilk aldığımızda çalışıyodu :) hemen bozuldu ama şimdi ses çıkarmıyo..

geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkür ediyorum.. türkiyenin en iyi dermatoloğunu buldum büyük araştırmalarım sonucunda.. ama 27 aralıkta boş günü var adamın ve muayenen ücretide 300 tl... engin mırın kırın ediyo.. ama ben tabiki de götürücem..

Hadi bakalım inşallah şifa bulur artık da iyileşir güzel gözü kuzunun.

Yok be Sibel kıyametler koptu o aleti burnuna yaklaştırınca babasıya zor zaptedtik ama yarım saat sonra yine başladı foşurdamaya bu sefer de memede uyuyordu çaktırmadan çekeyim dedim ne mümkün olayı anlayıp bir uyandı iki saat daha uyutamadık şimdi babası uğraşıyor içerde uyutmaya, kuzu gibi bebek lazım o zımbırtıyı kullanmak için. Daha kabını görünce basıyor cayırtıyı bizim oğlan.

hımm hsonu tabi kimsecikler yok ben klasik bir tatil geçiriyorum temizlik olayı :) bu hafta yok mesai hedeflerimi tutturduğum için sen gelme dediler :8:

hımm hsonu tabi kimsecikler yok ben klasik bir tatil geçiriyorum temizlik olayı :) bu hafta yok mesai hedeflerimi tutturduğum için sen gelme dediler :8:

:38: aferin sana temizliği haketmişsinn aman hava buz gibi zaten biyerede cıkılmıyor bende uyudum kızın öglen uykusuyla dinlenmek istedim yarın yaparım temizliği

ne olsun kıymet dogum günü için neler yaparım diye bakıyorum kızı uyuttum nihayet sen nasılsın

hahaha bende ondan dolanyom. ben yapıcaklarımın listesini yaptım kurabiye için güzel tarif arıyorum. 2 tane buldum ama hangsini denesen bilemedim. 2 gn sonra yenisini yapıcam yaptıklarımı nasıl tüketicem falan filan. bide pastayı kendim mi yapsam yaptırsam mı karar veremedim. malzeme aldım ama istediğim şekiller için kalıp yok. onlar için bi daha gitmem lazım netten de olmaz. aslında bunun için harcama yapmak istemiyorum bilmiyorum yani hala düşünüyorum:)

:
hahaha bende ondan dolanyom. ben yapıcaklarımın listesini yaptım kurabiye için güzel tarif arıyorum. 2 tane buldum ama hangsini denesen bilemedim. 2 gn sonra yenisini yapıcam yaptıklarımı nasıl tüketicem falan filan. bide pastayı kendim mi yapsam yaptırsam mı karar veremedim. malzeme aldım ama istediğim şekiller için kalıp yok. onlar için bi daha gitmem lazım netten de olmaz. aslında bunun için harcama yapmak istemiyorum bilmiyorum yani hala düşünüyorum:)
:1: aynenn bende kendim mi yapsam diye düsünüyorum yarın deneme yapacam 1 nasıl yaparım hadı yaptım seker hamuru falan offf parti süslemelerinede baktım netten eminönüne mi gitsem diyorum eşimde bu havada delimisin diyor 1 li pastaya sitenin biri 170 tl diyo hooohhh dedim

kurabiyelerini kendim yapacam yaptınmı güzel olursa tarifi banada yazarmısın

kurabiyelerini kendim yapacam yaptınmı güzel olursa tarifi banada yazarmısın

yazarım canım. aslında benim diş buğdayında yaptığıım kurabiyelerde güzel olmuştu ama hanig tarifti hatırlayamadım:( yarın eminönünde o dükkanlar kapalıdır bence ama sen bilirsin yinede ben ordan 1 2 süs aldım ama zeyenp durmayınca 1 temalı süs bile arayamadım.

hoşgeldin mehtap sen nasılsın ? valla ben feci yorgunum. kayınvalidenin duası vardı bütün gün ordaydıom hiç oturmadım nerdeyse. amma uyuyamıyorum. bacaklarım sızlıyo

cnm seni çevrimdışı görünce çıkmıştım kusura bakma iyiym sağol bnmde kaynana elmio demiştimya geliyo doğum ününe cnm yaa yorulmuşsundur tabi yorulmazmı insan iyi geceelr cnm...

Back
X