• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

huleeeeeeeeeeeen en kahraman atom karıncaya çattık iyi mi :30:
hem atom karınca hem süper kahraman hem tur bindirmiş hamiş hem anne hem eş hem gelin hem hem hemmmmm :44:
sağlık haberlerine çok sevindim yasemin inşallah haktanın da bir daha gelmemek üzere gitmiştir hırıltısı

termostatı kendisine taktırırsa uygun ısıda tüm işyerinin kaloriferlerinin söneceğine ikna etsenize melike :60:

tur bindirmiş hamiş he :9:
kız sen gibi hazır cevap delüyü tanıdığıma çok mennunum :70: :38: :29:

termostat fikrinede bittim ayrıca, belirtmeden geçemedim :9: :90::60:

herkese merhaba
site cozutmuş yıne teee konu cevaplama oanelıne gıdıyomm ordan yazıyorum ya alalaa
bigecım maıllerını gordum gecte olsa,,eşim hafta sonları yok ya artık ama bı manı cıkmazsa bız azrayla gelmeye calışıcaz,,yani nilkuncuğumm bızıde alır belkı başka turlu gelemeyızde,,yol ız bılmeyen bırı olarak
davetıyen de pek hoş olmuş ya ne hamarat hatunsun maşallah:121:

yasemınnn nazlı fasulyenın sağlık durumu ıyıymış maşallah cook sevındım,,ee bu kadar naz yaptığına gore kesın kız bu fasulyecık:78:
slm herkeseeee umarım herkes iii
selamm,,,hoşgeldınnn
Yemeğe gidiyoruuuummmmm:56:
afıyet bal şeker bool sut olsun
kalorıler de uzak dursun canım:39:

İYİ Kİ DOĞDUN BERKAAAAY:24:
İYİ Kİ DOĞDUN BERKAAAAY :62:
İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ DOĞDUUUN :66:
MUTLU YILLAR SANAAAAA :46: :54:

images

berkayyyyyyyyyyyyyyyyy iyiki doğdun iyi ki varsın hep güzel günlerin olsun inşallah hep mutlu sağlıklı ve huzurlu ol annen baban abin ve sevdiklerinle nice yaşlara

iyiki doğdun berkayyy nice yıllaraaa

buarada berkayın doğumgünüymüş bugün sanırım
iyiki doğdun nice mutlu yıllara inş
öp annesi benim yerime doğumgünü bebişini

:24: iyiki doğdunn berkay
:24: iyiki doğdun berkayyyy
:24: iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun berkayyyy

berkayy yakışıklı paşammm nice mutlu , sağlıklı , uzunn ömürler diliyorum sanaaa ..

Berkayyy iyiki doğmuş tatlı kuzucuk allahım seni ailene bağışlasın yüzünün hep gülsün inşallah

tünAydın dıyeyım barıı
berkayyyyyyyyyyy doğum gunun kutlu olsun,,rabbım uzun hayırlı omurler versın sana ve sevdıklerıne:71:

berkay iyiki doğdun kuzu nice yıllarına inş.
müzeyyencim almışsındır inşallah mesajımı.. paşamı öp benim için..

hepinize çook çook çook teşekkür ederiz teyzeleri.
Ayrıca beni arayan ve mesajlarıyla oğluşumun doğumgününü kutlayan Meral teyzemize, Nilgün teyzemize, Nevra teyzemize, Pelin teyzemize, Melike teyzemize, Ebru teyzemize, Sibel teyzemize, Özlem teyzemize, Yasemin teyzemize de çoook teşekkür ediyorum. O telaş ve koşuşturmaca arasında yorulduğum anlarda arama ve mesajlarınız doping gibi geldi bana:))
Hepinizi oğluşum adına öpüyorum. İyi ki varsınız. Sizleri çook seviyorum.
Allah bütün kuzularımıza sağlık mutluluk şans ve güzelliklerle dolu nice yaşlar nasip etsin.

Dün herşey çok güzeldi. Sadece akrabalarla kutlama yaptık dün akşam. 30 kişi civarıydık. ev curcunaydı. ama herşey güzel oldu. parti resimlerimizi ekliycem ama bir de cumartesi günkü kutlamamızı atlatalım hepsini bir aktarırım makinadan.

yasemınnn nazlı fasulyenın sağlık durumu ıyıymış maşallah cook sevındım,,ee bu kadar naz yaptığına gore kesın kız bu fasulyecık:78:

Selamm,,,hoşgeldınnn

afıyet bal şeker bool sut olsun
kalorıler de uzak dursun canım:39:
amiiin fatmacım
bol süt olsun kuzuma
Ayrıca beni arayan ve mesajlarıyla oğluşumun doğumgününü kutlayan meral teyzemize, nilgün teyzemize, nevra teyzemize, pelin teyzemize, melike teyzemize, ebru teyzemize, sibel teyzemize, özlem teyzemize, yasemin teyzemize de çoook teşekkür ediyorum. O telaş ve koşuşturmaca arasında yorulduğum anlarda arama ve mesajlarınız doping gibi geldi bana:))
hepinizi oğluşum adına öpüyorum. Iyi ki varsınız. Sizleri çook seviyorum.
Allah bütün kuzularımıza sağlık mutluluk şans ve güzelliklerle dolu nice yaşlar nasip etsin.
sağlıklı mutlu yaşalara müzeyyencim
iyi doğmuş iyiki varlar:69:

nasılmış nasılmış??? sayın muhtar müsveddesinin lord oğlunun prenses kızının mavi kanlı leydi annesi hörmetler :87:

hay allah :59:

günaydıııınnnnn
zayıfsın demeye getirmiş iltifat etmiş diye bakalım olaya :27:

sana da güüüüüü o zaman :3:

huleeeeeeeeeeeen en kahraman atom karıncaya çattık iyi mi :30:
hem atom karınca hem süper kahraman hem tur bindirmiş hamiş hem anne hem eş hem gelin hem hem hemmmmm :44:
sağlık haberlerine çok sevindim yasemin inşallah haktanın da bir daha gelmemek üzere gitmiştir hırıltısı

termostatı kendisine taktırırsa uygun ısıda tüm işyerinin kaloriferlerinin söneceğine ikna etsenize melike :60:

KIZ BEN SENİ NEDEN SEVİYOM Kİ ACABA O TERMOSTATI BİR YERİNE TAKICAM AMA DUR BAKALIM

:1::1::1:

Ayrıca beni arayan ve mesajlarıyla oğluşumun doğumgününü kutlayan Meral teyzemize, Nilgün teyzemize, Nevra teyzemize, Pelin teyzemize, Melike teyzemize, Ebru teyzemize, Sibel teyzemize, Özlem teyzemize, Yasemin teyzemize de çoook teşekkür ediyorum. O telaş ve koşuşturmaca arasında yorulduğum anlarda arama ve mesajlarınız doping gibi geldi bana:))
Hepinizi oğluşum adına öpüyorum. İyi ki varsınız. Sizleri çook seviyorum.

:nazar:OH NE GÜZEL GÜZEL GEÇMESİNE SEVİNDİM :69:

ben de çok memnunum bacım :7:

slm herkeseeee umarım herkes iii

aleyküm selam

herkese merhaba
site cozutmuş yıne teee konu cevaplama oanelıne gıdıyomm ordan yazıyorum ya alalaa
bigecım maıllerını gordum gecte olsa,,eşim hafta sonları yok ya artık ama bı manı cıkmazsa bız azrayla gelmeye calışıcaz,,yani nilkuncuğumm bızıde alır belkı başka turlu gelemeyızde,,yol ız bılmeyen bırı olarak
davetıyen de pek hoş olmuş ya ne hamarat hatunsun maşallah:121:

merhaba
başımızla beraber valla bekliyoruz hatta şimdi bebelere büyük bir yer yatağı ayarlıyayım da uyuyanı oraya yanyana yatıralım diye düşünüyorum sırayla da başında bir yetişkin nöbet tutarsa sıkıntısız atlatırız sanırım ve umarım gerçi şu an için bebiş sayımız 4 gibi görünüyor 2 tane yatak var falan işte :44: ben nerden girdim bu konuya yahu ne diycektim ne diyorum :27:
teşekkürler şekerim

Dün herşey çok güzeldi. Sadece akrabalarla kutlama yaptık dün akşam. 30 kişi civarıydık. ev curcunaydı. ama herşey güzel oldu. parti resimlerimizi ekliycem ama bir de cumartesi günkü kutlamamızı atlatalım hepsini bir aktarırım makinadan.

hadi allah içinize sindirsin yarın da cillop kibin geçsin inşallah canım

Kızlar pastaneyi aradım pasta için 10 kişiyiz 1 şeklinde olacak dedim 40 dedi ucuz geldi bana yaptıranlar kaça yaptırmıştı aradığım yerde silivrinin en güzel pastanesi

kızlar pastaneyi aradım pasta için 10 kişiyiz 1 şeklinde olacak dedim 40 dedi ucuz geldi bana yaptıranlar kaça yaptırmıştı aradığım yerde silivrinin en güzel pastanesi

20 kişilik 50 dedi
ama şeker hamurlu istemediğimden dolayı
şeker hamurlu olsaydı 60 dedi

NEVRA
isteyen arkadaşlara iban'ını ver de daha gecikmeden paramız toplansın güzelim

arkadaşlar darülacezedeki bebeklere alınacak tulumlar için maddi yardım yapacaksanız lütfen Nevra'yla iletişime geçin

güzel geçtiğine çok sevindim inşll yarını da sorunsuz atlatırsınız ..

Kızlar pastaneyi aradım pasta için 10 kişiyiz 1 şeklinde olacak dedim 40 dedi ucuz geldi bana yaptıranlar kaça yaptırmıştı aradığım yerde silivrinin en güzel pastanesi

ee iyiymiş fiyatıı ben 20 kişilik pastayı 140 tl yaptırdım diş buğdayında .. İstanbul' un en kaliteli pastaneleri arasında yaptırdığım yer ...

NEVRA
isteyen arkadaşlara iban'ını ver de daha gecikmeden paramız toplansın güzelim

arkadaşlar darülacezedeki bebeklere alınacak tulumlar için maddi yardım yapacaksanız lütfen Nevra'yla iletişime geçin

tamam canım kimler istiyoo özelden yazayımm..

Back
X