forum hayalet şehre dönüştü :18:
hakketten yaa herkesler neredeeee.. :82:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
forum hayalet şehre dönüştü :18:
hakketten yaa herkesler neredeeee.. :82:
korkmayın kızlar ben buradayım![]()
ben benim işte o bençatlak :90: :90: :90:
ya kızlar birşey sorucam sizin aktivite masasında muza basınca birşey oluyor mu? Yani müzik ses v.s. Bizimkinde muz hiçbir işlev görmüyor da!!!
ben benim işte o ben
benim muza basıncada ses çıkarmıyor ama
Ilahi müzeyyen ne güldüm yaaaa
allahda seni güldürsün
berkay kuzusuna üzüldüm
Kesin nazar değmiştir paşama
Bol sıvı gıda alsın kuzum annesi
kkk aşınızdan kurtuldunuz çok şükürde diğerini ne zaman yapıcaklar peki?
Biz hem kol hem bacakdan oldukyaaaa
ben geldiim. size yazdıktan sonra annemle kuzum geldi doktora götürdük. gece çok öksürdü. boğaz kızarıklığı varmış burnumuzda akıyor. nazar değdi oğluşuma akşam herhalde yaailaçlarımızı aldık. bir de kkk aşısı vurulduk koldan.
bir de bir aydır hiç büyümemiş berkay. ne boy ne kilo ne baş çevresi her şeyi aynı. şaşırdım ve üzüldüm. ama çok hareketlendi artık bütün gün evi yürüyerek tavaf ediyor resmen. hiç oturmuyor akşama kadar uyumuyor ne olacak. yine de ortalamanın üzerindeymişiz ama duraklamasına üzülmedim desem yalan olur.
ben benim işte o ben![]()
selamlar herkese. okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bir türlü. size birşey danışmak için yazayım dedim. benim kızım bir haftadır ishal ama öyle çok çok değil. yani günde 4 bez sulu kakaysa bir bezde katı yapıyor. iki bez doluysa diğerleri az az oluyor. dün doktora gittik kaka tahlili yapıldı çok şükür birşey çıkmadı. yani mikrobik birşey yok. doktor şimdilik birşeyi yok diyemeyiz 14 gün sürerse yine görüşürüz dedi. bugün yine aynı durumu. nedendir anlamadım gitti. süt içmeye başlamıştı o yaptı desem iki gündür vermiyorum süt. bi fikri olan varmı acabağaa
dişle alakalı olabilir canım yaa izle bakalım duruma göre kötüleşirse yine götürürsün. muz, patates haşlaması, pirinç suyu pirinç lapası haşlama türü ishale iyi gelecek türde yiyecekler yedir. süt verme birkaç gün daha bence. bol sıvı ver. ıhlamur verme. nane limon içir. duruma göre de kötüleşirse bir daha doktora götürüsün. geçer inşallahselamlar herkese. okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bir türlü. size birşey danışmak için yazayım dedim. benim kızım bir haftadır ishal ama öyle çok çok değil. yani günde 4 bez sulu kakaysa bir bezde katı yapıyor. iki bez doluysa diğerleri az az oluyor. dün doktora gittik kaka tahlili yapıldı çok şükür birşey çıkmadı. yani mikrobik birşey yok. doktor şimdilik birşeyi yok diyemeyiz 14 gün sürerse yine görüşürüz dedi. bugün yine aynı durumu. nedendir anlamadım gitti. süt içmeye başlamıştı o yaptı desem iki gündür vermiyorum süt. bi fikri olan varmı acabağaa
ah canım öyle de her çocuk farklı işte ayberk bu dönemlerde iyi kilo alıyordu yine 300 gr falan alıyordu her ay. önemli bir hastalık ishal v.s. olmadıktan sonra hiç kilo kaybımız olmamıştı. duraklamada olmamıştı. ne bileyim şaştım ben de. neyse bakalım şu rahatsızlığı atlatsın bu ay nasıl olacak.canım inşallah ilerlemeden geçer, aşı da sorun çıkarmaz
üzülme bir yaş civarında duraksıyor diye biliyorum ben zaten kilo vermeye bile başlayacaklar bu dönemde... kime anlatıyosam senin ikinci senin bize anlatman lazım
kuzum her ay 2-3 cm büyüyüp 1 kilo alsalar 10 yaşında ne boyutta olurlar????
haydi öptüm hepinizi iyi haftasonları :87:
bugün yiğidin doğumgünü kimse kutlamadı küstümmmmmmmmmm![]()
ben geldiim. size yazdıktan sonra annemle kuzum geldi doktora götürdük. gece çok öksürdü. boğaz kızarıklığı varmış burnumuzda akıyor. nazar değdi oğluşuma akşam herhalde yaailaçlarımızı aldık. bir de kkk aşısı vurulduk koldan.
bir de bir aydır hiç büyümemiş berkay. ne boy ne kilo ne baş çevresi her şeyi aynı. şaşırdım ve üzüldüm. ama çok hareketlendi artık bütün gün evi yürüyerek tavaf ediyor resmen. hiç oturmuyor akşama kadar uyumuyor ne olacak. yine de ortalamanın üzerindeymişiz ama duraklamasına üzülmedim desem yalan olur.
ben iki güne iki tane 25 kişilik şeker hamurlu üzeri oyuncaklı 1 şeklinde pasta için 170 tl ye anlaştım. dün akşamki fena değildi ama süslemelerde biraz kusurlar vardı. tabi sadece benim farkedebildiğim kusurlar. şimdi cumartesi için yapılacak olanda o eksikliklerin olmaması için uyarıcam. ama genel olarak gayet güzeldi.
selamlar herkese. okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bir türlü. size birşey danışmak için yazayım dedim. benim kızım bir haftadır ishal ama öyle çok çok değil. yani günde 4 bez sulu kakaysa bir bezde katı yapıyor. iki bez doluysa diğerleri az az oluyor. dün doktora gittik kaka tahlili yapıldı çok şükür birşey çıkmadı. yani mikrobik birşey yok. doktor şimdilik birşeyi yok diyemeyiz 14 gün sürerse yine görüşürüz dedi. bugün yine aynı durumu. nedendir anlamadım gitti. süt içmeye başlamıştı o yaptı desem iki gündür vermiyorum süt. bi fikri olan varmı acabağaa
canım inşallah ilerlemeden geçer, aşı da sorun çıkarmaz
üzülme bir yaş civarında duraksıyor diye biliyorum ben zaten kilo vermeye bile başlayacaklar bu dönemde... kime anlatıyosam senin ikinci senin bize anlatman lazım
kuzum her ay 2-3 cm büyüyüp 1 kilo alsalar 10 yaşında ne boyutta olurlar????
seviyorum ben seni
diş geliyorsa onun yapma ihtimali var, zaten tahlil temiz çıkmış ağır bir ishal de değil diyorsun bol sıvı alıp gözlemeye devam etmekten başka bir şey gelmez elden ama bezi mutlaka kontrol et allah korusun kan falan olmasın... az bir kan görürsen de panik yapma sık kaka yapmaktan popo tahriş olup azıcık kanama yapabiliyorçok geçmiş olsun
haydi öptüm hepinizi iyi haftasonları :87:
ben diştendir o zaman diyeceğim canımselamlar herkese. okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bir türlü. size birşey danışmak için yazayım dedim. benim kızım bir haftadır ishal ama öyle çok çok değil. yani günde 4 bez sulu kakaysa bir bezde katı yapıyor. iki bez doluysa diğerleri az az oluyor. dün doktora gittik kaka tahlili yapıldı çok şükür birşey çıkmadı. yani mikrobik birşey yok. doktor şimdilik birşeyi yok diyemeyiz 14 gün sürerse yine görüşürüz dedi. bugün yine aynı durumu. nedendir anlamadım gitti. süt içmeye başlamıştı o yaptı desem iki gündür vermiyorum süt. bi fikri olan varmı acabağaa
ooooyyy hangisi bacaktandı dıkiiiiii:26:yaa bak şimdi nasıl utandımama ben öyle demedim özellikle muzun hangi muz olduğunu belirttim. senin için kötü canım valla ben masumum
aaamiiinn allah hepimizi güldürsün.
utanma benim gibi bir utanmazın karşısında müzeyyencim
işte bugünkü aşı planda yoktu doktora gidince gelmişken vuralım dedi getirttik eczaneden vurdurduk. önümüzdeki hafta da sağlık ocağına götürücem prevenar için. hangisini bacaktan vurdular sizin meral? biliyor musun?
İYİYKİ DOĞDUUUUUUUUUN YİĞİTbugün yiğidin doğumgünü kimse kutlamadı küstümmmmmmmmmm![]()
o zaman ilk kutlayan ben olayım yiğit bebeğin doğum günü kutlu olsun canım. inşallah sağlıklı sıhhatli mutlu uzuuun bi ömrü olur.
bigecim cevap için teşekkür ederim canım. sürekli kontrol ediyoruz. çok şükür kanlı falan olmadı hiç şimdiye kadar. ama sanırım biraz zayıfladı son günlerde onada canım sıkılıyo..
nevracım aklıma gelmişken kurabiyeleri konuştuğumuz gibi yaptım. şekeri biraz az geldidiye yanlışkıla pudra şekeri yerine nişasta ilave etmişiz. biraz nişastası fazla olunca hamur sıkı oldu. biraz daha pudra şekeri ve bir fincan kadar sıvı yağ ekledik. mükemmel oldu. aklında bulunsun canım. yani senin tarife bir fincan nişasta+bir fincan pudra şekeri+1 fincan sıvı yağ ilave. fırsat bulunca hazırlıklar topiğine de ekliycem. doğumgünü yapmamış olanlara fikir olsun.
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları .
Güzel annaelri ve tatlı bebeişlerini kocamana öpüyorummm![]()
![]()
![]()
iyi tatiller canıımmm
kuzuyuda senide öpüyorum