Bebeklerde şişlik oluyor ondadır kilo kaybı.200-300 gr.kayup bizde de olmuştu en başta.Ben de mama veriyorum sarılık geçsib diye başladık hala tam geçmedi sanırım ama düşüyordu.bir gece bir de öğlen gibi veriyorum mamayı hem de biberonla.ama beni hiç bırakmadı oğlum hatta mama yese de üstüne bir sürü emmek istiyor ben karnının doyduğundan emin olmak için veriyorum mamayı.Kaşıkla da verebilirsin çoğu insan öyle yapıyor bildiğim kadarıyla.
Göğüs çatlağı için ben Lansinoh krem kullanıyorum çok iyi geldii bana.
bende aynı kremi kullanıyorum ama hala bir iyileşme olmadı.
hayırlı olsun bebegın dilegede az önce yazdım çok normal uyumaması çunku çok sık acıkıyor daha çok kuçuk zamanla duzene girecektir sütünü sag bakalım sana mı ıyı geliyor yoksa ıyımı gerçekten daha yenı dogum yaptın emzırdıkçe artacaktır sutun
bıberon basıyla meme bası arasında çelişki yaşıyorlar ilk zaman ama ben gece 1 kere uyutmadan verıyorum mama hala tum gun memede alıyor çok şukur mamaya degıl memeye daha heveslı memeyı bırakack gıbıdegil yanı mama verıyorum dıye
gögus çatlakların sen emzırmeye bebek emmeye alışınca geçecek çunku yanlış emzırme yuzunden oluyor süresi yok sız ögrenınce geçecek yanı agrısına çözum sıcak havlu burcu demıştısıcak havlu uyguladıkdan sonrada kremını sur inşallah iyi gelecektır
hepimizde nasıl buyutecegım stresı oldu oluyor ama zamanla herşey yoluna giriyor bebek buyuyup duzene gırıyor sende o hıssı azaltıyorsun içinde merak etme
ama şunu unutma şuan çok küçük anca 1,5 aydan sonra duzene gırmeye baslıyor yavas yavas o zamana kadarda sabır Allah yardımcın olsun[/QUOT
yarın tartılacak bakalım belli olacak sütümün yetip yetmediği.inş iyi çıkar kilosu.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sakın oyle duşunme kımsenın vaktı yok anca vakıt buldugumuzda geriye donuk yazıyoruz
yoksa kendı derdımızı yazıp o an onlıne olanda görüp cvp yazıyor sende bırını onlıne görunce tekrar kopyala yapıştır sorularını ben mesela şimdi mina uyuyor olmasaydı nazanı gördum ona birşeyler yazıp çıkacaktım ne senın sorunu ne burcunun sıkıntısını bilemeyecektım bazı zamanda okuyorsun ama vakıt olmuyor yazamıyorsun
hepimiz birbirimize destek olacagız burda soyutlanmış hıssetme kendını sadece şu var aylarca kı nerdeyse yıl olacak 1-2 ay sonra burda bırşeyler paylaştık kımınle ozelden mesajlaşıp kaynaştık kımınle görüşüldü kımınle telefonda çok sık görüşülüyor kımınle msnde yazılınıyor kımınle sadece burda slm verılıyor kımınle burada samımı ama buranın harıcı tlf no bile yok yanı anlatmak ıstedıgım herkesın farklı dıyologları var kışıilerle o yuzden bazılarıyla daha içten kankı gibi konuşulması normal sende muhabbete dal kımseden bişey beklemeden geriye dönup takılmadan daha çok kaynaşılacaktır yoksa kastı aman ben baskasıyla konuşmayayım şuna cvp yazmayayım dıye bırşey yok
ay pek uzun yazdım mına uyurken hazır herkese cvp yetıştırdım ama açım gidip bişeyler yıyeyım
haklısın tabi.ben sürekli burada yazılanları takip ediyorum hamileliğimden bu yana.zaman zaman yazdıklarımda olmuştu ama hiç cevap alamamıştım.şimdi durum farklı tabi biran önce cevap gelsin diye bekliyorsun..