canım ben yazını görünce fark ettim geçmiştki yazını bak canım sayfalar ilerliyor kaçrıyor olabilriz tatlım kusura bakma valla şimdi geriye ddöndüm baktım ne yazmışsın diye:)olumunekankayizsmile
netice de hepimiz su an 3 aşağı 5 yukarı aynı duyguları yaşıyoruz sadece yaşam alnlarımız farklı hepimiz bi bebek coşkusundayız olabilir böyle şeylere alınmamak lazıma.s.
bak bebeğin dr kontrolünde 200 gr zayıflamış tatlım demek k ikarnı açmış bence,oalbil,r sütün AZMI GELİYOR tatlım?biberon alan bebek için memeyi bırakır diyor deneyimli arkadaşlar ama bence sen dr unu arayıp kusmasını anlat mamadan olabilir ama yine de dr a danışmanda fayda var
ben kızımı 3 saat ara ile emziriyorum uyanık olursa uyuyarsa hiç dokunmuyorum acıkırsa alar diyerekden...yutkunup yutkunmadığını gözlemliyorum yutkunuyorsa doyuyordur diye düşünüyorum:)
ben doğumun hemen sonrası göğüslerimi her emzirme öncesi karbonatlı su ile sildim hiç çatlağım olmadı bu sorunu cevaplandıramayacağın cnm...
eminim her anne ağlayan bebeği için endişeleniyordur ben sağlıkçı olmama rağmen iki ayağım bi pabuca giriyor mesela...
ilk bebeklerimiz gayet normal,sakin olmayı öğreneceğiz nasıl öğreneceksek
sana bebeğinle mutlu bi hayat diliyorum güel kızını Rabbim size bağışlasın canım,yaşı uzun olsun....alınma lütfen