merhabalar bende 8aralıkta oglumu sezeryanle kucagıma aldım 3580gr 50cm dogdu oglum bugun dr gıttık bızım gobegımız 3gunlukken dustu gobegı dustukten sonra gobegını sardınızmı bız sarmadık gobek delıgı cıkık duruyor hala bugun saglıkocagında ebeler fıtık olmus dr goturun dedıler hemen dr goturduk dr onemlı degıl sarın karnını dedı ama benım omrumden omur gıttı fıtık deyınce ebeler oglum cok aglıyor aglarken mosmor oluyor zor sakınlestırıyorum dr sık emdıgı ıcın gaz olacagını oyuzden emzık vermemızı soyledı gazı olsada olmasada metsıl kullanmamızı soyledı cok sancısı olursa zınco damla vermemızı soyledı ve bebek caylarını tavsıye etmedı bana ters geldı ılac kullanmak yerıne 1 2kasık cay versem daha ıyı degılmı buarada kılomuz 5kılo olmus boyumuzda50cm dr cok cok ıyı dedı masallah bırde kolık bebegı olanlara tavsıyem
ORHAN OSMAN (Kolik) - Güncel Haberler Kanalı Klipleri, Video Klip İzle, Videolar, Müzik, Mp3, Clips, Movie Clip, Videos ...Klippi.net :: Sinirsiz Müzik orhan osman buziki osman kolık dıye albumu var netten hemen buldum bebegım aglarken dınletırdım hemen sustu sakınlestı anne karnındakı sesler enkısa zamanda ya cdsını alıcam bulamazsamda netten ındırıp mp3calar ıle dınletcem mutlaka deneyın bebısınız uzerınde bırde emzıgı nasıl alıstırdınız ben annemden duydugum seyı yaptım sekerlı suya emzıgı batırıp verdım cok guzel kapıyor bugun alıstırdım ve suan hıc cıkarmıyor agzından allahım bebışlerınıze uykular versin huzurlu sakın uyusunlar ınsallah