2009 Aralık Anneleri

canım benim yaaaa! bu anneler hepmi bu kadar ince düşünürler!
bende kurduğun cümleyi çok söyledim.
keşke babam yaşasaydı
keşke oğlumu görebilseydi sevebilseydi, evlendiğimi bile göremedi
ama kader işte
ne yazıldıysa alnımıza onu görcez. allah kötü şeyler yaşatmasın

canım ya üzülme annen ne kadar fedekar her anne gibi tabi benim annemde öyle bebek doğduğundan beri saolsun manevi olrak çok yardımı oldu bana bugün kadil bol bol dua et babana nur içinde yatsın

ama zeytinyağını yıkamak zor olmazmı sonra bide bitlenmesin ama iyi bi fikir teşekkürler

bızım saclarımız degılde kaslarımız oluyor sampuan nivea sac ve vucut sampuanı kullanıyorum zeytin yagı bebek yagı fayda etmezmiş iyice beslermiş onun için konak sampuanı varmış mustela dıye eczanelerde satılıyormus bu sıtede bı arkadas soylemıştı

kızlar çok moralim bozuk sinirden kafayı yiycem bebeğim bütün gün nerdeyse hiç emedi 2-3 fırt çekip bırakıyo mama yapıyorum onu da almıyo ağzından püskürtüyo hiç ackmıyo mu ya bu bebek sabahtan beri doktora götür diyceksiniz götrdm baştan aşağı muayene etti yok hiç bi şeyi öle agu agu yapıpı duruyo memeyi vermeye çalışıyorum ağlıyo bu ne ya niye benim derdim hiç bitmiyoooooooooo hafif gripti burnunu temizliyorum yok şu an bişey sorun ne yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

zeytinyağı birebir inan, defalarca test edip onayladık yeğenlerde :hooray:

dilinde beyazlık varmı bak, pamukçuk olduysa acır ememez

arkadaşım ben sebamedin şampuanını kullanıyorum çok güzel kokuyo .

Benim oğlumdada konak vardı doğduğundan beri ve koku yapıyordu. İlk zamanlar kokunun konaktan kaynaklandığını anlamadım.
Konağı geçirmek için ilk önce 1 yemek kaşığı z,yağı ile 1 tatlı kaşığı karbonatı karıştırıp banyodan bir saat kafasına sürüp beklettim. Sonra tarayıp yıkadım gün aşırı ama pek geçirmedi.
Sonra chicconun konak tarağı ve mustelanın konak önleyici şampuanını aldım.
Bir kere kullanmam yeterli oldu. Banyodan önce bebe yağıyla yağlayıp konak olan bölgeyi bir süre sonra konak tarağıyla taradım. Peşine de şampuanı kullandım.

herkesin mevlid kandili mübarek olsun . Allah tüm dualarımızı kabul etsin inş.

ama zeytinyağını yıkamak zor olmazmı sonra bide bitlenmesin ama iyi bi fikir teşekkürler

5-6 damla dan birşey olmaz canım çok dökülmeyecek yumuşatmak için etkiliymiş saf zeytin yağı birşey yapmaz
ben banyodan sonrada vucuduna sürüyorum
poposuna da pişik olmasın diye hiç bir şey olmadı
hatta trt1 de salı günleri esra ceyhan ın programına prof doktor yıldız perk te zeytin yağını öneriyor:) orda da güzel bilgiler paylaşılıyor

gazı olan bazı bebekler memeye saldırır ağrıdan, bazısıda emmez
belki ondandır
allah allah ya e bişey demedimi neden göstermedimi bu doktor?

canım ben doktora 2 gün önce götürmüştüm grip diye o zman emmesi normaldi ama doktor muyene etti baktı heryerine bişeyi yoktu burun akıntısı dışında bugün yeni bir adet çıakırdı işte emmiyor sabahtan beri ama gazı çok var o kesin karnından sesler geliyor rahatlıkla duyulabiliyo zinco verdim şimdi uyudu ama açççççççmafoldumbenmafoldumben

annelerimiz onlar birer mucize varlık yaaa.. allah beterlerinden korusun inşallah.. çok üzüldüm senin babana da inan, Allah yerlerinde rahatlık versin nur içinde yatsınlar bu gece bol bol dua edelim fırsat bulursak..

canım ya üzülme annen ne kadar fedekar her anne gibi tabi benim annemde öyle bebek doğduğundan beri saolsun manevi olrak çok yardımı oldu bana bugün kadil bol bol dua et babana nur içinde yatsın
amin canım çok çok sağol, dediğin çok doğru anne var anne var, Allahım başımızdan eksik etmesin annelerimizi hamileliğimin son aylarından beri iyice elim kolum oldu anneciim, gece 3 e kadar benlen beraber bebekle uğraşıyor sabah da 7 de çıkıp işe gidiyor.. Allah başımdan eksik etmesin.

off ya bu bebişler bizi niye üzüyorlar böyle ya.. cnım benim bozma moralini diycem ama, sen zorla da olsa emzir, tık ağzına veledin.. hem nasılsa acıkınca ağlar belki.. benimkide yaklaşık 3 saattir uyuyor bugün zırt pırt emmedi hayret ettim.. kaşınıyorum gidip uyandırsammı acaba?

oy kıyamam
boğazımı ağırıyoki
dertleri ne diye hep tahmin yürütcez artık keratalar dillenip dertlerini kendileri söyleyene kadar

Allah annene uzun sağlıklı ömür versin canım....
Seni çok iyi anlıyorum, ben de 4 sene önce babamı kaybettim, daha sonra 3 kere hamile kaldım ve üçünü de hamileyken kaybettim. Anneme ve de kendime, babamın acısını hafiflettirebilmek için, hep biran önce bebeğim olsun istedim. Nisan ayında tekrar hamile kaldığım öğrenince annemin nasıl sevindiğini size anlatamam. Sürekli ultrason görüntülerini izleyip duruyordu. Ve Haziran ayında bir gece aniden annem rahatsızlandı ve ertesi gün annemi kaybettim... Dünyam yıkıldı...
Sizleri buradan okuyorum, ne güzel anneleriniz yanınızda, ve hep okudukça sizlere dua ediyorum Allah ayırmasın hiçbirinizi diye...
Benim içinde anneni öpermisinnnn....

canım benim ya, çok üzüldüm inan.. ancak yaşayan bilir dedikleri bu olsa gerek acını kalbimin ortasında hissetim.. nur içinde yatsınlar.. annemi öpücem

canım benim ya, çok üzüldüm inan.. ancak yaşayan bilir dedikleri bu olsa gerek acını kalbimin ortasında hissetim.. nur içinde yatsınlar.. annemi öpücem

Allah hepsine rahmet etsin,
sizlerede sabırlar versin,
yavrularımzıda bulalım teselliyi
elden ne gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…