2009 Aralık Anneleri

tırnaklarını dün akşam kesmeme rağmen uyurken yüzünü çizmiş hep oğlum ona da moralim bozuldumafoldumben yüzünü mıncıklıyıp duruyo nedense yaa:KK43:

hiç üzme canını biraz ağlar sızlar ama eldiven takmaktan yana değilim
bebeklerin şu an en önemli duyuları emme efektinden sonra dokunma duyuları
bence eldiven bu duyularının geç gelişmesine sebep oluyor
benim görüşüm
kendini keşfediyor:)

sempatiksalakcinni aşıdan beri yere yatıramıyorum ben bu oğlanı!
kucağımdan inmek istemiyo! kafamçokkarıştı neyse uyudu bi mola :kahve:

şampuan olarak ne kullanıyorsunuz bebeklerinize??? ben nivea kullanıyorum ama, yarım gün geçmeden bir tuhaf kokuyor sıpanın saçları, ilk yıkadığımda iyi güzel bir koku var fakat biraz zaman geçince değişik kokuyor, şampuandan diye tahmin ediyorum, yoksa küçücük bebeğin saçları nasıl öyle kokar?

cevaplarınızı bekliyorum, tavsiyelerinize göre markayı değiştireceğim arkadaşlar

ben bebekler için olan sebamed şampuanı ve sabunu kullnıyorum
çok köpürmüyor yıkarken,
temiz kalıyor 3 gün felan

hiç üzme canını biraz ağlar sızlar ama eldiven takmaktan yana değilim
bebeklerin şu an en önemli duyuları emme efektinden sonra dokunma duyuları
bence eldiven bu duyularının geç gelişmesine sebep oluyor
benim görüşüm
kendini keşfediyor:)

katılıyorum
:nazar:

ben ilk başlarda dalin kullanıyordum ama pelinin dediği gibi kokusu hemen geçiyordu yıkamamışım gibi oluyordu terleyince, johnson baby ye geçtim gerçekten güzel hoş da kokusu var, tek şikayetim dalin den çok fazla köpürüyor, ama dikkat edince sorun olmuyor çok daha az alıyorum elime ozaman sorun olmuyor..

ben de chicco nun şampuanını kullanıyorum.nilgün dediğin gibi benim sıpanın da sadece 1 gün güzel kokuyor saçları.benimkisi çok terliyor.emerken ve gece uyurken terin suyun içinde kalıyor.ince de giydiriyorum sizinkiler nasıl ?

şampuan olarak ne kullanıyorsunuz bebeklerinize??? ben nivea kullanıyorum ama, yarım gün geçmeden bir tuhaf kokuyor sıpanın saçları, ilk yıkadığımda iyi güzel bir koku var fakat biraz zaman geçince değişik kokuyor, şampuandan diye tahmin ediyorum, yoksa küçücük bebeğin saçları nasıl öyle kokar?

cevaplarınızı bekliyorum, tavsiyelerinize göre markayı değiştireceğim arkadaşlar

nilgüncüm ben avent kullanıyorum saç ve vücut şampuanı tek...memnunumda....bayanssulusmile

ben de chicco nun şampuanını kullanıyorum.nilgün dediğin gibi benim sıpanın da sadece 1 gün güzel kokuyor saçları.benimkisi çok terliyor.emerken ve gece uyurken terin suyun içinde kalıyor.ince de giydiriyorum sizinkiler nasıl ?

emerken terlemesi dışında terlemiyo benimki

he bu arada, johnson baby kullandım ilk, isilik gibi kırmızı beneklerle doldu olduğu gibi.
dalin sabun ve şampuan kullanıyorum şimdi, memnunum

toptan tşk ederim, herkese, pelin şu kilo işindede bi el atıversen, yok mu bildiğin iyi bir yöntem :))) biz birbirimizi gaza getirip kilo verelim bari yoksa kalacak bunlar :KK43: senin diyet işi nasıl gidiyor?

ya kilolar başa bela gerçekten:)
ama bence bebekler daha minik diyet yapmayın derim:)
ama şunu söyleyebilirim ki 20 lik diş çektirdim geçen hafta 4 dikiş attılar hiç katı birşey yiyemedim 1 haftada 3 kilo verdim sadece sıvı alarak sütüm gidecek bıdığa yetmeyecek diye çok üzüldüm bugün aldırdım dikişleri başladım azar azar yemek yemeye
ama diyorlar ki her emzirme seansı 500 kalori yakarmış:)

eski kotlarımı deniyeyim dedm aman neyime benim eski kotlarımı giymekbilmiyorumkismile moralim bozuldu durduk yere.ne güzel bir sürü kot kumaş pant.varmış unutmuşum bile bir senedir giymiyorum nerdeyse.acaba ne zaman giyebilecemmafoldumben

ya hiç sorma geçen aynı hatayı bende yaptım ve hiçbirinin içine giremedim acaip moralim bozuldu bisürü kıyafetim var ama giyecek hiçbişeyim yok ne acı mafoldumben

ben chicconun şampuanını kullanıyorum ama aynı durum bizdede var bide kafasında konak oluştu kızımın ben biodermanın şampuanını almayı düşünüyom..

ben chicconun şampuanını kullanıyorum ama aynı durum bizdede var bide kafasında konak oluştu kızımın ben biodermanın şampuanını almayı düşünüyom..

konak için yıkamadan 15-20 dk önce azıcık zzeytin yağı sürüp şu erkeklerin kullandığı cep tarakları vardır ya onunla geriye doğru tararsanız yumuşarmış, yıkanırken temizleniyormuş...

konak için yıkamadan 15-20 dk önce azıcık zzeytin yağı sürüp şu erkeklerin kullandığı cep tarakları vardır ya onunla geriye doğru tararsanız yumuşarmış, yıkanırken temizleniyormuş...

ama zeytinyağını yıkamak zor olmazmı sonra bide bitlenmesin ama iyi bi fikir teşekkürler

arkadaşla riçinde paraben ve türevleri içeren ürünler kullanmamak gerekiyormuş.ıslak mendil ve şampuan alırken ona dikkat edin.ben önceden bunu bilmeden aldım.bundan sonra aldıklarıma dikkat ediyorum.

konağın en iyi ilacı hakiki zeytin yağını sür biraz beklet ince bir tarakla bastırmadan tara.
anında kaybolur dene bak

kızlar annem göğüs pompası almış şimdi aradı da ben bir yerlere gidince verebilmek için hep istiyodum, kendi evine koymak içinde park yatak almış.. babamdan kalan emekli maaşından, dedesinin ahdı var diyo onu orda burda yatırmam diyo, dedesini aratmıycam yavruma diyo çok kötü duygulandım ya, canım babam nur içinde yatsın, keşke yanımızda olsaydı onu kucağına albilseydi, benim sevgim ne ki oğlumu onun kadar kimse sevemezdi..mafoldumben

aynı şeyi sende yazmışsın zaten
kaydirigubbakcemile3

X