- 27 Eylül 2009
- 4.030
- 0
- 45
hadi bakalım noolcak :))
ya yaklaşık 5-6 gündür naz tamamen değişti.. okadar gıcık bi kız olduki anlatamam.. ben eski kızımı özledimsöylediğim hiç ama hiçbişeyi yapmıyo ne dersem tersini yapıyo.. uyutmak mümkün değil.. çıldırtıyo beni.. ve durmadan sen git seni sevmiyorum diyo :O ölücem ya...
sibel kitapları sipariş verdim hatta arkadaşımın kızının doğum günü var onada aldım. bakalım yırtmadan okursa bizimki. gel sana kitap okuyim diyorum ben kuycam diye alıyo tabi sonuç malum
Ahmet efe bu aralar gündüz 3 saat uyuyor, iyi güzelde akşam yatmak bilmiyor. 10:30 11:00 sabahta 7de kalkıyor. gündüz 2 saat uyusa akşam 9:30 da gider ama kıyamıyorum uyandırmaya akşamda erken yatsın istiyorum. çünkü geçte yatsa erkende yatsa 7 de kalkıyor. yaz gelsede bütün gün parkta yorsam onu yaaaa belki daha iyi uyur :)
Ben Efenin gündüz 3saat uyuduğunu hiç görmedim.2saat nadiren.genelde 1 saat civarı.akşamda zaten hep 10.30- 11 den önce uyumaz...
Yememiz sorun.köfte pilav biraz.yoksa hiç birşey yok.en zoru bu..daha emzik emiyor ağzından çıktığı nadir.nasıl bıraktıracaz bilmiyorum.arada deniyorum çok ağlıyor..sonra bez var.var da var(bensiz hiç kimseyle durmuyor.babasıyla parkta bile !! yapışık ikiz gibiyiz.eve birisi gelince daha huysuz oluyor hiç ayrılmıyr peşimden.onu bırakıp gidecem sanıyor.wc giriyorum kapıda ağlıyor.sadece kuzenleri gelince oyun oynuyor.onda da oyuncak paylaşamıyor.gelen kişi ne alsa eline onu istiyor...
sibel kitapları sipariş verdim hatta arkadaşımın kızının doğum günü var onada aldım. bakalım yırtmadan okursa bizimki. gel sana kitap okuyim diyorum ben kuycam diye alıyo tabi sonuç malum
Ahmet efe bu aralar gündüz 3 saat uyuyor, iyi güzelde akşam yatmak bilmiyor. 10:30 11:00 sabahta 7de kalkıyor. gündüz 2 saat uyusa akşam 9:30 da gider ama kıyamıyorum uyandırmaya akşamda erken yatsın istiyorum. çünkü geçte yatsa erkende yatsa 7 de kalkıyor. yaz gelsede bütün gün parkta yorsam onu yaaaa belki daha iyi uyur :)
Ben Efenin gündüz 3saat uyuduğunu hiç görmedim.2saat nadiren.genelde 1 saat civarı.akşamda zaten hep 10.30- 11 den önce uyumaz...
Yememiz sorun.köfte pilav biraz.yoksa hiç birşey yok.en zoru bu..daha emzik emiyor ağzından çıktığı nadir.nasıl bıraktıracaz bilmiyorum.arada deniyorum çok ağlıyor..sonra bez var.var da var(bensiz hiç kimseyle durmuyor.babasıyla parkta bile !! yapışık ikiz gibiyiz.eve birisi gelince daha huysuz oluyor hiç ayrılmıyr peşimden.onu bırakıp gidecem sanıyor.wc giriyorum kapıda ağlıyor.sadece kuzenleri gelince oyun oynuyor.onda da oyuncak paylaşamıyor.gelen kişi ne alsa eline onu istiyor...
benimki bayılıyo kitaplara (maşallah) bir sürü hikaye kitabımız var allahtan yırtmıyo.. gündüzleri üç saatmimaşallah maşallah.. yani benimki de bıraksam uyurda sonra ertesi güne kadar bidaha uyumaz :)) ben öğlenleri 1,5 saat uyuyunca kaldırıyorum bazende 1 saat uyuyunca ona rağmen gece çoğu zaman 12 den önce uyumuyo.. çok oluyo 1 lerde uyudğu.. bugün öğlen uyutmadım bakalım akşam noolcak.. ki sabah 11 de bi çıktık parka akşam 6 da girdik içeri düşün yani.. bi çocuk hiç mi yorulmaz benim pertim çıktı.. ve sabahları bizde sekizbuçukta kalkıyoruz çok ta geç değil yani..
nazın yemeği hep sorun.. naz da pilav makarna okadar.. ah nazan biz de nazla öyleydik biliyosun.. son bir haftadır bana sürekli sen git diyo baba diye ağlıyo çok üzülüyorum eski günlerimizi özledim
okumaz olur muyum sibel okuya okuya bi hal oluyoruz ama oluyor işte napalım. bi akrabamızın üçüzleri var bide onları düşünmek lazım dimi :)efeden 4 ay büyükler, allah yardım etsin :)
Kızlar hangi diş macununu kullanıyorsunuz bebişlere? efenin dişlerinde lekelenmeler başladı çok üzülüyorum çürüğe dönecek diye de korkuyorum.fırçalamayı da sevmiyor.dişciye götürecez de ağzını asla açmaz ne olacak bilmiyorum.kafam takılıyor daha çok erken((((
Arkadaslar bende 2009 aralik annesiyim kizim 15 aylikken ikinciye hamile kaldim ocakta dogum yaptim simxi ikinci bebisim 3 aylik . İlk kizimin kiskancliklari ve yaramazliklariyla basedemiyorum . İkin iside masaalah cok uslu hicbir sikintim yok . Garibimle ilgilenemiyorum bile emzirip birakiyorum kendi kendine kosede olece etrafina bakinip duruyo butun gun ablasiyla ilgileniyorum boyalar yapiyoruz dans ediyoruz yapboz yapiyoruz vesaire ama yinede yetmiyor surekli kardesinin basinda kasla goz arasi tokat atiyo sikiyo dovuyo . İki dakika tuvalete bile ayrilamiyom. Cokda hiperaktif ve yaramaz kAyniyo resmen daha 1 dk oldugu yerde oturduguna sahit olmadim . İkincigece horlaya horlay uyuyo bizim buyuk zilli butun gece ayakta. 2. Geldikten sonra degismedi oncedendw bole tutulamazdi simdi iki katina cikti babasiyl ne yapi agimizi sasirdik . Okula verelim dedik gittim kayit ettirdim hatta gitmek istemedi zorlamadim kendini dislanmis hissetmesin diye . Biraz degisik bir cocuk 1,5 yasinda cisini kendi kendine soylemeye basladi alisti. Suan Bilgisayar kullanabiliyor kafa deli gibi calisiyorSanki 5 ysindaki cocuk gibi haraketleri var goren inanamiyor bu bende endise uyandirdi acaba baska bir problem olabilir mi? herseye kafasi calisan cocukkardesini dovmemesi ona zarar vermemesi geektini anlamak istemiyor bide dislerini sikiyor vurdugu anda. Ona anlatiyorum izah ediyorum sen kucuksun ama o kucucuk yuruyemiyor yemek yiyemiyor bak biz ona yardim edelim ikinizde benim kizimsiniz ikinizide cok seviyorum diyorum o an ben kardesimi cok seviyorum anne ozur dilerim yapmicam bidaha diyo 2 dk sonra durumlar ayni. Ya hep onunla oyun oynamak zorundayim yada oteki kizimi surekli kucagimda tutmak zorundqyim. Merak ettim var mi benim gibi bi durumla krsilasan aranizda fikirlerinize ihtiyacim var.