Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne günler geçirdik şurda, 1 gün giremesem deli olurdum, acı tatlı ne çok şey paylaştık, ne güzel dostluklar kurduk, günler yaptık, hediyeler gönderdik, yardımlar düzenledik....
bazen satırlarca yazdıkbazen tek bir smile yetti hislerimizi anlatmamıza...
türkiyenin dört bir yanında gidecek kapımız olduğunu hissettik, yüzünü hiç görmediğimiz ama tüm ailemizin üyelerinden tüm sıkıntılardan akşam ne yediğimizden bile haberdar olan dostlarımız oldu.
hayatımızın ilklerini yaşadık birbirimize destek olarak, ilk kez anne olduk, bebeklerimizi ilk kucağımıza aldık, ilk hastalıklarını, ilk dişlerini, emeklemelerini, yürümelerini hep beraber yaşadık. bazen eşleri bazen işleri bazen k.valideleri bazen komşuları çekiştirdik.
ama bitti... her güzel şey gibi burada bitti...
evet kopmadık, gerek telefonla gerek facede konuştuk görüştük ama buradaki sıcaklığı hiç yakalayamadık ve ben buranın sevgii dolu ortamını birdaha hiç bir yerde yaşayacağımada inanmıyorum.
kim okursa bu yazılarımı şunu bilsin, ben kkyı, ben aralık annelerini, ben sizi ve veledlerinizi çok sevdim. ne sıkıntınız derdiniz olursa, ne zaman konuşmaya birini ararsanız, ne zaman başınızı alıp gitmek isterde gidecek yer bulamazsanız ben daima hazırım sizi dinlemeye, dertleşmeye, kapı açmaya....
hepiniz kocamaaaaaaaaaaaaaan öpüldünüz
kimseler uğramıyormu artık ..pelin vardı cok yazrdı mesela arzu vardı nilgün vardı ..vardı da vardı yani ..kimseden eser yok ...( ..ben kendimden haber veriyim bari
2 sene aradan sonra calışmaya başladım tekrar saBAHları HALİTİ acıklı acıklı küçük emrah bakışıyla bırakarak cıkmak cok can yakıyo ama Allahıma sükürler olsun sağlıklı huzurlu olsunda onlar ..hayat şartları işte yapıcakda bişey yok . . onun haricinde halit hala konuşmuyor ..tek kelime devam şimdilik ..dit ,del ,addi ,bardak ,uçak ,çin çin (bizim kapıdan tramvay geciyorda ) . .özgül abla anni baba tiyze vb. . suluboya ve koltuklara resim calışmalarımız devam etmekte . .onu haricinde çok sükür . .sizinkiler neler yapoyorlar . .konuşanlar vardır mutlaka helede kızlar ooo türkçe olimpiyatların bile katılırlar herhalde
hepimiz faceden yazışıyoruz yada en azından birbirimizden haber alıyoruz diyeyim.
sağlık olsun canım, çalışmayıncada çok zor günümüz şartlarında. alışırsın demeyi isterdim ama tanıdığım hiç bir çocuklu çalışan anne alışamadı bu duruma. herşey onların iyiliği için. çoğu konuşuyo kuzularımızın. haktanımda konuşuyo. anne bis ne saman ditces dedeye, elim pis oldu yıkıycam, cumra(kız kardeşi zümra) düttü anne, ağyıyo şeklinde biraz bozukta olsa konuşuyo. bazı nesnelerin ismini yeni öğreniyo, yada bozuk söylüyo.
Yok daha bizimkinde oyle bi gelişme bakalım hayırlısı ama yeni yeni kelimeleri birleştıriyor . .