- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 42
yaz da geldi kimseler uğramaz artık buraya.. hemen yeni bi konu açalım foruma can gelsin..
eveeet geldi sıra çiş eğitimine.... yapan arkadaşlar tecrübelerini yapacaklar önerilerini paylaşabilir mi acaba.. tşk.
valla bildiğim tek şey öncelikle kendini hazır hissetmen :) çünkü sabırlı olman gerekiyo.. naz da tam tersi.. ilk zamanlar çişini de kakasını da yapıyodu tuvalete hoşuna gidiyodu ama öyle bi döneme girdikki biz anlatmam mümkün değil.. benimle güç gösterisi yapıyo inat hat safhada.. o yüzden şuan doğru zaman değil biliyorum ama ben deyaz gelmeden halletmek istiyorum.. dün çıktık beraber alışverişe kilot aldık prensesli tinkerbelli filan kendi beğendi.. bide gece için alıştırma kilodu aldım.. pelinin tavsiyesiyle de tuvalet eğitimiyle ilgili iki tane müzikli kitap aldım.. ben de mayıs-haziran gibi yatağını ayırıcam ayırmadan çiş eğitimini tamamlamak istiyorum.. hani gece filan daha kolay olur diye.. allah yardımcımız olsun..
öncelikle naz da feci bir inat döneminde okadar aksi ki anlatamam.. o yüzden çiş eğitimi için doğru zaman mı tereddütteyim..
kıymet naz da ayaklarını sürterek yürüyo ve parmak uçlarına basa basa yürüyo.. yani önce parmak ucuna basıp sonra topuğuna basmak suretiyle bi tuhaf yürüyo.. kızım düzgün yürü diyince düzeltiyo sonra yine aynı.. bende doktor kontrolüne gidince s orucam..
kitaplara gelince teddy ile tuvalette ve rüya tuvalet alışkanlığı ediniyor isimleri..
yasemin maşallah haktana kırkbinkere.. valla benim de bu çiş olayı çok gözümde büyüyo.. bugün alez alcam bakalım.. gündüzleri normal kilot giydircem gece alıştırma kilodu.. hepsini aynı anda bıraktırmak gerekiyomuş.. ta ben parkta bahçede çişi gelince napıcam onu bilmiyorum evde durduğumuz yokki.. zaten şu çiş eğitimi bitsin sırada nazı artık odasında yatırmak var :))
valla yatırmadan önce tuvalete oturt diyolar.. yatınca da (biz beraber yattığımız için) çok kıpırdarsa çişe kaldır diyolar.. ama gece benim de çok gözümde büyüyo.. uykusu açılır tekrar uyumazki bu cadı..
valla yatırmadan önce tuvalete oturt diyolar.. yatınca da (biz beraber yattığımız için) çok kıpırdarsa çişe kaldır diyolar.. ama gece benim de çok gözümde büyüyo.. uykusu açılır tekrar uyumazki bu cadı..