2009 Aralık Anneleri

ama forum yok oluyor niye kimseler yazmıyorrrrr kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu

kimseler yok ben hep geliyorumda kise olmadığı içinde bişi yazmadan çıkıyorum

bu arada 2 hafta geçti adet olmadım hamilemiyim diye aklıma bile getirmiyorum düşünmesi bile kötü hatta imkansız gibi bişi
1 haftayı geçince test yaptım negatif çıktı 2 günden beri çok çok az kahverengi lekeler var kafayı yicem neden hala olmuyorum

yaptır bi kan testi rahatla öyle stresle bekleme :)

valla ben artık girmiyorum bile foruma kimseler gelmiyo çünkü..

yaz da geldi kimseler uğramaz artık buraya.. hemen yeni bi konu açalım foruma can gelsin..

eveeet geldi sıra çiş eğitimine.... yapan arkadaşlar tecrübelerini yapacaklar önerilerini paylaşabilir mi acaba.. tşk.

benimde en çok merak ettiğim konu kağan kakası gelince kaka diyo ama gel tuvalette yapalım diyince istemiyor kaçıyo bende zorlamak istemiyorum ama havaların ısınmasıylada artık başlamak istiyorum sanırım kakayı daha önce alışıyolar çiş biraz daha uzun sürüyo ama nasıl nerden başlıycağımı bilmiyorum mayıs-haziran gibi düşünüyorum altını açıcam kahvaltıdan sonra kaka yapar kahvaltıdan sonra hemen wc ye götürcem ve bekliycem çişide sanırım ilk açınca altına yapar sontra yavaş yavaş alışır diye umuyorum ama hiç kendimide hazır hissetmiyorum tüm bunlar için kağan aşırı derecede inatçı bi çocuk çünkü eylülde hafta 2 gün kreşe başlatcam mecbur tuvalet eğitimini halletmemiz lazım allah kolaylık versin

valla bildiğim tek şey öncelikle kendini hazır hissetmen :) çünkü sabırlı olman gerekiyo.. naz da tam tersi.. ilk zamanlar çişini de kakasını da yapıyodu tuvalete hoşuna gidiyodu ama öyle bi döneme girdikki biz anlatmam mümkün değil.. benimle güç gösterisi yapıyo inat hat safhada.. o yüzden şuan doğru zaman değil biliyorum ama ben deyaz gelmeden halletmek istiyorum.. dün çıktık beraber alışverişe kilot aldık prensesli tinkerbelli filan kendi beğendi.. bide gece için alıştırma kilodu aldım.. pelinin tavsiyesiyle de tuvalet eğitimiyle ilgili iki tane müzikli kitap aldım.. ben de mayıs-haziran gibi yatağını ayırıcam ayırmadan çiş eğitimini tamamlamak istiyorum.. hani gece filan daha kolay olur diye.. allah yardımcımız olsun..

2009 aralık anneleri ben çoğunuzu tanıyorum ama beni pek tanımazsınız.bugün rastgele girdim sayfaya eskilerden hemen hemen kimse kalmamış,(hamileliğimizi adım adım takip,ve dogum beraber olduğumuz arkadaşlar).Tuvalet konusundan bahsetmişsiniz benim oglum söylemeye başladı yaklaşık 4 aydır (altına kaçırmaları söylemiyorum :) ) çişimizi kakamızı söylüyoruz şükürler olsun..Nasıl diye soracak olursanız altını baglamadım sordum çiş varmı kaka varmı diye, 1-2-3-4 çocukda bezdi benden, söylemeye başladı :)şimdi paşam tuvalete girmeden kendi çıkarıyor pijamasını oturuyor tuvaletine, darısı size inşaallah..

evet memeyi emziği atlattık da bu en zoru oluıcak sanırım benimde gözüm korkuyo sizden azcık daha şanslıyım kreş ev beraber yürütücez hepmiz için kolay bi dönem olur inş.sibel hangi kitapları aldım söyle bakem bize de faydası olur belki bende külot stoklamaya başladım lazım olucak diye adaptörle alıştırma külodu alıcam öğretmenden haber bekliyorum.paylaşırım gelişmeleri

zeynep 2 gndür meme diye tutturmaya başladı göğsümü açıyo emmeye çalışyo neoluyo kızım diyorum meme istiyorum anne aç aç diyo şebek. laf anlatılmıyo zaten işlerine geleni anlıyolar feci inat bi dönemdeyiz bi de her görüdğünü istemye başladı abuk subuk baş edemiyorum

bizim sol ayakta içe basma durumu var . içinizde olan var mı hiç konuşulmadı galiba mevzu.doktor bu nike adidasları önermedi bizde ortopedik rahat diye giydiriyoruz . bayaa ortopedik ayakkabı ve kumda yürümesini önerdi nerden bulucam hergün ben ona kumu düşünüyorum yakınlarda kum havuzu falanda yok bizde önerileriniz varsa yada başından geçen. çok geçiceğini sanmıyrum çünkü babasında da var doktor alabildiğmiz önlemi alalım dedi bakalım ne yapcaz

en çok iş bende sanırım hala emiyoruz ama önümüzdeki hafta kısmetse anneme gidicem inş.kesin bıraktırıcam bu sefer
sonra bezden kurtulma var daha sonra yatağına tekrar alıştırması var varda var çok işimiz var:)

herkese selaaam
selvercim çok çok geçmiş olsun eşine, ne oldu son durum en seon kocaelinde ameliyatı oluyomuş dedin sonrası ne oldu canım?

biz geçen hafta baçladık çiş eğitimine
meğer haktan çoktan hazırmıştaben hazır değilmişim
bezi çıkardık uyuduğumuz anlar hariç hiç takmadık,
ve bana hiçsöylemeden ben hiç sormadan kalkıp kendi yapıyo maşallah:)))))
1-2kere samsun-bafra arası arabada taktık mecburi
anne tis geldi dedi
yap bezine oğlum dedim eve gittiğimizde baktım ki tutmuş yapmamıiş:))))
şimdi gece işini nasıl yapcam bilmiyorum
bide şu kendi yatağında yatma işinede bi alışsa ooooooof of

selamlar
sibel naza aldığın kitapları söyler misin bizimde artık başlamamız lazım ufaktan. çişini tuvalete yapıcan mı diyorum. hayır bezime yapıcam diyo :) ay ben bu işten çok korkuyorum yaaa

öncelikle naz da feci bir inat döneminde okadar aksi ki anlatamam.. o yüzden çiş eğitimi için doğru zaman mı tereddütteyim..

kıymet naz da ayaklarını sürterek yürüyo ve parmak uçlarına basa basa yürüyo.. yani önce parmak ucuna basıp sonra topuğuna basmak suretiyle bi tuhaf yürüyo.. kızım düzgün yürü diyince düzeltiyo sonra yine aynı.. bende doktor kontrolüne gidince s orucam..

kitaplara gelince teddy ile tuvalette ve rüya tuvalet alışkanlığı ediniyor isimleri..

yasemin maşallah haktana kırkbinkere.. valla benim de bu çiş olayı çok gözümde büyüyo.. bugün alez alcam bakalım.. gündüzleri normal kilot giydircem gece alıştırma kilodu.. hepsini aynı anda bıraktırmak gerekiyomuş.. ta ben parkta bahçede çişi gelince napıcam onu bilmiyorum evde durduğumuz yokki.. zaten şu çiş eğitimi bitsin sırada nazı artık odasında yatırmak var :))

maşallah valla sibel, zor öğrenir diyodum ama çok çabuk alıştı hatta hiç uğraştırmadı.
birazda biz gözümüzde büyütüyoruz herhalde
bezi tak çıkar yapmadan, sinirlenmeden, bağırmadan, doğru olanı yaptığında öpüp ödüllendirerek,
kaza yaptığında başını okşayıp"hani kilotumuza yapmayacaktık yavrum" diye uyararak hallettik 1 haftada. ama ilk 2 gün biraz zor oldu benim için
kızımın dişi oğlumun çişi yordu beni

hem gece hem gündüz zor olur gibi geliyo önce gündüz kavrasın sonra gece alıştırayım diyorum ama gündüz alıştık geceye cesaretim yok
nasıl yapmam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası. du bi araştırayım bakayım

valla yatırmadan önce tuvalete oturt diyolar.. yatınca da (biz beraber yattığımız için) çok kıpırdarsa çişe kaldır diyolar.. ama gece benim de çok gözümde büyüyo.. uykusu açılır tekrar uyumazki bu cadı..

bizde hala beraber yatıyoruz.
hatta sağımda haktan solumda zümrayla birlikte
aynı korku bende de var, ya tekrar uyumazsa, ya ağlarsa zümra'yı da uyandırırsa

bizde hala beraber yatıyoruz.
hatta sağımda haktan solumda zümrayla birlikte
aynı korku bende de var, ya tekrar uyumazsa, ya ağlarsa zümra'yı da uyandırırsa

hadi bakalım noolcak :))

ya yaklaşık 5-6 gündür naz tamamen değişti.. okadar gıcık bi kız olduki anlatamam.. ben eski kızımı özledim söylediğim hiç ama hiçbişeyi yapmıyo ne dersem tersini yapıyo.. uyutmak mümkün değil.. çıldırtıyo beni.. ve durmadan sen git seni sevmiyorum diyo :O ölücem ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…