2009 Aralık Anneleri

selam millet hfta sou kmseler uğramamış umarım herksin iyi geçmiştir. bi< bayaa yoğun zaman geçirdik dinlemedim yorgunum yeni hafta başlıyo. zeynebin geçmeyen öksük ve geniz akıntısına doktor 3 günlük ağır antibiyotik tedavisi verdi bugün başldık ama zeynep gece ateşlendi ilacın yan etkisi olabilirmiş bi toparlayamadı çocuk ya ateşten sonrada 2 kez kustu nasıl çözücez bilmiyorum bu durumu sürekli antibiyotik almasından hiç memnun değilim ama başka çare yok. kan değerlerimiz yerlrde yine demir ilacına başladık yine 2 ay falan kullanıcaz sonra kontrl tekrar etini sütünü pekmezini eksik etmiyorum düzenli yedirmeye de çalışyorum ama değerler bir normale gelmedi ya ırsi de olmaz ki kansızlık bende de var anlamadım gitti. neyse çok doluymuşum yakın zamanda bi buluşma ayarlıyalım özledim hepnizi görüşürz

kıymet çok geçmiş olsun valla bi toparlayamadı kuzucuk benim gibi benim de gribim yeni geçti valla..

evet face den mesaj atıcam herkese ayarlayalım herkes için uygun bi gün sonra ben mekanı ayarlarım..

ay benim oğlumun uyku saati ama uyandırıp gelicez artık napalım :)
uyandırmadan arabaya atabilirsem süper olur huysuzlukta yapmaz, oraya kadarc uyur epey yolumuz var çünkü yakacıkta oturuyoruz biz:)

ay benim oğlumun uyku saati ama uyandırıp gelicez artık napalım :)
uyandırmadan arabaya atabilirsem süper olur huysuzlukta yapmaz, oraya kadarc uyur epey yolumuz var çünkü yakacıkta oturuyoruz biz:)

ben de küçükyalıda oturuyorum ama tam ikibuçukta orda olamam.. aynen nazın uyku saati ve naz uyumazsa bi canavara dönüşüyo :) evden başka yerde de uyumaz (arbada vs.) en azından bi saat uyutup öyle gelebilicem..

[hu hhuuuu millet nabersiniz yav kimsenin sesi soluğu çıkmıyo ne ediyosunuz bakem:)

zeynep yine nezle oldu burnu akıyo ya çıldırıcam nasıl üşütüyoruz bu çocuğu ya bi düzeltemedik :KK43:

zeynep yine nezle oldu burnu akıyo ya çıldırıcam nasıl üşütüyoruz bu çocuğu ya bi düzeltemedik :KK43:

geçmiş olsun yine salgın varmış ortalıkta bizimde pazar günü başladı burun akıntısı neyseki lerlemedi. hafif bir öksürük ve burun akıntısı var bu aralar çocuklarla çok bir araya geldi. kalabalığa girdik. umarım kolaylıkla atlatırız.

sağolun kızlar sizlere de geçmiş olsun öyle öyle sibel kreşe başladığından beri toparlanamadı çocuk bu seneyi bi sağsalim atlatsak 2 yılda 3 kez hasta olan çocuk 2ayda hiç hastalıksız zaman geçirmedi nerdeyse anında iştah kesiliyo huysuzluk artıyo falan sürekli kucakta gezmek istiyo falan hepimize kolaylık versin Rabbim

Herkese günaydın kızlarr ben zeyzekimi cok özledim daha3 gün oldu mersine gideli ama burnumun diregi sızlıyor ev bomboş vakit gecmiyor düsünüyorum o yokken biz ne yapıyormusuz

X