Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlarr çok fena grip oldummmmm
efe ağzından hiç çıkarmıyor nerdeyse emziği işim çok zor korkuyrm valla sorunca emzik yok artık sen büyüdün abi oldun ben de emziği çöpe attım dedim ağladı bana vurmaya başladı nsl olacak bilmyrm
akşama misafir var ben daha temizliği bitiremedimmm
aspirix diye bişey var marketlerde de mahalle aralarındaki temizlik malzemesi satn yerlerde de satılıyo. sanırım çıkartır çünkü zeynebin demir damlasını blem halıdan çıkarmıştı:)
Herkese günaydınnnn .Kıymet dün aramıssın dönemedim tekrar ama msjnı aldım bugün bir ara ararım işegirmene cok sevindim.Sibel face sitem etmişsin ama inan son dakika golü oldu cumaya kadar yapmama kararımız vardı dogum günü arkadasım aradı yarın size gelelim diye sonra eşimin kuzeni derken ee bari dedim yapacagız cagırayım curcuna 79 oldu ve zeynep hiçç mutlu olmadı mumdan korktu surat bes karıs sanırım kalabalık bunaltıyor
Ayy kimseler gelmiyor kaç gündür
Ya tuvalet eğitimini sorucam ama kimseler yok ,iki yaşlarını doldurdular ne dusunuyisunuz tuvalet eğitimi için,yazı mi bekliceksiniz baslicak mısınız,azra çok seviyor tuvalete gitmeyi fakat hep yaptıktan sonra aklına geliyor sanırım bezi altından çıkarıp atmak gerikiyor tam anlamıyla başlamak için ,ama korkuyorum ya sizlerle beraber başlayalım istiyorum .
Herkese iyi geceler zeynos hastaladı aksam işten geldim bu baygın baygın oturuyor dedim bi tuhaflık var bir ölctüm ates 39 dusa soktum calpol verdim biraz düştü uyudu simdi tekrar yükseldi fitil verdim bakalım düsmezse acil yolu gözükecek bize olmazsa sabah yanımda götürecem zaten dişlerine baktım bi kabarma yok üşüttü herhalde
selamlarr çok fena grip oldummmmm
efe ağzından hiç çıkarmıyor nerdeyse emziği işim çok zor korkuyrm valla sorunca emzik yok artık sen büyüdün abi oldun ben de emziği çöpe attım dedim ağladı bana vurmaya başladı nsl olacak bilmyrm
akşama misafir var ben daha temizliği bitiremedimmm
herkese mutlu yıllar millet
bu gece 5 civarı eve hırsız girmeye çalıştı . Allahtan ki eşim uyumuyodu ilk defa sabahlıyarak oyun oynaması işe yaradı. kapının üstü kitliydi sadece 2 saniyede kapıyı açmışlar eeşimde noluyo falan derken kaçmışlar baktılar insan var evde ayakta.(yalnız herifler gerizekalı heralde aprtmanın dışından baksalar lambalar yanıyo insan bi düşünür) . kaç zamandır geciktirdiğimiz alarmı taktırmanın zamanı geldi. Rabbim hepimizi korusun.huzursuz old8uk haliyle ütülerimi yaptım bahane oldu son postayı da hallediyimde biraz uyurum belki zeynep kalkmazsa...
bu arada zeynebi 12 den önce uyutamadım ne yazıkki hurafe işte ama insan inanmak istiyo :)
gelen arkdaşlar görünce cevplarsa sevinirim. zeynep kreşle beraber kahvaltıda tek teke geçtik daha önce bulamaç yiyodu. bu şekilde nerdeyse bişey yemiy sadece nutellalı ekmek yiyo azcıkta peynirli omlet falan yaparsam normal şekilde hiç peynir falan tüketmiyo.bide süt içiyo . siz neler veriyosunuz ne yapıyosunuz. şimdilik evde kahvaltı ettriyolar ama bi süre sonra orda yemeğe başlıycak ve bu gidişle bişey yemiycek.geçen hafta 1 gün öğle ymeğine kaldı 2 kaşık çorba içmiş sadece diğerlerini reddetmiş . öğretmende zorlamamış inada binmesin daha ortama yeni alışıyo diye. bu şekilde bi süre gideceğini biliyorum ama ne yapıyım nasıl yapıyım bilemedim. sanırım kreşe başladığı içinde bize tavırda yapıyo olabilir muhakkak bi yerden çıkartıcak çünkü acısını....
aynı sorun bizdede var.bende bugün bıraktırma çalışmalarına başlayayım dedim ama olmadı.emziğini beraber çöpe attık,uykusu gelince istemeye başladı.o pis oldu akşam yenisini getirsin baban dedim ama pek oralı olmadı.sabiha paktuna kendi bırakır diyor ama pek kendi bırakacakmış gibi gelmiyor bana.adem güneş 24 ayı dolunca emme refleksi biter 24-30 ay arası bıraktırın diyor.isteyince vermeyin ilk önce hırçınlaşır hatta size vurabilir ama kararlı olun diyor.ağlayıp size vurunca kucağınıza alıp sevin diyor.ne yapacağım konusunda kararsız kaldım,yazınıda okuyunca cevap yazmak istedim.umarım kolaylıkla bırakırlar.
asla kanmıyor elinde bir yiyecek mi var o biter bitmez istiyor emziği ağlaya ağlaya hemde. atıyo biyerlere sonra ara dur.annem yaza bırak dışarılarda dolaşırken daha çabuk unutur diyo ama ben beklemek istemiyorum o kadar.öyle bir emiyor ki allahım nasıl zevk alıyosa.biraz zaman geçsin bir iki hafta sonra ben de başlıcam başladımmı da pes etmemem lazım o yüzden kararlı olmam lazım..kendisi asla bırakmaz.2.5tan önce bıraktırdın bıraktırdın diyolar.inş.çok zor olmaz hiç birimiz için..selam
biz sadece gece yatarken veriyoruz emziği artık gündüz kreşte istemiyo sanırım akşam beni görünce arada istiyo ama bi şekilde kandırıyorum ben. daha biraz zaman lazım tümden bıraktırmak için
naz iyice hiçbişey yemez oldu.. 12800 kilosu.. boyu da 86,5.. yinede maşallah diyim.. ama okadar zayıfladıki bacaklar filan incecik. bide ben hiç alışık değilim onu öyle görmeye çok üzülüyorum.. hiç ama hiç bişey yemiyo.. eskiden bi makarna pilav yerdi onu bile yemiyo.. muhallebi bile yemiyo..
bana yapışıklığı da arttı saniye yanımdan ayrılmıyo. su içmeye mutfağa gidim koşarak yanıma geliyo..
bide deli gibi cd izler oldu.. en sonunda atıcam hepsini çöpe ama daha iyimi olur kötümü bilmiyorum..
artık odasında oturup oyun oynamaktan bayılmak üzereyim.. asla kendisi tek başına 5 dakka bile oynamıyo..
memeye yapışık yaşıyo.. biz de ctesi allahın yardımıyla bu olaya bi son vercez inşallah..
akşamları 11 den önce asla yatağa yatmaz oldu..
işte bizde durumlar bundan ibaret.. iki gündür de çok hasta.. felaket grip sanki karda yatmış sanırsın.. mızmız kızım ekstra mızmız oldu tabi..
yok nazan hiç bişey yemiyo.. çorbanın da hiçbi türlüsünü içmiyo.. bak sabahtan beri yediğini yazim sabah bi yumurta bi çaybardağı süt.. öğlen iki küçük danone.. ikindide yarım muz.. bitti bukadar.. hiç yemek varmı allahaşkına saydıklarımda delircem ya.. evde pilav var makarna var pırasa var sebze çorbası var hiçbirini yemedi köfte tavuk balık yok hiçbişey yemiyo.. ben de zorlamıyorum hayır deyince tamam annecim diyip kaldırıyorum.. bi iki saat sonra yine deniyorum ama yok... sürekli memede.. doktorda memeyi bıraksın düzene girer dedi.. oyüzden bu ctesi bıraktırcam.. yoksa aslında yaza doğru daha rahat olurdu dediğin gibi parktı bahçeydi ama ben delirmek üzereyim.. hee çok özlicem bu günleri o ayrı ama artık 2 yaşında çocuk.. yemek yemezmi ya.. ben anlamıyorum hiç mi sevdiği bişey olmaz..
herkes gider mersine biz gideriz tersine bizde emziğe başladık 2 gecedir.memeyi gece ağzından bırakmıyor emmiyor ama ağzınta tutucak uyandırarak çıkartıyordum
busefer ağlıyor uyku bölündü diye dur dedim emzik vereyim emziği ağzına aldığı gibi uyuyor kendi kendine gündüz hiç istemiyor sadece gece uyurken
2 gündür çok hasta felaket öksürüyor bu akşam hast.götürücez herhalde.şurup içiremiyoruz ağzına aldığı gibi çıkarıyor
emdiği için yada grip olduğu için yemiyordur belki birazda Sibel.Boyuna göre kilosu iyi bence hem kız o.
Efe de geçen sene karnıbahar ıspanak yerdi az da olsa.şimdi görünce kaçıyo böğğ yapıyo tadına bile bakmadan..bezelye ve nohut seviyo biraz top diye yiyo onları da:)bugün de kahvaltı yemedi azcık yedi bıraktı.bel ağrısınddan da ölmek üzereyim dr.a gideyim bari yarın((
Sibel Dogum gününüze çok şaşırdım ve çok üzüldüm,yani insanlar ne acayip ya diyecek laf bulamıyorum.iyiki bi yer kiralamamissin .
Naz in kilosu gayet iyi bence hiç kafaya takma,azra çok şükür yemeklerini yediği halde 11 kilo 87 cm ,dün doktordaydik doktor doğduğundan beri ortalamanın bi altından gidiyor faakat sıkıntı değil minyon bi kız olacak ilerde de dedi.hatta ben bu ara yeme olayını abarttip sırf kilo alsın diye öğün aralarında kalorili yiyecekler veriyodum ama yok o kadar hareketli ki hemen yakıyor.ayıptır söylemesi zaten günde en az 3 kere kaka temizliyorum,ne yese içerde çok uzun kalmıyor :) ama ben memnunum böyle olmasından ilerde kilo problemi olmaz ins,hele babası ortalamanın bi altında diye duyunca havalara uçtu resmen,azranin kilo almasını hic istemiyor,daha çocuk kilo önemli diyorum yok almasın böyle iyi diyo ....
Az önce unnado ya sipariş verdim eşeği arkadaşta istdi.heycanla bekliyorum ..:)
herkes gider mersine biz gideriz tersine bizde emziğe başladık 2 gecedir.memeyi gece ağzından bırakmıyor emmiyor ama ağzınta tutucak uyandırarak çıkartıyordum
busefer ağlıyor uyku bölündü diye dur dedim emzik vereyim emziği ağzına aldığı gibi uyuyor kendi kendine gündüz hiç istemiyor sadece gece uyurken
2 gündür çok hasta felaket öksürüyor bu akşam hast.götürücez herhalde.şurup içiremiyoruz ağzına aldığı gibi çıkarıyor